Affiliate

Op Sollicitatiedokter.nl worden digitale producten (e-books) aangeboden om succesvoller te solliciteren. Diverse affiliates (wederverkopers) promoten deze producten en ontvangen hiervoor een commissie wanneer een product wordt aangeschaft via hun netwerk.

Deze e-books bevatten mijn beste tips. De recensies van zowel werkzoekenden als loopbaanprofessionals zijn meer dan lovend.

Heb jij een website, facebookpagina, twitteraccount of nieuwsbrief? Dan is het volgende stappenplan voor jou interessant.

1. Meld je aan bij PayPro

Meld je aan voor een gratis account bij PayPro. Deze inschrijving is gratis. Dit is de partij die ervoor zorgt dat je de commissie ontvangt na de verkoop.

2. Kies het product om te promoten

Zoek in het campagneoverzicht naar ‘Het sollicitatiebriefhandboek’ en/of ‘Het cv-handboek’. In het overzicht zie je ook de details van het product, de verkoopprijs, jouw commissie (meestal de helft van de verkoopprijs) en je unieke affiliatelink (als je bent ingelogd).

3. Gebruik je affiliatelink

Gebruik deze affiliatelink (die jouw unieke code bevat) en zet hem op je website, in je nieuwsbrief, op je facebookpagina of in je tweet.

Elke keer dat iemand op deze link klikt en overgaat tot aanschaf van een product, ontvang je automatisch van PayPro je commissie. Gedurende een jaar ontvang je bovendien óók nog commissie over elk ander product dat de klant bestelt bij Sollicitatiedokter. Het PayPro systeem werkt snel, gemakkelijk en betrouwbaar.