9 september 2020

Schrijf je in voor De Nationale Sollicitatiedag op 10 november en volg GRATIS webinars!

nationale sollicitatie dag

Ben jij op zoek naar een baan? Pak dan een rode stift en omcirkel 10 november in je agenda! Bij Sollicitatiedokter pakken we uit met De Nationale Sollicitatiedag.


Bij Sollicitatiedokter weten we als geen ander dat het momenteel lastig is om werk te vinden. Door de gevolgen van de coronacrisis zijn veel mensen werkloos geraakt en is het aantal vacatures enorm gedaald. Om ervoor te zorgen dat jij je toch kan profileren op de arbeidsmarkt, organiseren wij op dinsdag 10 november in samenwerking met vacaturebank Monsterboard De Nationale Sollicitatiedag.

Op deze dag volg je bij Sollicitatiedokter GRATIS webinars om je voor te bereiden op je hele sollicitatieproces. Als jij je nu inschrijft, ontvang je als eerste een mail met linkjes naar de verschillende webinars die op 10 november worden gehouden. Dat mailtje versturen we zodra wij alle deelnemende loopbaancoaches en organisaties bekend hebben gemaakt

Via het formulier bovenaan deze pagina schrijf jij je eenvoudig in voor De Nationale Sollicitatiedag!

Wie doen mee?

De webinars die je kunt volgen tijdens De Nationale Sollicitatiedag worden gegeven door de grootste namen in de Nederlandse loopbaancoaching. Zo zullen Aaltje Vincent, Ester Leibbrand, Judith Pagter, Wendy Goudzwaard, Cees Bakker, Erik Lambooy en Gerard van Vliet hun opwachting maken.

Benieuwd welke andere loopbaanadviseurs en werkgevers bijdragen aan De Nationale Sollicitatiedag bij Sollicitatiedokter? Hou ons dan goed in de gaten, over een week volgt meer nieuws!

Vol is vol

Tijdens De Nationale Sollicitatiedag kun je maar liefst 13 verschillende webinars volgen. Je hoeft daarbij niet eens te kiezen, je kan je inschrijven voor zoveel webinars als je wilt. Zorg wel dat je snel bent, voor iedere webinar zijn namelijk maar 500 plekken beschikbaar. Vol is vol!

Nu al succesvol solliciteren?

Je kunt natuurlijk ook nu al stappen zetten richting jouw droombaan. Zoek jij praktische tips voor je cv, brief of sollicitatiegesprek? Of heb je geen idee waar je moet zoeken? In ‘Zo vind je een baan’ van Dorien Waasdorp vind je de beste adviezen om succesvol te solliciteren. Nu tijdelijk met flinke korting verkrijgbaar!

Zo vind je een baan