fbpx
22 oktober 2020

Download nu gratis jouw cv-checklist

cv-checklist

Hoe vaak check jij je cv voordat je jouw sollicitatie verstuurd? Natuurlijk doe je er alles aan om spelfouten, kromme zinnen of irrelevante informatie uit je cv te vissen, maar soms zie je ze per ongeluk toch over het hoofd. Met de gratis cv-checklist van Sollicitatiedokter, die je onderaan deze pagina kan downloaden, zal dat je nooit meer gebeuren. Verstuur je cv met een gerust gevoel!

In de nasleep van de coronacrisis is de banenmarkt overvol. Daardoor ontvangen werkgevers op iedere vacature enorm veel sollicitaties. Om ervoor te zorgen dat jij serieus wordt genomen als kandidaat, mag je in jouw cv geen steekje laten vallen.

Met de cv-checklist van Sollicitatiedokter loop je jouw cv nog eens op je gemakje na. Zo kan je hem met een gerust gevoel de deur uit doen. Je kan hem onderaan deze pagina gratis downloaden.

De bril van een expert

Onze cv-checklist is ontworpen door experts die decennialange ervaring hebben in de recruitmentsector. Zij weten daarom precies naar welke punten hun collega-recruiters als eerste kijken wanneer ze een cv beoordelen.

Met de cv-checklist van Sollicitatiedokter weet je zeker dat jouw cv alle nodige informatie bevat en je geen slordigheidsfoutjes maakt.

Goed gevoel

Ken je dat gevoel? Je hebt je sollicitatiebrief al in de bijlage gezet en het bijgaande e-mailtje heb je ook al geschreven. Maar voordat je het cv toevoegt, lees je hem eerst nog eens na. Weet je wel zeker dat er geen fouten in staan? Je hart klopt in je keel terwijl je het nog een keer doorleest. Na het lezen heb je nog steeds het gevoel dat je iets vergeet. Uiteindelijk druk je toch maar op verzenden, maar je voelt je er niet gerust over.

Met de cv-checklist van Sollicitatiedokter sla je twee vliegen in één klap: je laatste check is snel gedaan en je weet zeker dat alles klopt. Nu kan je jouw sollicitatie met een gerust gevoel opsturen. Download hem gratis via de knop hieronder!

Download