Maak een onuitwisbare indruk tijdens je gesprekken

Jezelf onweerstaanbaar presenteren, een onuitwisbare indruk achterlaten en niet langer mooie banen mislopen.

Zorgeloos op sollicitatiegesprek

De ultieme voorbereiding om niet langer mooie banen mis te lopen

Leer hoe je jezelf onweerstaanbaar presenteert, een onuitwisbare indruk maakt en hoe je zorgeloos op gesprek gaat.

Wat je gaat leren:

 • Een geweldige eerste indruk in zes stappen
 • Het cruciale ding dat belangrijker is dan je kwalificaties
 • Hoe je ELKE sollicitatievraag professioneel beantwoordt
 • De strategie om met zonder spanning het gesprek in te gaan
 • Hoe je jezelf verkoopt zonder dat vieze verkoopgevoel
 • Kortom: hoe je het gesprek omzet in een contract!
Perry is bekend van:
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description

Laat me je helpen om zorgeloos op gesprek te gaan, zoals ik al voor zoveel anderen heb gedaan.

Ik ben Perry, de oprichter van Sollicitatiedokter.

Naast mijn werk als sollicitatiecoach ben ik auteur van diverse sollicitatieboeken. Ook verschijn ik regelmatig in de landelijke media voor interviews over solliciteren en alles wat hier mee te maken heeft.

Sinds 2010 heb ik duizenden werkzoekenden geadviseerd hoe zij het rendement van hun sollicitaties kunnen verbeteren en heb ik bij mijn cliënten gezien wat werkt en wat niet werkt.

In dit programma vind je de krachtige methodes om zorgeloos op gesprek te gaan, om jezelf onweerstaanbaar te presenteren en om het gesprek om te zetten in een contractaanbieding.

Perry Kroes

De waardevolle videomodules

M1:De magie van 'de klik' waarom het belangrijk is en de twee strategieën om de klik te faciliteren

M2:De magie van 'de klik' waarom het belangrijk is en de twee strategieën om de klik te faciliteren

M3:De methode om elke sollicitatievraag professioneel beantwoordt en het geheim om keer op keer superantwoorden te geven

M4-8:We behandelen de meestgestelde sollicitatievragen, zoals 'vertel eens wat over jezelf', 'waarom wil je weg?', 'wat is je grootste zwakte?' en 'waarom moeten we voor jou kiezen?'

M9:De drie dingen die je kunt doen om je te profileren als de ideale nieuwe collega waar iedereen mee wil samenwerken'

zorgeloos op sollicitatiegesprek

Ervaringen van anderen

image description

“Ik kijk al jaren op Sollicitatiedokter voor tips. De duidelijke video’s en stappenplannen van dit programma en van 'zorgeloos op gesprek' hebben me enorm geholpen bij het voorbereiden.

Bij dit programma heeft met name het doen van salarisonderzoek me enorm geholpen. Ik was altijd gewend om te vragen om mijn oude salaris plus een beetje extra. Het onderzoek en het berekenen van mijn marktwaarde gaf me het vertrouwen om een stuk hoger in te zetten en de juiste bewoording hiervoor te vinden.

Het resultaat is dat deze vijftigplusser nu een nieuwe baan heeft bij een topwerkgever, ongeveer 20% meer verdient en bijna twee keer zoveel vakantiedagen krijgt.

Hendrik - Manager (54 jaar)

+15% salaris, 2x zoveel vakantiedagen

image description

“In mijn hele carrière heb ik eigenlijk nooit echt strategisch onderhandeld. Ik vond het altijd maar niets. Het maakte me nerveus en gaf me een vervelend gevoel. Alsof het me alleen maar om het geld ging. Na jouw tips en hulp heb ik toch besloten om het gewoon te doen. De afgelopen maand heb ik drie keer onderhandeld. Bij alle drie de aanbiedingen die ik kreeg, heb ik tenminste €3,000 extra onderhandeld met één uitschieter tot bijna €8,000 bovenop het eerste aanbod.”

Jasmin - IT Consultant (32 jaar)

+14.000 salaris + 3K tekenbonus (verspreid over 3 aanbiedingen)

image description

"Ik kwam van consultancypartij uit de big four dus mocht niet klagen over mijn salaris. Aangezien ik nu aan de slag ging in een hele andere branche en een totaal andere functie, wilde ik me extra goed voorbereiden en kwam ik dus bij jou uit.

Wat miij het meeste geholpen heeft zijn het duidelijke stappenplan en de strategische scripts. Die zijn echt super fijn als naslagwerk en haalde een hoop stress uit het proces.

Uiteindelijk gingen de gesprekken heel goed en ben ik er, naast een mooie bonusregeling en auto van de zaak (wat ze nog nooit gedaan hadden), zelfs iets op vooruit gegaan qua salaris."

Kjeld - COO van een uitzendorganisatie (27 jaar)

+18% salaris, auto, bonusregeling

image description

"Als ik eerlijk ben, vind ik het onderhandelen helemaal niet leuk. Nog steeds niet eigenlijk maar na twee keer akkoord te zijn gegaan met een te laag salaris, moest ik nu wel voor mijn gevoel.

Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is om je huidige salaris niet te verklappen maar om je salaris te baseren op je marktwaarde. Dit was overigens wel echt moeilijk, want ze hebben me een aantal keer flink onder druk gezet. Ze wilden zelfs dat ik mijn salarisstrookje meenam. Dit heb ik uiteraard niet gedaan en de stappen in je methode gevolgd. En MET SUCCES!

Na hun eerste bod heb ik er uiteindelijk nog €400 p/m bij onderhandeld en zijn we overeengekomen dat ik tenminste 4 weken aaneengesloten op vakantie mag. Dit betekent dat ik nu eindelijk de tijd en financiële middelen heb om een lange reis te maken."

Laura - Padagoog (23 jaar)

€400 extra p/m

image description

“Na een aantal sollicitaties had ik al vrij snel twee aanbiedingen. Dit heb ik vervolgens voorgelegd bij mijn huidige werkgever. Ze wilden me niet kwijt dus gingen we onderhandelen. Uiteindelijk heb ik een salarisverhoging gekregen van 15% en een nieuw takenpakket onderhandeld. Dus meer betaald voor leuker werk, goed geregeld!”

Ralph - ZZP online marketing consultant (25 jaar)

+15% salaris

image description

Ik onderhandelde altijd al wel maar vooral op gevoel. Jouw strategie heb ik twee weken terug voor het eerst in kunnen zetten. Waar ik vooral veel aan gehad heb, zijn de duidelijke stappen, de marktwaardeformule en de super praktische voorbeeldscripts die je geeft.

Na het eerste aanbod heb ik een extra verhoging van bijna €8.000 uit de onderhandeling gesleept, nog exclusief vervoerskosten.”

Nando - Business development manager (27 jaar)

Mijn dubbele 100% geld-terug-garantie

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik ontzettend transparant ben en alleen 100% tevreden klanten wil. Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet. Daarom geef ik op mijn producten en services altijd een dubbele 100% geld-terug-garantie. Dat is bij dit programma niet anders.

Je hoeft dus niet nu al te beslissen. Ik geef je graag 30 dagen de tijd om het programma te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen even een mailtje te sturen.

Daarnaast bied ik je nog een extra zekerheidje.

Als je na gesprekken bij drie werkgever nog geen aanbieding hebt gehad, krijg je niet alleen een gratis coachingssessie t.w.v. €497 om te achterhalen waar het fout ging, maar oefenen we het gesprek ook nog eens samen zodat je de volgende keer WEL dat contract binnensleept.

Je succes is dus 100% gegarandeerd.

Leer hoe je jezelf onweerstaanbaar presenteert en zorgeloos op sollicitatiegesprek gaat.

De ultieme voorbereiding om niet langer mooie banen mis te lopen

De video's en materialen werken op elke desktop, laptop, tablet en smartphone. Mocht je haast hebben: je kunt, als je er goed voor gaat zitten met een kop koffie, het volledige programma in één avond doorlopen.

Het programma is direct na bestelling beschikbaar.

1091, €794 tijdelijk voor slechts 97,-

Ja, ik wil zorgeloos op gesprek!

Betalen in een veilige omgeving