Over deze website

Sinds 2010 maken we werkzoekenden onweerstaanbaar voor werkgevers. Dit doen we middels de honderden artikelen met sollicitatietips, onze (digitale) boeken en de krachtige online sollicitatiecursussen.

We geloven dat iedereen een baan verdient waar hij of zij gelukkig van wordt. Het is onze missie om jou te helpen deze baan te veroveren. Dit doen we hoofdzakelijk door te leren hoe je jezelf kunt verkopen. In elke fase van het proces. Van sollicitatiebrief tot onderhandeling. De ervaring leert dat dit voor veel mensen erg moeilijk is. Jezelf ‘verkopen’ zit niet in onze cultuur. Sterker nog, het woord ‘verkopen’ is voor velen zelfs een vervelend woord. Een ‘vies’ woord bijna. Maar de realiteit is dat als je een leuke baan wil veroveren, je hier niet aan ontkomt. Maar dat is niet erg.

Wij geloven namelijk dat als je goed bent in wat je doet, en je ook echt gelooft dat jij de juiste persoon bent voor de functie, het jouw morele plicht is om werkgevers hiervan te overtuigen. Je bewijst werkgevers juist een ‘gunst’ door jezelf te profileren als de juiste keuze.

Heb je nog geen idee hoe je dat doet?

Geen probleem.

Lees de meer dan 300 artikelen met sollicitatietips voor alles dat te maken heeft met solliciteren!