• 0

De structuur en lengte van het cv

Het is daarom belangrijk dat jouw cv op orde is. Doorstaat jouw cv bijvoorbeeld de zes-seconden -test? Hoe lang moet je cv zijn? En hoe zit het met de volgorde van informatie? 

Lees dit artikel
  • 1

Waarom pitchen geen eng woord is

Veel mensen krijgen de kriebels bij het woord ‘pitchen’. Een sollicitatiegesprek zou je kunnen opvatten als de ultieme pitch over jezelf. Maar dit is helemaal niet zo eng als het klinkt.

Lees dit artikel
  • 0

Het tweede sollicitatiegesprek – hoe ziet dat eruit?

Het eerste sollicitatiegesprek is achter de rug. Een paar dagen later word je uitgenodigd voor een tweede sollicitatiegesprek. Geweldig nieuws! Maar wat houdt dit precies in? In dit artikel vind je meer over het tweede sollicitatiegesprek, hoe deze verschilt van het eerste gesprek, welk soort vragen je kunt verwachten en hoe je je hierop voorbereidt….

Lees dit artikel
  • 0

Ja maar… ik ben 50plus!

Een groot deel van de werklozen zijn 50plus. Na het bereiken van deze grens lijkt het zowaar nog moeilijker te zijn een nieuwe baan te vinden.

Lees dit artikel
  • 0

De STARR-methode

De STARR-methode wordt gebruikt om een zo efficiënt mogelijk antwoord te krijgen op een bepaalde vraag of om een beeld te schetsen van een situatie.

Lees dit artikel