fbpx
3 februari 2021

⏪ Kijk hier de gratis webinars van de Nationale Dag van het Cv terug!

Nationale Dag van het Cv

Heb jij de Nationale Dag van het Cv gemist? Of wil je de webinars die je hebt bijgewoond gewoon nog eens op je gemakje terugkijken? Dan doe je dat op deze pagina! Alle sprekers die tijdens de Nationale Dag van het Cv aan bod kwamen, hebben hun webinar en presentatie hier gratis inzichtelijk gemaakt.

Onderscheid jezelf op LinkedIn met certficitaten

LinkedIn-medewerker Imre Wessels trapte de Nationale Dag van het Cv af. In zijn webinar legt hij uit hoe jij jezelf op LinkedIn kan onderscheiden door gebruik van certificaten te maken. Wil jij met een fris en innovatief nieuw LinkedIn-profiel 2021 in? Kijk zijn webinar dan nu terug! Benieuwd naar zijn presentatie? Die download je hier. Wil je meer weten over de gratis cursussen waar Imre over vertelde? Daarover vind je meer via deze link.

Cv Q&A

Tijdens de Nationale Dag van het Cv konden deelnemers hun prangende cv-vragen stellen aan sollicitatie-expert Dorien Waasdorp. Alle vragen en antwoorden vind je in de video hieronder.

Welke werkervaring is relevant?

Erik Lambooy van het initiatief Werken voor Elkaar legde tijdens de Nationale Dag van het Cv uit welke werkervaring je wél op je cv zet, en welke je juist weglaat. Deze webinar is interessant voor 50-plussers en andere mensen die een cv van een paar kantjes hebben. Erik legt uit hoe jij je cv inkort door alleen relevante werkervaring te benoemen. Check de video hieronder!

Cv van het jaar

Cees Bakker van SollicitatieLAB greep tijdens de Nationale Dag van het Cv zijn webinar aan om de winnaar van de Cv van het jaar-verkiezing bekend te maken. Heb jij gemist wie heeft gewonnen en waarom? Kijk hieronder dan snel zijn webinar terug. Cees beantwoordt aan het eind van de webinar ook nog een aantal vragen.

Hoe kies ik het beste design voor mijn cv?

Het kiezen van een passende lay-out voor je CV kan een enorme brainbreaker zijn. Tijdens de Nationale Dag van het Cv gaf Jantine Tanis tips en tricks over het kiezen van een goed design dat naadloos aansluit bij jouw werkervaring en zoekrichting! In de video hieronder kijk je haar webinar terug. De presentatie van Jantine download je hier.

Laat zien wie je bent in jouw persoonlijk profiel

Natuurlijk moet je op je cv laten zien wat je kan. Maar laten zien wie je bent is ook heel belangrijk. Op je cv doe je dat met een persoonlijk profiel, dit onderdeel mag op het curriculum vitae anno 2021 eigenlijk niet ontbreken. Tijdens haar interactieve webinar ging Suzanne van Triest in op de do’s en dont’s bij het opstellen van een persoonlijk profiel. Je vindt hem binnenkort hieronder! Hier vind je haar presentatie.

Je cv robot-proof maken doe je zo

Je stopt veel tijd in het maken van je cv. Maar wanneer je hem opstuurt, belandt jouw document in de prullenbak zonder dat er ook maar een mensen naar gekeken heeft. Hoe kan dat?! “Doordat recruiters gebruik maken van het zogeheten ATS, het Applicant Tracking System”, vertelt Pieter Koevoets van Werk@Cetera in dit webinar. Hoe zorg je ervoor dat jouw cv de blik van deze robot overleeft? Pieter legt het je in de video hieronder uit. Zijn presentatie download je overigens hier.