fbpx
15 oktober 2020

ACTIE: Like + deel en ontvang 5 feedbackpunten op je cv

CV FEEDBACK

Wil jij weten hoe jij jouw cv kan verbeteren? Dan maak je vandaag bij Sollicitatiedokter kans op 5 GRATIS FEEDBACKPUNTEN op je cv van een Sollicitatiedokter-expert. Deze expert heeft decennialange ervaring als recruiter en heeft al tienduizenden cv’s beoordeeld.

Dit wil ik, hoe kan ik winnen?

Als je onze post over deze actie op onze Twitter-, Facebook– of LinkedIn-pagina liket en deelt, gaat jouw naam in de pot. Aan het eind van de dag verloten we onder 15 gelukkige likers en delers 5 gratis cv-feedbackpunten van een expert.

Waarom feedback?

Normaalgesproken bieden wij deze dienst aan in onze webshop, ‘Feedback op je cv van een recruiter’ is daar een van onze meest populaire producten. Dat is niet zo vreemd, want een expert haalt vaak fouten uit je cv die jij nog niet had gezien. Door die missers uit je cv te zeven, verdubbel je jouw kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

Bij Sollicitatiedokter willen we jou graag helpen met het vinden van een nieuwe baan. Daarom maak je bij ons vandaag kans om gratis feedback op je cv te krijgen van een recruiter met decennialange ervaring. Like en deel dus snel onze post hierover op onze sociale media!