Het alles-in-één-coachingprogramma van 12 weken om je volgende baan te veroveren.

Van de psychologische strategieën tot de praktische details. Van sollicitatiebrief tot sollicitatiegesprek. Alles wat je nodig hebt om je droombaan te veroveren. Gegarandeerd.

Hoe goed je jezelf kunt verkopen in het sollicitatieproces bepaalt het verloop van je carriere en de kwaliteit van je leven.

Effectief solliciteren is een van de waardevolste vaardigheden die je kunt leren. Het beïnvloedt hoe snel je een baan kunt vinden, hoeveel je hiervoor betaalt krijgt en of je het moet doen met een meh-baan waar je elke dag met tegenzin naartoe gaat, of een droombaan waar je elke dag je bed voor uitspringt.

Maar als een leuke baan en goede arbeidsvoorwaarden zo belangrijk zijn, waarom lukt het de meeste mensen dan niet om zo’n baan te veroveren?

Omdat ze niet weten hoe ze het moeten aanpakken.

Effectief solliciteren is nou eenmaal niet iets dat je leert tijdens een opleiding. De meeste mensen hebben dan ook geen idee waar ze mee bezig zijn. Ze moeten door schade en schande wijzer worden. En als je niet zo vaak solliciteert, weet je pas echt waar je mee bezig bent tegen de tijd dat je carriere voorbij is.

Doodzonde. Want je kunt nu al een prachtige baan veroveren. Er is een kortere route naar succes. Een route die alle top performers gebruiken. Van artiesten en athleten tot CEO’s en politici: ze bereiken sneller hun doelen door te werken met een goede coach. Ik kan die coach voor jou zijn.

Je staat nu voor een kruispunt:

Als je het beste met jezelf voor hebt, is het veroveren van een leuke baan een niet-onderhandelbaar onderdeel van je leven. Dit programma helpt je hierbij. Je investeert niet alleen in je carrière maar ook in een mooier en gelukkiger leven.

Een topbaan wordt niet in je schoot geworpen. Het is niet een kans die eens in de zoveel tijd voorbij komt. Die kans moet je creëren en vervolgens met beide handen aanpakken.

In dit programma laat ik je zien hoe je dit doet.

De route naar jouw droombaan

Gedurende 12 weken gaan we intensief samenwerken om alle zelfmarketingtechnieken en vaardigheden te leren die je nodig hebt om een geweldige baan te veroveren.

Dit is niet zo maar een coachingprogramma waarin je wat handigheidjes leert. Het gaat veel dieper. Je leert over de psychologische principes die winnaars gebruiken, over de verborgen arbeidsmarkt en hoe je jezelf moeiteloos kunt verkopen. Zowel op papier als aan tafel met werkgevers en recruiters. Het hele proces ziet eruit als volgt:

 • Week 1: De fundamentale principes achter effectief solliciteren.
 • Week 2: De tactieken en strategieën die ruim 80% van het resultaat leveren in slechts 20% van de tijd.
 • Week 3: Live-sessie (dagdeel) waarbij we samen een geweldig curriculum vitae gaan opstellen.
 • Week 4: Feedbacksessie over sollicitatiebrieven en LinkedIn.
 • Week 5: Live-sessie (dagdeel) waarin we het sollicitatiegesprek oefenen en we gaan werken aan overtuigende communicatie.
 • Week 6: Nogmaals een sollicitatiegesprek-oefensessie, dit keer via Skype.
 • Week 8: Progressiebespreking per telefoon of Skype
 • Week 10: Progressiebespreking per telefoon of Skype
 • Week 12: Progressiebespreking per telefoon of Skype

Naast de bovenstaande contactmomenten, heb je met dit programma doorlopend toegang tot mij via e-mail en zonodig per telefoon. Daarnaast krijg je elke week huiswerkopdrachten en voeren we accountabilitygesprekken waarin we je progressie bespreken. Je staat er dus nooit alleen voor en weet altijd precies wat je te doen staat.

De live-sessies vinden plaats op een locatie in de omgeving van Utrecht.

De voordelen van dit programma

In korte tijd radicaal betere resultaten.

Geen onzekerheid meer over het proces.

Enorme boost in zelfvertrouwen en zelfwaarde.

Gegarandeerd een leuke baan.

Voor wie dit programma is

Doordat ik slechts zeer beperkte beschikbaarheid heb en ik intensief samenwerk met mijn cliënten, zijn de selectiecriteria erg streng. Toelating tot het programma is alleen mogelijk na goedkeuring van je motivatie en achtergrond. Daarnaast zijn de volgende richtlijnen van toepassing.

Dit programma is NIET voor jou als je:

 • Niet weet wat je wensfunctie is.
 • Meer dan zes maanden baanloos bent.
 • Verwacht dat een ander het werk voor je doet.
 • Niet tenminste 4 uur p/w kunt vrijmaken voor huiswerkopdrachten.

Dit programma is WEL voor jou als je:

 • Hoogopgeleid en een doorzetter bent.
 • Jouw carriere naar het volgende niveau wil tillen.
 • Bereid bent hard te werken en buiten je comfortzone te treden.
 • Bereid bent te investeren in jezelf. Dit in de wetenschap dat dit programma zichzelf zal terugbetalen voor de rest van je leven.

De resultaten die je kunt verwachten van dit programma en mijn garanties

Ik kan niet garanderen dat je binnen 12 weken je droombaan vindt. Niemand kan dat beloven. De waarheid is dat het veroveren van een leuke baan een uitdagend proces is. Maar dit coachingprogramma en de strategieën die je gaat leren maken dit proces een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

Na afloop van de training heb je alle bagage die nodig is om een geweldige baan te kunnen veroveren. De tips, tools, technieken en strategieën die je leert zijn tijdloos. Ze helpen je om NU een baan te veroveren maar ook in de toekomst. Dit is dan ook een investering waar je de rest van je carrière van zal profiteren.

Daarnaast doe ik je een voor deze branche absoluut ongekende belofte.

Ik beloof dat als je alle opdrachten doet en alle afspraken nakomt, je gegarandeerd binnen twaalf maanden een leuke nieuwe baan hebt veroverd. Als dit niet zo is, krijg je je volledige investering van me terug. Als jij je alles geeft, doe ik dat ook. Jij moet het doen maar ik ben er om je te helpen met elke stap. Als je met mij werkt, heb ik maar één doel: jou zien slagen.

Mocht je dus twijfelen: niet doen. Als het programma werkt, heb je een mooie baan verovert. Als het niet werkt, ben je financieel niets armer maar wel een waardevolle ervaring rijker.

De investering in jezelf is dus volledig risicoloos.

Ga je de uitdaging met me aan?

Anderen over hun ervaring met Perry

"Perry is een deskundig en sympathieke professional die het beste uit jou en je cv haalt. Hij hielp me het 'gat' in mijn cv niet meer als belemmering te zien maar me te helpen in mijn carrière.

Nadat Perry met mij en mijn cv aan de slag ging werd ik ipv me een slag in de rondte te solliciteren opeens zélf benaderd en kreeg ik de ene uitnodiging na de andere waardoor ik zelfs de luxe had om te kiezen.

Perry is elke euro dubbel en dwars waard en ik zou hem aan iedereen aanbevelen!"

- Madelon Klok, Styling professional

"Na mijn ontslag via een collega bij de sollicitatiedokter uitgekomen. Waar ik voordat hij met mijn cv aan de slag gegaan was veel afwijzingen kreeg, was het na zijn werk meteen de eerste keer raak. Binnenkort begin ik bij mijn nieuwe werkgever!"

- Theo de Bruijn, Applicatiebeheerder

"Toen ik in mei 2015 te horen kreeg dat ik per december mijn baan zou verliezen, ben ik natuurlijk direct gaan solliciteren.[...] Ik stuurde de ene na de andere brief de deur uit maar het resultaat was vrijwel altijd hetzelfde: 'Afgewezen'! [...] Perry nam rustig de tijd om een goed beeld te vormen van wie ik ben. Binnen 5 dagen had ik een nieuwe cv, een voorbeeldbrief en was mijn LinkedInprofiel geupdate. Dit resulteerde in verscheidene uitnodigingen voor een gesprek. Ik denk dat het je dus mag concluderen dat Perry mijn kansen op de arbeidsmarkt heeft vergroot. Ik zou Sollicitatiedokter zeker willen aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan."

- Paul Krabbe, International Applications Manager

Vraag een gratis intakegesprek aan

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je carriere, klik dan op de onderstaande button en stuur me jouw motivatie om mee te doen. Als je motivatie goed is en ik denk dat ik je kan helpen, ontvang je een uitnodiging voor een vrijblijvende telefonische intake. Hierin bespreken we o.a. jouw motivatie, de investering en de beschikbaarheid.

klik hier om de intake aan te vragen