Betaling succesvol :)

De downloadlink is verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Voordat je gaat, doe ik je graag nog een eenmalige aanbieding als bedankje: €100 korting op Onderhandel een geweldig salaris!

Let op: na het verlaten van deze pagina verloopt deze aanbieding automatisch

Onderhandel een geweldig salaris, zonder risico, in zes simpele stappen

Leer strategisch onderhandelen en voorkom dat je duizenden euro's misloopt bij het ondertekenen van je volgende contract.

Onderhandel een geweldig salaris

Wat je gaat leren

 • De 6 stappen om een geweldig salaris te onderhandelen
 • De exacte formule om te bepalen wat je marktwaarde is
 • Hoe je omgaat met een harde 'nee' en hoe je het gesprek kunt ‘redden’ wanneer de toon negatief dreigt te worden
 • Hoe je reageert op smoesjes zoals ‘we werken met vaste loonschalen’
 • De exacte, woord-voor-woord scripts, die mijn cliënten al meer dan €800,000 hebben opgeleverd
Perry is bekend van:
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description

Harvard Universiteit: "Een 25-jarige die aan het begin van zijn carrière $5.000 meer onderhandelt, verdient over zijn hele carrière $634.000 extra."

Strategisch onderhandelen kan je dus letterlijk kapitalen opleveren.

Het bovenstaande resultaat is nog slechts op basis van één strategische onderhandeling aan het begin van je carrière. Maar het is natuurlijk nooit te laat. Want elke verhoging, heb je vervolgens jaar op jaar profijt van. Hoe vroeger je begint met strategisch onderhandelen hoe beter.

Maar als strategisch onderhandelen je kapitalen kan opleveren, waarom doet dan bijna niemand het?

De realiteit is dat strategisch onderhandelen niet makkelijk is. Je zit als sollicitant meestal tegenover ervaren onderhandelaars. Die weten precies hoe ze het moeten aanpakken. De meeste sollicitanten daarentegen, hebben hiermee geen tot weinig ervaring.

Je wil niet te weinig vragen omdat je bang bent dat je dan onderbetaald krijgt. Maar je wil ook weer niet te veel vragen omdat je bang bent af te vallen of dat ze je als geldwolf zien.

Herken je deze problemen?

Maak kennis met de bewezen, stap-voor-stap methode, die mijn cliënten al meer dan €800,000 heeft opgeleverd.

Na dit programma weet je precies wat je kunt vragen en hoe je dit op een tactvolle manier doet om je compensatiepakket te maximaliseren.

Een impressie van de video's

De videomodules

M1:De kapitale fout die veel sollicitanten maken, de verborgen kosten hiervan en wat je er voor eens en altijd aan kunt doen

M2:Hoe haal je het maximale uit de onderhandeling zonder dat je een goed beeld hebt van wat de mogelijkheden zijn van de werkgever?

M3:De exacte formule voor het bepalen van je marktwaarde en waarom dit je met gemak 10-20% extra salaris kan opleveren.

M4-9:De 6 fases van de onderhandeling, stap-voor-stap behandeld, inclusief de exacte bewoordingen die je kunt gebruiken.

M10:Hoe je je in drie stappen voorbereidt op je komende salarisonderhandeling.

Ervaringen van anderen

image description

“Ik kijk al jaren op Sollicitatiedokter voor tips. De duidelijke video’s en stappenplannen van dit programma en van 'zorgeloos op gesprek' hebben me enorm geholpen bij het voorbereiden.

Bij dit programma heeft met name het doen van salarisonderzoek me enorm geholpen. Ik was altijd gewend om te vragen om mijn oude salaris plus een beetje extra. Het onderzoek en het berekenen van mijn marktwaarde gaf me het vertrouwen om een stuk hoger in te zetten en de juiste bewoording hiervoor te vinden.

Het resultaat is dat deze vijftigplusser nu een nieuwe baan heeft bij een topwerkgever, ongeveer 20% meer verdient en bijna twee keer zoveel vakantiedagen krijgt.

Hendrik - Manager (54 jaar)

+15% salaris, 2x zoveel vakantiedagen

image description

“In mijn hele carrière heb ik eigenlijk nooit echt strategisch onderhandeld. Ik vond het altijd maar niets. Het maakte me nerveus en gaf me een vervelend gevoel. Alsof het me alleen maar om het geld ging. Na jouw tips en hulp heb ik toch besloten om het gewoon te doen. De afgelopen maand heb ik drie keer onderhandeld. Bij alle drie de aanbiedingen die ik kreeg, heb ik tenminste €3,000 extra onderhandeld met één uitschieter tot bijna €8,000 bovenop het eerste aanbod.”

Jasmin - IT Consultant (32 jaar)

+14.000 salaris + 3K tekenbonus (verspreid over 3 aanbiedingen)

image description

"Ik kwam van consultancypartij uit de big four dus mocht niet klagen over mijn salaris. Aangezien ik nu aan de slag ging in een hele andere branche en een totaal andere functie, wilde ik me extra goed voorbereiden en kwam ik dus bij jou uit.

Wat miij het meeste geholpen heeft zijn het duidelijke stappenplan en de strategische scripts. Die zijn echt super fijn als naslagwerk en haalde een hoop stress uit het proces.

Uiteindelijk gingen de gesprekken heel goed en ben ik er, naast een mooie bonusregeling en auto van de zaak (wat ze nog nooit gedaan hadden), zelfs iets op vooruit gegaan qua salaris."

Kjeld - COO van een uitzendorganisatie (27 jaar)

+18% salaris, auto, bonusregeling

image description

"Als ik eerlijk ben, vind ik het onderhandelen helemaal niet leuk. Nog steeds niet eigenlijk maar na twee keer akkoord te zijn gegaan met een te laag salaris, moest ik nu wel voor mijn gevoel.

Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is om je huidige salaris niet te verklappen maar om je salaris te baseren op je marktwaarde. Dit was overigens wel echt moeilijk, want ze hebben me een aantal keer flink onder druk gezet. Ze wilden zelfs dat ik mijn salarisstrookje meenam. Dit heb ik uiteraard niet gedaan en de stappen in je methode gevolgd. En MET SUCCES!

Na hun eerste bod heb ik er uiteindelijk nog €400 p/m bij onderhandeld en zijn we overeengekomen dat ik tenminste 4 weken aaneengesloten op vakantie mag. Dit betekent dat ik nu eindelijk de tijd en financiële middelen heb om een lange reis te maken."

Laura - Padagoog (23 jaar)

€400 extra p/m

image description

“Na een aantal sollicitaties had ik al vrij snel twee aanbiedingen. Dit heb ik vervolgens voorgelegd bij mijn huidige werkgever. Ze wilden me niet kwijt dus gingen we onderhandelen. Uiteindelijk heb ik een salarisverhoging gekregen van 15% en een nieuw takenpakket onderhandeld. Dus meer betaald voor leuker werk, goed geregeld!”

Ralph - ZZP online marketing consultant (25 jaar)

+15% salaris

image description

Ik onderhandelde altijd al wel maar vooral op gevoel. Jouw strategie heb ik twee weken terug voor het eerst in kunnen zetten. Waar ik vooral veel aan gehad heb, zijn de duidelijke stappen, de marktwaardeformule en de super praktische voorbeeldscripts die je geeft.

Na het eerste aanbod heb ik een extra verhoging van bijna €8.000 uit de onderhandeling gesleept, nog exclusief vervoerskosten.”

Nando - Business development manager (27 jaar)

Waanzinnige bonussen

Extra bonussen ter waarde van €794,GRATIS

De woord-voor-woord onderhandelscripts

De exacte bewoordingen die je kunt gebruiken tijdens elk moment van de onderhandeling. Deze scripts hebben mijn cliënten al meer dan €800,000 opgeleverd

Waarde: €297GRATIS

Coachingcalls met cliënten over onderhandelen

Leer van anderen. Bekijk de opnames van coachingsgesprekken waarin we de situaties van anderen bespreken en o.a. het onderhandelingsgesprek oefenen.

Waarde: €497GRATIS

Mijn dubbele 100% geld-terug-garantie

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik ontzettend transparant ben en alleen 100% tevreden klanten wil. Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet. Daarom geef ik op mijn producten en services altijd een dubbele 100% geld-terug-garantie. Dat is bij dit programma niet anders.

Je hoeft dus niet nu al te beslissen. Ik geef je graag 30 dagen de tijd om het programma te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen even een mailtje te sturen.

Daarnaast bied ik je nog een extra zekerheidje.

Als je je investering niet tenminste verdriedubbelt, krijg je een gratis coachingssessie t.w.v. €497 om te achterhalen waar het fout ging, en oefenen we het onderhandelingsgesprek samen zodat je de volgende keer wel duizenden euro's extra in je zak kunt steken.

Je succes is dus 100% gegarandeerd.

Leer hoe je een geweldig salaris onderhandelt, zonder risico, in zes simpele stappen!

De video's en materialen werken op elke desktop, laptop, tablet en smartphone. Mocht je haast hebben: je kunt, als je er goed voor gaat zitten met een kop koffie, het volledige programma in één avond doorlopen.

Het programma is direct na bestelling beschikbaar.

1091, €794 nu slechts 297 197

Ja, ik wil een geweldig salaris!

Betalen in een veilige omgeving

Veelgestelde vragen

Hoe volg ik het programma?

Het programma is volledig online. Dit betekent dat je toegang hebt vanaf elk apparaat met een actieve internetverbinding. Een minuut na betaling kan je al aan de slag!

Hoe lang zijn de video's?

Het programma bestaat uit 10 modules. De totale speeltijd hiervan is ongeveer 60 minuten. Dit is exclusief het extra bonusmateriaal.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt een jaar lang toegang tot alle video's. Alle tijd dus om de video's meermaals te bekijken en de krachtige methodes in de praktijk te brengen.

Ik heb een andere vraag, wat nu?

Het customer serviceteam staat op werkdagen klaar tussen 09:00-17:00. Bel ons op 070-3702399, mail naar info@sollicitatiedokter.nl of stuur een bericht in de chat :)

Wat als ik na het volgen van het programma nog een vraag heb?

Geen enkel probleem. Als onderdeel van het programma helpt mijn team van coaches je graag om je gespreksvragen te beantwoorden.

Ja, ik wil een geweldig salaris!

Betalen in een veilige omgeving