Wil jij weer de regie voelen over je banenjacht en je carrière?

 

In dit programma leer je in twaalf weken het bewezen systeem om stap-voor-stap je droombaan te identificeren en te veroveren!

Gedurende 8 weken gaan we intensief samenwerken om alle zelfmarketingtechnieken en vaardigheden te leren die je nodig hebt om een geweldige baan te veroveren.

Dit is niet zo maar een coachingprogramma waarin je wat handigheidjes leert. Het gaat veel dieper. Je leert over de psychologische principes die winnaars gebruiken, over de verborgen arbeidsmarkt en hoe je jezelf moeiteloos kunt verkopen. Zowel op papier als aan tafel met werkgevers en recruiters. Het hele proces ziet eruit als volgt:

 • Week 1-4: De fundamentale principes achter effectief solliciteren en de precieze stappen om je droombaan te identificeren.
 • Week 5-6: Een geweldig curriculum vitae opstellen, krachtige sollicitatiebrieven schrijven en de creatie van een sterk Linkedin-profiel.
 • Week 7: Een onuitwisbare indruk maken tijdens je sollicitatiegesprek.
 • Week 8: Een geweldig salaris onderhandelen zonder risico te lopen.
 • Week 10: Een update/coachingsgesprek op basis van je huidige situatie.
 • Week 12: Een update/coachingsgesprek op basis van je huidige situatie.

Naast de bovenstaande contactmomenten, heb je met dit programma doorlopend toegang tot mij via e-mail en zonodig per telefoon. Daarnaast krijg je elke week huiswerkopdrachten en voeren we accountabilitygesprekken waarin we je progressie bespreken. Je staat er dus nooit alleen voor en weet altijd precies wat je te doen staat.

Er vinden twee live-sessies plaats op een locatie in de omgeving van Utrecht.

De voordelen van dit programma

In korte tijd radicaal betere resultaten.

Geen onzekerheid meer over het proces.

Enorme boost in zelfvertrouwen en zelfwaarde.

Gegarandeerd een leuke baan.

Voor wie dit programma is

Om zeker te weten dat dit het juiste programma is voor jou, plannen we eerst een vrijblijvende doorbraaksessie in. Dit is een telefonisch gesprek van ongeveer 15 minuten waarin we je huidige situatie bespreken en of dit programma jou kan helpen bij het maken van een vliegende start.

Daarnaast zijn de volgende richtlijnen van toepassing.

Dit programma is NIET voor jou als je:

 • Op zoek bent naar een magische test waar je droombaan uit komt rollen. Die test bestaat niet. Er is maar één manier om je droombaan te vinden en dat is door uit je comfortzone te stappen en actie te ondernemen. In dit programma laat ik je stap-voor-stap zien hoe.
 • Niet bereid bent een aanzienlijke hoeveelheid tijd (minimaal 5 p/w) en moeite in het programma te stoppen. Het programma is zeer tijdsintensief

Dit programma is WEL voor jou als je:

 • Vastbesloten bent dat je een droombaan wil veroveren. De absolute wil is er maar het ontbreekt je nog aan een goed stappenplan.
 • Een intelligente doorzetter bent die zijn carrière en leven naar het volgende niveau wil tillen. Persoonlijke ontwikkeling is heel belangrijk voor je.
 • Bereid bent om flink te investeren in jezelf. Dit in de wetenschap dat dit programma zichzelf zal terugbetalen voor de rest van je leven.

De resultaten die je kunt verwachten van dit programma en mijn garanties

Ik kan niet garanderen dat je binnen 8 weken je droombaan vindt. Niemand kan dat beloven. De waarheid is dat het veroveren van een leuke baan een uitdagend proces is. Maar dit coachingprogramma en de strategieën die je gaat leren, maken dit proces een stuk eenvoudiger en overzichtelijker.

Na afloop van de training heb je alle bagage die nodig is om een geweldige baan te kunnen veroveren. De tips, tools, technieken en strategieën die je leert zijn tijdloos. Ze helpen je niet alleen nu om een droombaan te veroveren maar ook in de toekomst.

Deze investering in jezelf is dan ook iets waar je de rest van je carrière van zal profiteren.

Ga je de uitdaging met me aan?

Anderen over hun ervaring met Perry

"Perry is een deskundig en sympathieke professional die het beste uit jou en je cv haalt. Hij hielp me het 'gat' in mijn cv niet meer als belemmering te zien maar me te helpen in mijn carrière.

Nadat Perry met mij en mijn cv aan de slag ging werd ik ipv me een slag in de rondte te solliciteren opeens zélf benaderd en kreeg ik de ene uitnodiging na de andere waardoor ik zelfs de luxe had om te kiezen.

Perry is elke euro dubbel en dwars waard en ik zou hem aan iedereen aanbevelen!"

- Madelon Klok, Styling professional

"Na mijn ontslag via een collega bij de sollicitatiedokter uitgekomen. Waar ik voordat hij met mijn cv aan de slag gegaan was veel afwijzingen kreeg, was het na zijn werk meteen de eerste keer raak. Binnenkort begin ik bij mijn nieuwe werkgever!"

- Theo de Bruijn, Applicatiebeheerder

"Toen ik in mei 2015 te horen kreeg dat ik per december mijn baan zou verliezen, ben ik natuurlijk direct gaan solliciteren.[...] Ik stuurde de ene na de andere brief de deur uit maar het resultaat was vrijwel altijd hetzelfde: 'Afgewezen'! [...] Perry nam rustig de tijd om een goed beeld te vormen van wie ik ben. Binnen 5 dagen had ik een nieuwe cv, een voorbeeldbrief en was mijn LinkedInprofiel geupdate. Dit resulteerde in verscheidene uitnodigingen voor een gesprek. Ik denk dat het je dus mag concluderen dat Perry mijn kansen op de arbeidsmarkt heeft vergroot. Ik zou Sollicitatiedokter zeker willen aanbevelen bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan."

- Paul Krabbe, International Applications Manager

Jouw investering

Prijzen voor persoonlijke coaching starten vanaf €2997 exclusief btw. Betalingsregelingen zijn een optie en de investering is in de meeste gevallen aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Plan direct jouw vrijblijvende intake in

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten in je carriere, klik dan op de onderstaande button en plan een vrijblijvende afspraak in voor een doorbraaksessie. Tijdens dit gesprek van ongeveer 30-60 minuten bespreken we jouw huidige situatie en of dit programma jou kan helpen bij het veroveren van je droombaan.

klik hier om de intake aan te vragen