Sollicitatiedokter | verover-je-droombaan - SollicitatiedokterTitel van de pagina verover-je-droombaan - Sollicitatiedokter

Eindelijk…

Een bewezen
stap-voor-stap systeem om je droombaan te veroveren

VEROVER JE DROOMBAAN is een bewezen, stap-voor-stap online programma om in vier weken je droombaan te veroveren en een geweldig salaris te onderhandelen.

12 MAANDEN TOEGANG
Na je inschrijving heb je maar liefst 12 maanden de tijd om het hele programma te doorlopen.

4 MODULES EN TALLOZE BONUSSEN
Het programma bestaat uit 4 videomodules en zit boordevol extra’s bonussen en downloads.

VOOR ALLE APPARATEN
Het droombaanplatform is geschikt voor computers, tablets en telefoons.

BEPAAL ZELF JE TEMPO
 Je kunt de lessen volgen op je eigen tempo. Je bepaalt zelf hoelang je doet over de vier modules.

GELD-TERUG-GARANTIE
Jouw tevredenheid en succes zijn mijn hoogste prioriteit. Daarom bied ik standaard een 14-dagen niet-goed-geld-terug garantie.

LEER VAN ANDEREN
Leer van anderen die ook dit programma hebben gevolgd door te lezen hoe zij alle droombaanmissies hebben volbracht.

DIT IS VOOR JOU

Als je een droombaan wil veroveren

Als je de lat maar laag genoeg legt, kan iedereen wel een baan veroveren. Maar jij wil meer. Je wil niet zomaar een baan. Je wil een baan waarbij je doet wat je leuk vindt, waar je met plezier naartoe gaat en waarvoor je goed betaald krijgt. Om zo’n baan te veroveren, zal je een stapje extra moeten zetten. Ik ga je hierbij helpen.

In dit programma laat je stap-voor-stap zien hoe je jezelf op onweerstaanbare wijze verkoopt aan werkgevers!

WAT JE GAAT LEREN

Het programma bestaat uit vier modules.

WEEK 1 – EEN ONWEERSTAANBARE MARKETINGCAMPAGNE OM BIJ WERKGEVERS BINNEN TE KOMEN

In deze introductieweek leer hoe je een onweerstaanbare persoonlijke marketingcampagne opzet en een compleet revolutionaire manier om over het sollicitatieproces na te denken.

WEEK 2 – EEN GEWELDIG CURRICULUM VITAE EN KRACHTIGE BRIEVEN

Je leert hoe je een geweldig curriculum vitae opstelt, krachtige sollicitatiebrieven schrijft en hoe je het Hollywood-principe toepast om zoveel mogelijk impact te maken met zo min mogelijk woorden.

WEEK 3 – EEN ONUITWISBARE INDRUK MAKEN TIJDENS JE GESPREKKEN

Je leert hoe je een onuitwisbare indruk maakt tijdens je sollicitatiegesprek en het cruciale ding waar interviewers op letten dat nog veel belangrijker is dan je kwalificaties voor de baan.

WEEK 4 – EEN GEWELDIG SALARIS ONDERHANDELEN ZONDER RISICO

De favoriete module van vrijwel iedereen: hoe je een geweldig salaris onderhandelt zonder risico te lopen en hoe je onderhandelt op een manier waarop je NOG aantrekkelijker wordt als kandidaat.

Stel je eens voor...

Hoe fijn zou het zijn om te voelen dat je de volledige regie hebt over je banenjacht en je carrière?

DIT SYSTEEM WERKT

Tientallen anderen hebben hiermee al hun droombaan verovert.

Ik ben Perry, de oprichter van Sollicitatiedokter.

Naast mijn werk als sollicitatiecoach ben ik auteur van diverse boeken op het gebied van solliciteren en verschijn ik regelmatig in de landelijke media voor interviews over solliciteren en alles wat hier mee te maken heeft.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen geadviseerd en tientallen mensen persoonlijk naar hun droombaan begeleid. Mijn coachees zijn aangenomen bij bedrijven zoals Shell, Capgemini en McKinsey. Maar ook bij bedrijven in het MKB, bij start-ups en zelfs bij non-profitorganisaties.

Al deze praktijkervaring heeft mij één ding geleerd: er is een blauwdruk voor het veroveren van je droombaan. In dit programma laat ik je stap-voor-stap zien hoe je dat doet.

Dit is een bewezen effectief systeem waarmee talloze anderen al hun droombaan veroverd hebben. Jij kan de volgende zijn.

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn als je een paar duizend euro extra verdient op jaarbasis?

SCHAAMTELOZE PROMOTIE

Dit is wat anderen over het programma zeggen.

“Ik kijk al jaren op Sollicitatiedokter voor tips. De duidelijke video’s en stappenplannen van dit programma zijn erg praktisch en hebben me enorm geholpen bij het voorbereiden op de sollicitatiegesprekken en bij het doen van salarisonderzoek. Dit gaf me het vertrouwen om een stuk hoger in te zetten. Het resultaat is dat deze vijftigplusser een nieuwe baan heeft bij een topwerkgever, ongeveer 20% meer verdient en bijna twee keer zoveel vakantiedagen krijgt.

“In mijn hele carrière heb ik eigenlijk nooit echt strategisch onderhandeld. Onderhandelen was gewoon niks voor mij dacht ik altijd. Na jouw tips en hulp heb ik toch besloten om het gewoon te doen. Bij alle drie de aanbiedingen die ik kreeg, heb ik tenminste €3,000 extra onderhandeld met één uitschieter tot bijna €8,000 bovenop het eerste aanbod. Zonder jouw hulp had ik dit nooit voor elkaar gekregen.”

“Super prettig dat alles stap voor stap is. Vooral de laatste module vond ik ontzettend interessant. Ik onderhandelde altijd al wel maar vooral op gevoel. Jouw strategie heb ik twee weken terug voor het eerst in kunnen zetten. Na het eerste aanbod heb ik een extra verhoging van bijna €8.000 uit de onderhandeling gesleept, nog exclusief vervoerskosten.

“[…] Net begonnen met de persoonlijke marketingcampagne. Zojuist heb ik zeven mailtjes verstuurd op basis van de voorbeelden die je liet zien vorige week. Nu een week later staan er twee gesprekken op de planning en heb ik donderdag nog een informele koffiemeeting met een manager bij een potentiële droomwerkgever.”

“De laatste keer dat ik heb gesolliciteerd was 11 jaar geleden. Solliciteren is tegenwoordig heel anders heb ik gemerkt. Nu is er veel meer voor nodig dan de standaardtips en reageren op vacatures. Ik denk dat het waardevol is voor iedereen die een droombaan wil maar met name als je al een tijdje niet meer hebt gesolliciteerd is dit programma echt een aanrader. Het is heel fijn dat alles gestructureerd is met de video’s en de wekelijkse opdrachten.

Door je boeken wist ik al dat je het een anders aanpakt dan de standaard loopbaanbegeleiding. Ik had van tevoren dus al een goed gevoel bij deze cursus maar het is eigenlijk nog beter geworden dan ik had verwacht.

Na een aantal sollicitaties had ik al vrij snel twee aanbiedingen. Dit heb ik vervolgens voorgelegd bij mijn huidige werkgever. Ze wilden me niet kwijt dus gingen we onderhandelen. Uiteindelijk heb ik een salarisverhoging gekregen van 15% en een nieuw takenpakket onderhandeld. Dus meer betaald voor leuker werk, goed geregeld!”

Meer ervaringen en concrete resultaten van mijn cliënten die ook mogelijk zijn voor jou.

“Maandagmorgen werd ik gebeld door het eerste detacheringsbureau, gesprek de volgende dag. Terwijl ik naarstig op zoek ging naar een nieuw pak werd ik gebeld door de volgende headhunter en zo ging het weken lang door. Ik had bijna een secretaresse nodig om alle afspreken uit elkaar te houden.

Perry, ik vergeet je niet en waardeer je enorm, ik en mijn gezin hebben iedere dag plezier van wat ik dankzij jou bereikt heb de afgelopen maanden. Niets dan lof en nogmaals bedankt voor het meehelpen aan mijn nieuwe toekomst!”

“Waar ik voordat we aan de gang gingen alleen maar afwijzingen kreeg, was het na ons werk meteen de eerste keer raak. Binnenkort begin ik bij mijn nieuwe werkgever!

“Nadat Perry met mij aan de slag ging werd ik i.p.v. me een slag in de rondte solliciteerde opeens zélf benaderd en kreeg ik de ene uitnodiging na de andere waardoor ik zelfs de luxe had om te kiezen.

VOLLEDIG RISICOVRIJ

Een ongekende garantie die alleen ik kan bieden

Ik garandeer je dat als je de stappen van dit programma volgt, je meer carrièremogelijkheden zal hebben dan ooit tevoren. Meer gespreksuitnodigingen, meer contractaanbiedingen en meer vertrouwen dat het pad dat je volgt ook echt de juiste is.

Wat ik je niet kan beloven, is dat je na 4 weken je droombaan hebt veroverd. Dat kan niemand die volledig eerlijk is je beloven.

De realiteit is dat het veroveren van je droombaan een uitdagend proces is. Iets dat ik heb geleerd door het obsessief te bestuderen. Dit hele proces heb ik vervolgens zo gedetailleerd als mogelijk verwerkt in dit stap-voor-stap programma. Maar uiteindelijk ben jij degene die het werk zal moeten doen. Ik kan je het pad laten zien maar jij moet hem bewandelen.

MAAR!

Ik wil de beslissing zo makkelijk mogelijk voor je maken.

Als je niet volledig weggeblazen bent door de kwaliteit van dit programma, mag je me gedurende de eerste 14 dagen een mail sturen waarin je me laat zien dat je de opdrachten hebt gedaan maar geen resultaten hebt geboekt. Je krijgt dan zonder problemen je volledige investering van me terug. Ik claim de volledige verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van dit programma.

Ik heb er namelijk 100% vertrouwen in dat het werkt.

Bovendien gun ik iedereen een droombaan en weet ik dat hierop wachten gewoonweg niet werkt. Het enige dat werkt, is actie ondernemen. Daarom wil ik je met deze persoonlijke belofte dat laatste zetje geven om die eerste stap te zetten.

Als dit programma werkt, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Als het niet werkt, ben je geen cent armer maar wel een waardevolle ervaring rijker. Meld je daarom vandaag nog aan voor het programma en zet de eerste stap richting je droombaan.

Perry Kroes, Sollicitatiedokter

Kies de optie die het beste bij je past

Meest gekozen
VOLLEDIGE PROGRAMMA

VEROVER JE DROOMBAAN

997 nu voor
497,-

4 krachtige modules
60 dagen online ondersteuning
12 maanden toegang en updates
het briefhandboek (premium)
het cv-handboek (executive)
14 dagen niet-goed-geld-terug
direct van start na betaling

Direct beginnen!
VOLLEDIGE PROGRAMMA
+ PERSOONLIJKE COACHING

VEROVER JE DROOMBAAN

2997 nu voor
1997,-

4 krachtige modules
120 dagen online ondersteuning
12 maanden toegang en updates
het briefhandboek (premium)
het cv-handboek (executive)
14 dagen niet-goed-geld-terug
4 coachingsgesprekken
direct van start na betaling

Direct beginnen!

EXTRA BONUSSEN

Om je resultaten te superchargen.

BONUS #1
ONLINE ONDERSTEUNING

Totale waarde: €297. Gratis

Als student van dit programma krijg je directe toegang tot mij voor 60 dagen. Als je een vraag hebt over het materiaal of een missie kan je direct contact opnemen. Je ontvangt gegarandeerd een persoonlijk bericht van mij terug.

BONUS #2
EEN JAAR LANG UPDATES

Totale waarde: €297. Gratis

Dit programma is gebaseerd op praktijkresultaten. Elke droombaanstudent maakt het programma dus weer een beetje beter. Daarom wordt alles constant geupdate en verbeterd. Je krijgt een jaar lang toegang hebt tot alle nieuwe materialen die worden toegevoegd, zonder extra kosten.

BONUS #3
HET SOLLICITATIEBRIEFHANDBOEK

Totale waarde: €67. Gratis

Je krijgt niet alleen het sollicitatiebriefhandboek cadeau maar ook de MEGABUNDEL met 110 extra sollicitatiebriefvoorbeelden. Hierin vind je o.a. 11 open sollicitatiebrieven, 5 interne sollicitatiebrieven en zelfs 10 Engelse ‘cover letters’.

BONUS #4
HET CV-HANDBOEK

Totale waarde: €97. Gratis

Naast het cv-handboek en 10 premium cv-sjablonen, krijg je vijf voorbeeld-cv’s die zijn geschreven voor werkzoekenden die functies ambieerden met een minimum jaarsalaris van €100.000.

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn om elke dag met een grote glimlach op je gezicht aan het werk te gaan?

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit programma wel van toepassing op mijn specifieke situatie?

 

In dit programma maakt het niet uit hoe oud je bent, hoeveel ervaring je hebt of welke opleiding je hebt gedaan. Er zijn slechts twee voorwaarden: je hebt de absolute wil om je droombaan te veroveren en bent bereid om uit je comfortzone te stappen.

Als dit geldt voor jou dan is dit programma ook van toepassing op jou.

Twijfel je toch nog?

Stuur dan even een mailtje naar info@sollicitatiedokter.nl

Ik wil gewoon z.s.m. een nieuwe baan, is dit ook voor mij?

 

Soms heeft z.s.m. een baan veroveren een hogere prioriteit dan een droombaan. Als je baanloos bent bijvoorbeeld, is het zaak om z.s.m. te zorgen voor brood op de plank. Dat snap ik.

Dat gezegd hebbende, leer je met dit programma een onweerstaanbare persoonlijke marketingcampagne op te zetten om een droombaan te veroveren. En als je er een droombaan mee kunt veroveren, kan je er 100% zeker ook een ‘gemiddelde baan’ mee veroveren.

Er zijn diverse voorbeelden van droombaanstudenten die eerst z.s.m. een baan hebben veroverd om financiële rust te creëren en vervolgens gefocust hebben op hun droombaan. Dus het antwoord op deze vraag is een volmondig ‘ja, dit is ook voor jou!’.

Dit programma is simpelweg de snelste en meest betrouwbare manier om een nieuwe baan te veroveren 🙂

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

 

Omdat dit online programma gericht is op een toekomst beroep en verbetering van je arbeidsmarktsituatie, is het programma (minus de drempel van €250) in de meeste gevallen aftrekbaar van je inkomstenbelasting. De uiteindelijke goedkeuring ligt bij de belastingdienst maar meestal wordt de aftrek geaccepteerd. 

Let op: de regels van de belastingdienst veranderen in 2019. Nu is dus een goede tijd om te investeren in jezelf.

Kan ik in termijnen betalen?

 

Als je het bedrag niet in één keer kunt betalen, is dit waarschijnlijk niet het juiste moment om deel te nemen. Het is een uitdagend proces waarbij je financiële situatie een aanzienlijke barrière kan vormen om goede langetermijnbeslissingen voor je carrière te nemen.

Hoe volg ik het programma?

 

Het programma is volledig online. Elke week komt er een nieuwe module vrij die je kunt bekijken door in te loggen in je persoonlijke droombaanaccount. Het enige wat je nodig hebt, is een actieve internetverbinding.

Wat als ik even heel druk ben en ik achter begin te lopen?

 

Geen probleem. Als je niet direct kunt starten of je hebt het even ontzettend druk op je werk, mis je niets. Het programma is juist zo ontworpen dat je deze volledig op je eigen tempo kunt volgen. Alles is vooraf opgenomen.

Hoe lang duurt het om het volledige programma te volgen?

 

De lessen duren vier weken. Het kan sneller gaan dan dat maar vaak duurt het ietsje langer. Dit hangt volledig af van jouw inzet en de resultaten die je boekt tijdens het oriënteren op (en testen van) de arbeidsmarkt. Maar dit is niet erg want je hebt ruim twaalf maanden toegang tot alle materialen in jouw persoonlijke droombaanaccount.

Wanneer begint het programma precies?

 

Je kunt na betaling direct aan de slag!

Hoe zit het nu precies met de garantie?

 

Zoals gezegd heb je 14 dagen de tijd om het programma te proberen.

Wel moet je aantoonbaar kunnen maken dat je je in deze periode volledig hebt ingezet. Bijvoorbeeld door de kwaliteit en consistentie van je missierapporten.

Als je binnen de eerste 14 dagen tot de conclusie komt dat het programma niet werkt voor je, ondanks dat je netjes alle missies hebt uitgevoerd en de rapportages hebt opgesteld naar het beste van je kunnen, krijg je zonder problemen je investering weer terug. Even goede vrienden 🙂

Hoe werkt de persoonlijke coaching?

 

Elk coachingsgesprek duurt 20-30 minuten. Hierin bespreken we je progressie met het programma en je vragen. De gesprekken vinden plaats via Skype of per telefoon.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

 

Tijd voor paniek! 😉

Als je een vraag hebt die nog niet is beantwoord, stuur dan een mail naar info@sollicitatiedokter.nl of bel naar 070-3702399. Ik doe mijn best om alle vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Er zal altijd wel een reden zijn om het uit te stellen...

Maar als je het wachten en piekeren zat bent, als je weet dat je huidige werk je niet gelukkig maakt en je nu eindelijk echt je droombaan wil veroveren, hak dan nu definitief de knoop door. Nu is altijd het juiste moment is om je dromen achterna te gaan.

Wil je met een enorme glimlach naar je werk?

Ja, ik wil mijn droombaan veroveren!