Sollicitatiedokter | Professionele cv-herschrijfservice - SollicitatiedokterTitel van de pagina Professionele cv-herschrijfservice - Sollicitatiedokter

Professionele herschrijfservices voor je curriculum vitae en LinkedIn

Het is niet eenvoudig om je toegevoegde waarde krachtig op papier te zetten. Onze coaches zijn de #1 in Nederland op dit gebied en helpen je om vaker uitgenodigd te worden.

Kies je carrièreniveau:

Twijfel je welk carrièreniveau het best bij je past?

Bel op 070-3702399 of mail naar info@sollicitatiedokter.nl voor een persoonlijk advies.

60 dagen gespreksgarantie
3-5 werkdagen levertijd
Vragen? Bel 070-3702399

Vier redenen om je cv te laten herschrijven

1Aan de slag met de #1 experts van Nederland. Je werkt een-op-een samen met de meest vooraanstaande curriculum vitae-experts in de branche. We herschrijven zelfs regelmatig de cv’s voor andere carrièrecoaches. Daarnaast doen we ons best om jou te koppelen aan een expert die kennis heeft van jouw branche.

2Jouw succes is het allerbelangrijkste. Ons bestaansrecht is gebaseerd op het vermogen om jou succesvol te maken met je sollicitaties. Dit vergeten we nooit. Daarom behandelen wij al onze klanten zoals we zelf ook behandeld willen worden..

3Krachtige cv’s, brieven en profielen die ERUIT SPRINGEN. Verstuur niet langer dertien-in-een-dozijn sollicitaties waarmee je slechts een van de vele kandidaten bent. Jij bent uniek en jouw documenten moeten dat onderstrepen. Daarom werken we niet met standaard templates maar creëren we one-of-a-kind documenten die perfect aansluiten op jouw specifieke situatie en doelen.

4Minder stress, minder verspilde tijd en meer zelfvertrouwen. Je wil er blind op kunnen vertrouwen dat als je jouw curriculum vitae verstuurt, dat je een wow-effect creëert. Als je met ons aan de slag gaat, hoef je nooit meer eindeloos kleine aanpassingen te maken en dan alsnog te twijfelen of het wel de juiste beslissing was.