fbpx
24 maart 2021

Boost jouw banenjacht tijdens de Nationale Sollicitatiedag

Wil jij meer kans maken op die nieuwe baan? Schrijf je dan nu in voor de Nationale Sollicitatiedag van 2021! Je volgende cv verstuur je gegarandeerd met een goed gevoel.

We zijn nog maar net klaar met De Grote Sollicitatiechallenge. Toch staat de Nationale Sollicitatiedag van 2021 alweer voor de deur. Of eigenlijk, de Nationale Sollicitatiedagén van 2021. Meervoud dus. Want op zowel 20 als 22 april volg je bij ons de hele dag gratis sollicitatiewebinars. Daarmee geef jij jouw baankansen een enorme boost.

Succes

De Nationale Sollicitatiedag van 2020 was een groot succes. Duizenden baanzoekers kwamen op het evenement af. Niet veel later overstroomde onze mailbox met bedankjes. Veel mensen vonden door onze inspirerende en gratis webinars namelijk nieuw werk.

Dit jaar gaat de Nationale Sollicitatiedag opnieuw succesverhalen schrijven en banen opleveren. Het enige verschil? In 2021 staat er niet een dag, maar staan er twee dagen vol gratis sollicitatiewebinars gepland. Op 20 en 22 april leer je alles over je cv, je brief, je gesprek en nog veel meer.

Iedereen is welkom

Na de Nationale Sollicitatiedag ben je gegarandeerd een betere sollicitant. Bij jouw volgende gesprek sta je daarom zelfverzekerd in je schoenen. Ben je nu al druk aan het solliciteren? En lees je daarbij veel tips, bijvoorbeeld op onze website? Dan duik je tijdens de Nationale Sollicitatiedag de diepte in en blijf je jouw sollicitatiekennis prikkelen en ontwikkelen.

Ben je nog niet begonnen met solliciteren? Of ben je jouw zoektocht naar een baan zonder succes gestopt? Pak tijdens de Nationale Sollicitatiedag dan jouw kans om in actie te komen. Wedden dat een dag vol gratis sollicitatiewebinars jou een goed gevoel geeft? Je zet ermee namelijk je eerste stap richting jouw nieuwe baan!

Klik hier voor meer informatie en het programma, dat de komende weken continu wordt aangevuld met nieuwe interessante sollicitatiewebinars.