Betaling succesvol :)

De downloadlink is verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Voordat je gaat, doe ik je graag nog een eenmalige aanbieding als bedankje: 50% korting op Zorgeloos op gesprek!

Let op: na het verlaten van deze pagina verloopt deze aanbieding automatisch

Maak een onuitwisbare indruk tijdens je gesprekken

Jezelf onweerstaanbaar presenteren, een onuitwisbare indruk achterlaten en niet langer mooie banen mislopen.

Zorgeloos op sollicitatiegesprek

De ultieme voorbereiding om niet langer mooie banen mis te lopen

Leer hoe je jezelf onweerstaanbaar presenteert, een onuitwisbare indruk maakt en hoe je zorgeloos op gesprek gaat.

Wat je gaat leren:

 • Het cruciale ding dat belangrijker is dan je kwalificaties
 • Hoe je ELKE sollicitatievraag professioneel beantwoordt
 • De strategie om zonder spanning het gesprek in te gaan
 • Hoe je jezelf verkoopt zonder dat vieze verkoopgevoel
 • Kortom: hoe je het gesprek omzet in een contract!
Perry is bekend van:
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description

Laat me je helpen om zorgeloos op gesprek te gaan, zoals ik al voor zoveel anderen heb gedaan.

Ik ben Perry, de oprichter van Sollicitatiedokter.

Naast mijn werk als sollicitatiecoach ben ik auteur van diverse sollicitatieboeken. Ook verschijn ik regelmatig in de landelijke media voor interviews over solliciteren en alles wat hier mee te maken heeft.

Sinds 2010 heb ik duizenden werkzoekenden geadviseerd hoe zij het rendement van hun sollicitaties kunnen verbeteren en heb ik bij mijn cliënten gezien wat werkt en wat niet werkt.

In dit programma vind je de krachtige methodes om zorgeloos op gesprek te gaan, om jezelf onweerstaanbaar te presenteren en om het gesprek om te zetten in een contractaanbieding.

Perry Kroes

Een impressie van de video's

De videomodules

M1:De start van jouw marketingcampagne om onweerstaanbaar te worden voor werkgevers

M2:De magie van 'de klik', waarom dit belangrijk is en de twee strategieën om de klik te faciliteren

M3:Hoe je de perfecte balans vindt tussen jezelf verkopen en tegelijkertijd jezelf blijven

M4-8:De vier stappen om een onuitwisbare indruk te maken (maar die houd ik nog even geheim!)

M9:Hoe je je bescheidenheid overwint en je van je beste kant laat zien

Ervaringen van anderen

image description

“Ik kijk al jaren op Sollicitatiedokter voor tips. De duidelijke video’s in dit programma hebben me enorm geholpen bij het voorbereiden

Het resultaat is dat deze vijftigplusser nu een nieuwe baan heeft bij een topwerkgever, ongeveer 20% meer verdient en bijna twee keer zoveel vakantiedagen krijgt.

Hendrik - Manager (54 jaar)

+15% salaris, 2x zoveel vakantiedagen

"Perry brengt met deze video's op een ontspannen manier een duidelijk stappenplan voor een goede voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Het helpt je goed voor te bereiden en zo zelfverzekerder en doelgericht te zijn maar vooral origineel en misschien zelfs wel opvallend.

De video's zijn gestructureerd opgezet en overzichtelijk waardoor alle stappen logisch te volgen of uit te voeren zijn. Ze gaan vooral de hoger opgeleide sollicitant helpen aan een baan."

Carin - Productmanager in de zorg

+15% salaris

"Ik wilde een carrièreswitch maken dus ik wist dat ik veel moeilijke vragen zou gaan krijgen. Daar wilde ik me zo goed mogelijk op voorbereiden dus ben ik aan de slag gegaan met zowel dit programma als 'onderhandel een geweldig salaris'.

De twee dingen die mij het meest geholpen hebben, zijn de vier stappen om een onuitwisbare indruk te maken en het verschil in voorbereiding tussen het eerste en tweede gesprek. Vooral dat laatste heeft me echt geholpen omdat ik hier nog nooit bij stilgestaan had.

Uiteindelijk gingen de gesprekken heel goed en ben ik er, naast een mooie bonusregeling en auto van de zaak (wat ze nog nooit gedaan hadden), er zelfs iets op vooruit gegaan qua salaris."

Kjeld - COO van een uitzendorganisatie (27 jaar)

+18% salaris, auto, bonusregeling

image description

"Wat mij het meest geholpen heeft, is het begrijpen hoe ik om kan gaan met moeilijke vragen. Dat is iets waar ik van tevoren erg zenuwachtig over was. Door het programma kijk ik op een heel andere manier naar het gesprek en is mijn voorbereiding ook heel anders.

Het belangrijkste resultaat voor mij is dat, naast dat ik nu 2x een contractaanbod heb gekregen, ik niet meer zo gespannen het gesprek in ga”

Laura - Pedagoog (23 jaar)

+15% salaris

image description

"Het is een mooie online training die je in je eigen tempo kunt volgen. De training bestaat uit een korte introductie en 11 modules. De ene module is erg uitgebreid, de andere wat korter, maar wat mij betreft zijn ze precies goed. De modules zijn duidelijk en voorzien van praktische sheets. In de modules worden ook concrete voorbeelden gebruikt. Dit sprak me erg aan. Het is voor iedereen goed te volgen. De training zit vol bruikbare tips. De modules zijn ingesproken door Perry en hij heeft een duidelijke, rustige en fijne stem.

Wat ik vooral geleerd heb in deze training is dat het van belang om je te onderscheiden van andere kandidaten. In deze training wordt hier uitvoerig op ingegaan. Net zoals op het beantwoorden van lastige vragen. Vooral als het een aantal jaren geleden is dat je gesolliciteerd hebt dan raad ik aan om dit programma te volgen."

Ingrid - Administratief medewerker

+18% salaris, auto, bonusregeling

Mijn dubbele 100% geld-terug-garantie

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik ontzettend transparant ben en alleen 100% tevreden klanten wil. Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet. Daarom geef ik op mijn producten en services altijd een dubbele 100% geld-terug-garantie. Dat is bij dit programma niet anders.

Je hoeft dus niet nu al te beslissen. Ik geef je graag 30 dagen de tijd om het programma te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen even een mailtje te sturen.

Daarnaast bied ik je nog een extra zekerheidje.

Als je na gesprekken bij drie werkgever nog geen aanbieding hebt gehad, krijg je niet alleen een gratis coachingsessie t.w.v. €497 om te achterhalen waar het fout ging, maar oefenen we het gesprek ook nog eens samen zodat je de volgende keer WEL dat contract binnensleept.

Je succes is dus 100% gegarandeerd.

Leer hoe je jezelf onweerstaanbaar presenteert en zorgeloos op sollicitatiegesprek gaat.

De ultieme voorbereiding om niet langer mooie banen mis te lopen

De video's en materialen werken op elke desktop, laptop, tablet en smartphone. Mocht je haast hebben: je kunt, als je er goed voor gaat zitten met een kop koffie, het volledige programma in één avond doorlopen.

Het programma is direct na bestelling beschikbaar.

€497 €297 vandaag voor slechts €197 99

Ja, ik wil zorgeloos op gesprek!

Betalen in een veilige omgeving

Veelgestelde vragen

Hoe volg ik het programma?

Het programma is volledig online. Dit betekent dat je toegang hebt vanaf elk apparaat met een actieve internetverbinding. Een minuut na betaling kan je al aan de slag!

Hoe lang zijn de video's?

Het programma bestaat uit 10 modules. De totale speeltijd hiervan is ongeveer 90 minuten. Dit is exclusief het extra bonusmateriaal.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt een jaar lang toegang tot alle video's. Alle tijd dus om de video's meermaals te bekijken en de krachtige methodes in de praktijk te brengen.

Ik heb een andere vraag, wat nu?

Het customer serviceteam staat op werkdagen klaar tussen 09:00-17:00. Bel ons op 070-3702399, mail naar info@sollicitatiedokter.nl of stuur een bericht in de chat :)

Wat als ik na het volgen van het programma nog een vraag heb?

Geen enkel probleem. Als onderdeel van het programma helpt mijn team van coaches je graag om je gespreksvragen te beantwoorden.

Ja, ik wil zorgeloos op gesprek!

Betalen in een veilige omgeving