Sollicitatiedokter | ontdek-je-droombaan - SollicitatiedokterTitel van de pagina ontdek-je-droombaan - Sollicitatiedokter

Eindelijk…

Een bewezen
stap-voor-stap systeem om je droombaan te ontdekken

ONTDEK JE DROOMBAAN is een bewezen, stap-voor-stap online programma om in vier weken je droombaan te ontdekken en te testen.

12 MAANDEN TOEGANG
Na je inschrijving heb je maar liefst 12 maanden de tijd om het hele programma te doorlopen.

4 MODULES EN TALLOZE BONUSSEN
Het programma bestaat uit 4 videomodules en zit boordevol extra’s bonussen en downloads.

VOOR ALLE APPARATEN
Het droombaanplatform is geschikt voor computers, tablets en telefoons.

BEPAAL ZELF JE TEMPO
 Je kunt de lessen volgen op je eigen tempo. Je bepaalt zelf hoelang je doet over de vier modules.

GELD-TERUG-GARANTIE
Jouw tevredenheid en succes zijn mijn hoogste prioriteit. Daarom bied ik standaard een 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie.

LEER VAN ANDEREN
Leer van anderen die ook dit programma hebben gevolgd door te lezen hoe zij alle droombaanmissies hebben volbracht.

DIT IS VOOR JOU

Als je werk wil waar je energie van krijgt.

Je wil weer plezier en enthousiasme voelen wanneer je aan werken denkt. Een baan waar je je gelukkig bij voelt en je juist energie oplevert. Je voelt dat het tijd is voor wat anders en bent klaar om actie te ondernemen. Het enige wat je nog nodig hebt is een duidelijk stappenplan dat je laat zien hoe je je droombaan ontdekt. Dit programma laat je de exacte stappen zien.

Dit programma laat je stap-voor-stap zien hoe je jouw droombaan kunt ontdekken!

WAT JE GAAT LEREN

Het programma bestaat uit vier modules.

WEEK 1 – HET SYSTEEM

In deze introductieweek leer je over het systeem voor het ontdekken van je droombaan, waarom zoveel intelligente mensen hier niet in slagen en de concrete stappen om dat WEL te doen.

WEEK 2 – ONTDEKKEN DEEL 1

Hier wordt het echt spannend. Je leert de droombaanformule en maakt kennis met het testprotocol met de exacte stappen om erachter te komen wat je droombaan is.

WEEK 3 – ONTDEKKEN DEEL 2

Deze module is super praktisch. Ik ga je stap-voor-stap de exacte handelingen zien (letterlijk met schermopnames) om te ontdekken wat je droombaan is.

WEEK 4 – TESTEN EN VERIFIEREN

De spanning stijgt! Je leert de startup-strategieën die je kunt gebruiken op LinkedIn om razendsnel te testen of de potentiële droombanen die je hebt gevonden, ook daadwerkelijk droombaanmateriaal zijn.

Stel je eens voor...

Hoe zou het voelen om een aantal maanden vanaf nu wakker te worden en vol enthousiasme, energie en plezier naar je werk te gaan?

DIT SYSTEEM WERKT

Tientallen anderen hebben hiermee al hun droombaan ontdekt.

Ik ben Perry, de oprichter van Sollicitatiedokter.

Naast mijn werk als sollicitatiecoach ben ik auteur van diverse boeken op het gebied van solliciteren en verschijn ik regelmatig in de landelijke media voor interviews over solliciteren en alles wat hier mee te maken heeft.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen geadviseerd en tientallen mensen persoonlijk naar hun droombaan begeleid. Mijn coachees zijn aangenomen bij bedrijven zoals Shell, Capgemini en McKinsey. Maar ook bij bedrijven in het MKB, bij start-ups en zelfs bij non-profitorganisaties.

Al deze praktijkervaring heeft mij één ding geleerd: er is een blauwdruk voor het ontdekken van je droombaan. In dit programma laat ik je stap-voor-stap zien hoe je dat doet.

Dit is een bewezen effectief systeem waarmee talloze anderen al hun droombaan ontdekt hebben. Jij kan de volgende zijn.

Stel je eens voor...

Hoe zou het voelen om exact te weten wat je wil en om nooit meer te hoeven twijfelen over je carrièrepad?

SCHAAMTELOZE PROMOTIE

Dit is wat anderen over het programma zeggen.

“Het fijne aan het droombaanprogramma vind ik, is dat er een systeem in zit en het stapsgewijs gaat. Het zijn hele duidelijke en eigenlijk ook hele logische stappen. Voordat ik aan het programma begon heb ik even mijn twijfels gehad omdat het voornamelijk digitaal is en er tijdens het volgen van de video’s geen interactie mogelijk is. Maar Perry vertelt alles vol enthousiasme en is to the point in zijn video’s. Na de eerste module waren die twijfels dan ook meteen verdwenen.”

“Ik heb ein-de-lijk de baan die ik al zo lang wilde! Het duurde iets langer dan vier weken maar na maanden worstelen met mezelf was dat het helemaal waard. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel dit mij geholpen heeft. Ik ben nu een kleine twee weken aan het werk in mijn nieuwe baan en super gelukkig. Bedankt!

“Voordat ik begon zag ik echt door de bomen het bos niet meer. Er zijn zo ontzettend veel tips te vinden en iedereen zegt weer wat anders. Het feit dat in het [droombaansysteem] alles stap voor stap wordt behandeld, is ontzettend fijn. Het heeft me absoluut geholpen om mijn droombaan te ontdekken. Ik ben super tevreden!

Meer ervaringen en concrete resultaten van mijn cliënten die ook mogelijk zijn voor jou.

“Maandagmorgen werd ik gebeld door het eerste detacheringsbureau, gesprek de volgende dag. Terwijl ik naarstig op zoek ging naar een nieuw pak werd ik gebeld door de volgende headhunter en zo ging het weken lang door. Ik had bijna een secretaresse nodig om alle afspreken uit elkaar te houden.

Perry, ik vergeet je niet en waardeer je enorm, ik en mijn gezin hebben iedere dag plezier van wat ik dankzij jou bereikt heb de afgelopen maanden. Niets dan lof en nogmaals bedankt voor het meehelpen aan mijn nieuwe toekomst!”

“Waar ik voordat we aan de gang gingen alleen maar afwijzingen kreeg, was het na ons werk meteen de eerste keer raak. Binnenkort begin ik bij mijn nieuwe werkgever!

“Nadat Perry met mij aan de slag ging werd ik i.p.v. me een slag in de rondte solliciteerde opeens zélf benaderd en kreeg ik de ene uitnodiging na de andere waardoor ik zelfs de luxe had om te kiezen.

VOLLEDIG RISICOVRIJ

Een ongekende garantie die alleen ik kan bieden

Ik garandeer je dat als je alle stappen van dit programma volgt, je aan het einde een duidelijk antwoord kan geven op de vraag ‘wat is mijn droombaan?’.

Maar wees gewaarschuwd: het is hard werken.

Je ontdekt je droombaan niet door video’s te bekijken of een paar testjes in te vullen. Het is een proces waarin je zelf actie moet ondernemen en op onderzoek uitgaat. De realiteit is dat het ontdekken van je droombaan een uitdagend proces is dat ik heb geleerd door het obsessief te bestuderen. Dit hele proces heb ik vervolgens zo gedetailleerd als mogelijk verwerkt in dit stap-voor-stap programma. Maar uiteindelijk ben jij degene die het werk zal moeten doen. Ik kan je het pad laten zien maar jij moet hem bewandelen.

MAAR!

Ik wil de beslissing zo makkelijk mogelijk voor je maken.

Als je niet volledig weggeblazen bent door de kwaliteit van dit programma, mag je me gedurende de eerste 14 dagen een mail sturen waarin je me laat zien dat je de opdrachten hebt gedaan maar geen resultaten hebt geboekt. Je krijgt dan zonder problemen je volledige investering van me terug. Ik claim de volledige verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van dit programma.

Ik heb er namelijk 100% vertrouwen in dat het werkt.

Bovendien gun ik iedereen een droombaan en weet ik dat hierop wachten gewoonweg niet werkt. Het enige dat werkt, is actie ondernemen. Daarom wil ik je met deze persoonlijke belofte dat laatste zetje geven om die eerste stap te zetten.

Als dit programma werkt, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Als het niet werkt, ben je geen cent armer maar wel een waardevolle ervaring rijker. Meld je daarom vandaag nog aan voor het programma en zet de eerste stap richting je droombaan.

Perry Kroes, Sollicitatiedokter

Meest gekozen
VOLLEDIGE PROGRAMMA

ONTDEK JE DROOMBAAN

997 nu voor
497,-

4 krachtige modules
60 dagen online ondersteuning
12 maanden toegang en updates
14 dagen niet-goed-geld-terug
direct van start na betaling

Direct beginnen!
VOLLEDIGE PROGRAMMA
+ PERSOONLIJKE COACHING

ONTDEK JE DROOMBAAN

2997 nu voor
1997,-

4 krachtige modules
120 dagen online ondersteuning
12 maanden toegang en updates
14 dagen niet-goed-geld-terug
4 coachingsgesprekken
direct van start na betaling

Direct beginnen!

EXTRA BONUSSEN

Om je resultaten te superchargen.

BONUS #1

MISSIERAPPORTAGES VAN ANDEREN

In de missierapportages lees je over de ervaringen en inzichten van anderen die dit programma hebben doorlopen. Het zien van de resultaten en uitwerkingen van anderen is niet alleen super interessant maar ook ontzettend leerzaam.

BONUS #2

ONLINE ONDERSTEUNING

Als student van dit programma krijg je directe toegang tot mij voor 60 dagen. Als je een vraag hebt over het materiaal of een missie kan je direct contact opnemen. Je ontvangt gegarandeerd een persoonlijk bericht van mij terug.

BONUS #3

EEN JAAR LANG UPDATES

Dit programma is gebaseerd op praktijkresultaten. Elke droombaanstudent maakt het programma dus weer een beetje beter. Daarom wordt alles constant geupdate en verbeterd. Je krijgt een jaar lang toegang hebt tot alle nieuwe materialen die worden toegevoegd, zonder extra kosten.

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn om elke dag met een grote glimlach op je gezicht aan het werk te gaan?

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit programma wel van toepassing op mijn specifieke situatie?

 

In dit programma maakt het niet uit hoe oud je bent, hoeveel ervaring je hebt of welke opleiding je hebt gedaan. Er zijn slechts twee voorwaarden: je hebt de absolute wil om je droombaan te ontdekken en bent bereid om uit je comfortzone te stappen.

Als dit geldt voor jou dan is dit programma ook van toepassing op jou.

Twijfel je toch nog?

Stuur dan even een mailtje naar info@sollicitatiedokter.nl

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

 

Omdat dit online programma gericht is op een toekomst beroep en verbetering van je arbeidsmarktsituatie, is het programma (minus de drempel van €250) in de meeste gevallen aftrekbaar van je inkomstenbelasting. De uiteindelijke goedkeuring ligt bij de belastingdienst maar meestal wordt de aftrek geaccepteerd. 

Let op: de regels van de belastingdienst veranderen in 2019. Nu is dus een goede tijd om te investeren in jezelf.

Kan ik in termijnen betalen?

 

Als je het bedrag niet in één keer kunt betalen, is dit waarschijnlijk niet het juiste moment om deel te nemen. Het is een uitdagend proces waarbij je financiële situatie een aanzienlijke barrière kan vormen om goede langetermijnbeslissingen voor je carrière te nemen.

Hoe volg ik het programma?

 

Het programma is volledig online. Elke week komt er een nieuwe module vrij die je kunt bekijken door in te loggen in je persoonlijke droombaanaccount. Het enige wat je nodig hebt, is een actieve internetverbinding.

Wat als ik even heel druk ben en ik achter begin te lopen?

 

Geen probleem. Als je niet direct kunt starten of je hebt het even ontzettend druk op je werk, mis je niets. Het programma is juist zo ontworpen dat je deze volledig op je eigen tempo kunt volgen. Alles is vooraf opgenomen.

Hoe lang duurt het om het volledige programma te volgen?

 

De lessen duren vier weken. Het kan sneller gaan dan dat maar vaak duurt het ietsje langer. Dit hangt volledig af van jouw inzet en de resultaten die je boekt tijdens het oriënteren op (en testen van) de arbeidsmarkt. Maar dit is niet erg want je hebt ruim twaalf maanden toegang tot alle materialen in jouw persoonlijke droombaanaccount.

Wanneer begint het programma precies?

 

Je kunt na betaling direct aan de slag!

Hoe zit het nu precies met de garantie?

 

Zoals gezegd heb je 14 dagen de tijd om het programma te proberen.

Wel moet je aantoonbaar kunnen maken dat je je in deze periode volledig hebt ingezet. Bijvoorbeeld door de kwaliteit en consistentie van je missierapporten.

Als je binnen de eerste 14 dagen tot de conclusie komt dat het programma niet werkt voor je, ondanks dat je netjes alle missies hebt uitgevoerd en de rapportages hebt opgesteld naar het beste van je kunnen, krijg je zonder problemen je investering weer terug. Even goede vrienden 🙂

Hoe werkt de persoonlijke coaching?

 

Elk coachingsgesprek duurt 20-30 minuten. Hierin bespreken we je progressie met het programma en je vragen. De gesprekken vinden plaats via Skype of per telefoon.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

 

Tijd voor paniek! 😉

Als je een vraag hebt die nog niet is beantwoord, stuur dan een mail naar info@sollicitatiedokter.nl of bel naar 070-3702399. Ik doe mijn best om alle vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Er zal altijd wel een reden zijn om het uit te stellen...

Maar als je het wachten en piekeren zat bent, als je weet dat je huidige werk je niet gelukkig maakt en je nu eindelijk echt wil ontdekken wat je droombaan is, hak dan nu de knoop door. Besluit definitief dat nu altijd het juiste moment is om je droombaan te ontdekken.

Ben je er klaar voor?

Ja, ik wil mijn droombaan ontdekken!