Sollicitatiedokter | het-droombaanprogramma - SollicitatiedokterTitel van de pagina het-droombaanprogramma - Sollicitatiedokter

Eindelijk…

Een bewezen
stap-voor-stap systeem om je droombaan te veroveren

 
HET DROOMBAANPROGRAMMA is een bewezen, stap-voor-stap online programma om in acht weken je droombaan te ontdekken, te veroveren en een geweldig salaris te onderhandelen.

Hoe kan het dat 87% van de Nederlanders er niet in slaagt om een droombaan te veroveren?

Ik ben Perry, de oprichter van Sollicitatiedokter.

Naast mijn werk als sollicitatiecoach ben ik auteur van diverse boeken op het gebied van solliciteren. Ook verschijn ik regelmatig in de landelijke media voor interviews over solliciteren en alles wat hier mee te maken heeft.

In de afgelopen jaren ben ik op zoek gegaan naar de beste sollicitatiemethodes en heb ik bij mijn cliënten gezien wat werkt en wat niet werkt.

En ik kan je één ding vertellen…

99% van de tips die je online vindt gaan je niet helpen om je droombaan te veroveren. De echt grote problemen worden namelijk zelden tot nooit behandeld.

Problemen zoals:

PROBLEEM #1: Je wil niet zo maar een baan maar een baan waar je energie van krijgt. Iets dat je ECHT leuk vindt. Als je de lat maar laag genoeg legt, kan iedereen wel een baan vinden. Maar hoe verover je nou juist die ene baan die perfect aansluit op wat je echt leuk vindt om te doen?

PROBLEEM #2: Dan is er het keuzeprobleem. Soms voelt het simpelweg onmogelijk om te kiezen. Je hebt niet maar één passie of één interesse. Je vindt meerdere dingen leuk. Je weet dat je moet kiezen maar wil stiekem ook graag je opties open houden. Hoe balanceer je deze twee?

PROBLEEM #3: Je weet dat je jezelf moet verkopen maar vindt het vreselijk om over jezelf op te scheppen. Het voelt gewoon niet goed. Hoe presenteer je jezelf zo gunstig mogelijk zonder je te voelen als een gladde verkoper?

PROBLEEM #4: Je hebt de tips gelezen dat je moet netwerken. Maar netwerkevenementen lijken je maar niks en je voelt er ook weinig voor om steeds oproepen te plaatsen op sociale media – je wilt anderen niet tot last zijn met je situatie. Leuk die algemene netwerkadviezen maar HOE werkt dit dan?

PROBLEEM #5: Je weet dat je moet onderhandelen en kent de standaardadviezen. Maar zodra je een beetje tegengas krijgt, voel je de druk om toe te geven omdat je bang bent de relatie te vertroebelen. Hoe onderhandel je een mooi salaris of een extra week vakantie per jaar zonder dat je het risico loopt de baan op het spel te zetten?

Niet de minste problemen…

Gelukkig is er voor elk van deze problemen een praktische oplossing…

Maar deze ga je niet vinden door er naar te googelen.

De enige manier om te ontdekken hoe dit werkt, is door het proces keer op keer van heel dichtbij mee te maken, steeds te analyseren wat wel en niet werkt en dit proces tot in de puntjes te verfijnen. Theorieën zijn leuk maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de resultaten die worden behaald in de praktijk.

Dat is wat mijn positie zo uniek maakt.

Ik heb dit proces als sollicitatiecoach namelijk honderden keren van heel dichtbij meegemaakt. Bij bedrijven van alle soorten en maten en in allerlei branches. Mijn coachees zijn aangenomen bij bedrijven zoals Shell, Capgemini en McKinsey. Maar ook bij bedrijven in het MKB, bij start-ups en zelfs bij non-profitorganisaties.

Al deze praktijkervaring heeft mij één ding geleerd: er is weldegelijk een blauwdruk voor het veroveren van je droombaan. Een ‘droombaansysteem’ dat voor iedereen werkt die bereid is actie te ondernemen.

Deze droombaanformule is gebaseerd op drie geheimen. 

GEHEIM #1

Begin bij het begin: de psychologie achter het vinden van een droombaan

Bijna iedereen negeert de psychologie en mindset die fundamenteel zijn voor het ontdekken en veroveren van een droombaan.

Waarom?

De meeste mensen weten simpelweg niet beter. Het is iets waar je pas achter komt wanneer je het proces tientallen tot honderden keren van heel dichtbij hebt meegemaakt en de resultaten tot in de puntjes hebt geanalyseerd.

Natuurlijk, praktische tips en strategieën zijn belangrijk. En geloof me, je gaat ontzettend veel strategieën leren. Van woord-voor-woord scripts om duizenden euro’s meer salaris te onderhandelen tot email-templates die je kunt gebruiken om contact te maken met belangrijke mensen in je branche.

Je leert in deze cursus ontzettend veel krachtige technieken en elk van deze technieken heeft de potentie om je leven compleet te veranderen.

Maar al deze strategieën werken pas als je mindset goed is en je je bewust bent van je eigen psychologische processen. Deze kunnen je maken of breken.

Het dialoog dat je voert in je hoofd, de overtuigingen die je hebt over wat werkt en niet werkt en de manier waarop je omgaat met moeilijke situaties… ze zijn allemaal doorslaggevend voor je vermogen om een prachtige baan te veroveren.

Het punt is dit: als je psychologische barrières hebt die je onbewust saboteren, maakt het niet uit hoe krachtig de strategieën zijn die je leert. Je kunt pas winnen als je een winnaarsmentaliteit hebt.

Maar de psychologie is pas het begin.

Zodra het fundament goed is, kunnen we gaan bouwen aan het systeem om razend effectief te solliciteren. Niet door te letten op microtactieken maar door je te richten op de macrotactieken. Of beter gezegd: door gebruik te maken van de kracht van het sollicitatie-hefboomeffect.

GEHEIM #2

Gebruik de kracht van het sollicitatie-hefboomeffect

Er is een kleine groep mensen die baan na baan krijgt aangeboden. Vaak zelfs zonder dat ze actief op zoek zijn en zelfs wanneer het niet goed gaat met de economie.

Wat doen zij anders dan de rest?

Zij doen de 20% van de activiteiten die 80% van het eindresultaat bepalen. Met andere woorden, ze maken gebruik van het sollicitatie-hefboomeffect.

Terwijl de gemiddelde sollicitant urenlang bezig is met triviale details zoals lettertypes, richt de tweede groep zijn energie op de paar dingen die keer op keer bewezen hebben een ENORME impact te hebben.

In de cursus ga je talloze voorbeelden van dit soort hefbomen vinden. Maar een treffend voorbeeld om nu kort te bespreken is de verborgen arbeidsmarkt.

Terwijl de meeste mensen eindeloos speuren naar interessante vacatures en solliciteren via de voordeur, leert de tweede groep via hun netwerk over vacatures die vaak nog niet eens zijn geadverteerd. Of worden er zelfs banen speciaal gecreëerd om de beste mensen te kunnen vastleggen.

Zie dit onderzoek van Intelligence Group waarin is gekeken naar de kanalen die het vaakst leiden tot een nieuwe baan:

Netwerken is veruit het effectiefste medium om een baan te veroveren maar bijna iedereen richt zich op de standaard-sollicitatie. Je weet wel, die razend effectieve sollicitatiemethode waarbij je op een berg komt met tientallen (vaak honderden) andere kandidaten…

Maar als je solliciteert naar functies die nog niet zijn geadverteerd, hoef je ook niet te concurreren met honderden anderen. Bovendien heb je, als je het goed aanpakt, zelfs al iemand die een goed woordje voor je kan doen en je insider information kan geven over de organisatie en de functie.

Het mooiste is dat dit onderzoek nog slechts het puntje van de ijsberg laat zien.

…meer dan de helft van ALLE banen wordt vervuld voordat deze OOIT ergens worden geadverteerd. Dat betekent dat de meeste banen al zijn vergeven voordat je er ooit van te weten komt.

Als de verborgen arbeidsmarkt groter is dan de openbare arbeidsmarkt, waarom hoor je hier dan zo weinig over?

Heel simpel: de meeste mensen weten niet beter. En degene die het wel weten, hebben doorgaans geen flauw idee hoe ze er gebruik van kunnen maken. Want eerlijk is eerlijk, netwerken is nog niet zo eenvoudig.

Maar ook dat leer je in deze cursus.

Ik beloof je dat naarmate je dieper in de materie duikt, je steeds meer verbaasd zal zijn over hoe je jouw sollicitaties vooralsnog hebt aangepakt. Er zijn hefbomen, zoals deze, die je kunt gebruiken in het hele proces.

In het droombaanprogramma leer je ze allemaal: van de manier waarop je droomfuncties en droomwerkgevers identificeert tot hoe je een krachtig curriculum vitae opstelt en een prachtig salaris onderhandelt.

Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je in dit programma niet slechts een lijst krijgt met losse technieken en strategieën. Je kunt namelijk gebruik maken van een volledig systeem dat inhaakt op ALLE hefbomen in het droombaanproces.

GEHEIM #3

Gebruik een bewezen systeem dat je stap-voor-stap laat zien wat je moet doen

Solliciteren zonder een bewezen systeem is alsof je geblinddoekt van de zwarte piste probeert te skiën. De kans dat je erin slaagt is nihil en wanneer het fout gaat is de schade soms niet te overzien.

Na honderden tegenstrijdige sollicitatietips gelezen te hebben, zien de meeste door de bomen het bos niet meer. Tel hier een paar afwijzingen bij op en je hebt een krachtig recept voor teleurstelling, verwarring en wanhoop.

Het resultaat is dat mensen bij me aankloppen met vragen als:

… wat is een goede openingszin voor mijn sollicitatiebrief?
… wat voor vragen kan ik stellen tijdens het gesprek?
… hoeveel bladzijdes is ideaal voor een cv?

Maar al deze vragen richten zich op dingen die ONBELANGRIJK zijn.

Ze gaan in op microtactieken die onderaan de streep weinig tot geen verschil maken. Dit zijn niet de zaken om je druk over te maken. Het is veel zinvoller om na te denken over de macrostrategieën.

Wat zijn de hefbomen die ik kan gebruiken?

De oplossing is niet om meer losse tips te verzamelen maar om een bewezen systeem te gebruiken dat je stap-voor-stap precies laat zien: wat je moet doen, wanneer je dat doet en hoe je dat precies doet.

Als meer informatie altijd de oplossing was, zou iedereen met een internetverbinding multimiljonair zijn met staalharde buikspieren en de perfecte partner.

Wat je nodig hebt, is een goed stappenplan. Iets dat je helpt om de juiste actie te ondernemen op het juiste moment.

Iets waardoor je niet meer hoeft te twijfelen over wat je doet, waarbij je altijd weet wat je volgende stap is en waardoor je, als gevolg, een enorme boost in zelfvertrouwen krijgt.

Met een goed systeem ben je klaar om te winnen.

Ik zie het als volgt...

Zodra je vastbesloten bent dat je jouw droombaan wil veroveren, heb je drie opties…

Optie #1: Je kan proberen om het zelf uit te vogelen

Dit is de strategie die de meeste mensen volgen.

Natuurlijk kan je proberen om alles zelf uit te vogelen. Maar je weet uit ervaring dat de meeste sollicitatietips oppervlakkig, tegenstrijdig en verwarrend zijn. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om al deze losse puzzelstukjes om te zetten in een strategisch stappenplan.

Het kostte mij als sollicitatiecoach ook jaren om erachter te komen, terwijl ik er zes jaar lang dag in, dag uit, mee bezig ben geweest. Hoe lang ben jij bereid te wachten?

Zoals gezegd, is dit de strategie die de meeste mensen volgen.

Maar goed…

Het is dan ook niet voor niets dat slechts 13% een droombaan.

Optie #2: Schakel een coach in

Dit is, in het beste geval, een gok.

Nederland telt 40.000 zelfstandige coaches. Ruim 80% van hen kan hier niet van rondkomen of doet het als hobby. Je mag je afvragen waarom…

Grotere arbeidsbureaus geven je al wat meer zekerheid op een baan maar daar is ook meteen alles mee gezegd. Hun doel is om mensen aan een baan te helpen. Wat voor baan dat is, maakt ze niet uit. Ik garandeer je dat zij je niet leren hoe je jouw droombaan verovert of hoe je het onderste uit de kan haalt tijdens de onderhandeling.

Kosten? €5.000 en €15.000. Geen garanties

Maar er is nog een derde optie…

Optie #3: Volg een bewezen, op de praktijk gebaseerd systeem, om je droombaan te veroveren

Stel je voor…

Hoe zou het zijn om niet meer te hoeven vertrouwen op een lijst tips dat als los zand aan elkaar hangt, maar een volledig uitgewerkt systeem?

Dat systeem bestaat.

Hoe zou het voelen om, een aantal maanden vanaf nu, elke ochtend wakker te worden en vol enthousiasme en energie naar je werk te gaan?

Graag introduceer ik je aan… het droombaanprogramma!

Maak kennis met het programma waarin je in acht weken ALLES leert om je droombaan te veroveren.

In 8 weken laat ik je EXACT zien hoe je je droombaan kunt ontdekken, veroveren, en zelfs hoe je een geweldig salaris kunt onderhandelen.

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe videoles.

Ik laat je steeds wekelijks EXACT zien wat de volgende stappen zijn om te zetten. Alles is stap-voor-stap. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. Het enige wat jij hoeft te doen, is gedisciplineerd de stappen volgen.

DIT IS VOOR JOU

Als je een droombaan wil veroveren

Als je de lat maar laag genoeg legt, kan iedereen wel een baan veroveren. Maar jij wil meer. Je wil niet zomaar een baan. Je wil een baan waarbij je doet wat je leuk vindt, waar je met plezier naartoe gaat en waarvoor je goed betaald krijgt. Om zo’n baan te veroveren, zal je een stapje extra moeten zetten. Ik ga je hierbij helpen.

In dit programma laat je stap-voor-stap zien hoe je jezelf op onweerstaanbare wijze verkoopt aan werkgevers!

DIT IS HOE HET WERKT

Het programma bestaat uit acht modules.

De eerste vier weken draaien om het ontdekken van je droombaan. Ik laat je stap-voor-stap zien hoe je dat dat.

WEEK 1 – HET SYSTEEM

In deze introductieweek leer je over het systeem voor het ontdekken van je droombaan, waarom zoveel intelligente mensen hier niet in slagen en de concrete stappen om dat WEL te doen.

WEEK 2 – ONTDEKKEN DEEL 1

Hier wordt het echt spannend. Je leert de droombaanformule en maakt kennis met het testprotocol met de exacte stappen om erachter te komen wat je droombaan is.

WEEK 3 – ONTDEKKEN DEEL 2

Deze module is super praktisch. Ik ga je stap-voor-stap de exacte handelingen zien (letterlijk met schermopnames) om te ontdekken wat je droombaan is.

WEEK 4 – TESTEN EN VERIFIEREN

De spanning stijgt! Je leert de startup-strategieën die je kunt gebruiken op LinkedIn om razendsnel te testen of de potentiële droombanen die je hebt gevonden, ook daadwerkelijk droombaanmateriaal zijn.

Als je alle missies hebt volbracht, weet je vanaf dit punt wat jouw droombaan is. De volgende vier weken helpen je om deze ook daadwerkelijk te veroveren.

WEEK 5 – EEN ONWEERSTAANBARE MARKETINGCAMPAGNE OM BIJ WERKGEVERS BINNEN TE KOMEN

Je leert hoe je een onweerstaanbare persoonlijke marketingcampagne opzet en een compleet revolutionaire manier om over het sollicitatieproces na te denken.

WEEK 6 – EEN GEWELDIG CURRICULUM VITAE EN KRACHTIGE BRIEVEN

Je leert hoe je een geweldig curriculum vitae opstelt, krachtige sollicitatiebrieven schrijft en hoe je het Hollywood-principe toepast om zoveel mogelijk impact te maken met zo min mogelijk woorden.

WEEK 7 – EEN ONUITWISBARE INDRUK MAKEN TIJDENS JE GESPREKKEN

Je leert hoe je een onuitwisbare indruk maakt tijdens je sollicitatiegesprek en het cruciale ding waar interviewers op letten dat nog veel belangrijker is dan je kwalificaties voor de baan.

WEEK 8 – EEN GEWELDIG SALARIS ONDERHANDELEN ZONDER RISICO

De favoriete module van vrijwel iedereen: hoe je een geweldig salaris onderhandelt zonder risico te lopen en hoe je onderhandelt op een manier waarop je NOG aantrekkelijker wordt als kandidaat.

Stel je eens voor...

Hoe fijn zou het zijn om te voelen dat je de volledige regie hebt over je banenjacht en je carrière?

DIT SYSTEEM WERKT

Tientallen anderen hebben hiermee al hun droombaan verovert.

Ik ben Perry, de oprichter van Sollicitatiedokter.

Naast mijn werk als sollicitatiecoach ben ik auteur van diverse boeken op het gebied van solliciteren en verschijn ik regelmatig in de landelijke media voor interviews over solliciteren en alles wat hier mee te maken heeft.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen geadviseerd en tientallen mensen persoonlijk naar hun droombaan begeleid. Mijn coachees zijn aangenomen bij bedrijven zoals Shell, Capgemini en McKinsey. Maar ook bij bedrijven in het MKB, bij start-ups en zelfs bij non-profitorganisaties.

Al deze praktijkervaring heeft mij één ding geleerd: er is een blauwdruk voor het veroveren van je droombaan. In dit programma laat ik je stap-voor-stap zien hoe je dat doet.

Dit is een bewezen effectief systeem waarmee talloze anderen al hun droombaan veroverd hebben. Jij kan de volgende zijn.

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn als je een paar duizend euro extra verdient op jaarbasis?

SCHAAMTELOZE PROMOTIE

Dit is wat anderen over het programma zeggen.

“In mijn hele carrière heb ik eigenlijk nooit echt strategisch onderhandeld. Onderhandelen was gewoon niks voor mij dacht ik altijd. Na jouw tips en hulp heb ik toch besloten om het gewoon te doen. Bij alle drie de aanbiedingen die ik kreeg, heb ik tenminste €3,000 extra onderhandeld met één uitschieter tot bijna €8,000 bovenop het eerste aanbod. Zonder jouw hulp had ik dit nooit voor elkaar gekregen.”

Lara, IT-consultant (31 jaar)

“Ik kijk al jaren op Sollicitatiedokter voor tips. De duidelijke video’s en stappenplannen van dit programma zijn erg praktisch en hebben me enorm geholpen bij het voorbereiden op de sollicitatiegesprekken en bij het doen van salarisonderzoek. Dit gaf me het vertrouwen om een stuk hoger in te zetten. Het resultaat is dat deze vijftigplusser een nieuwe baan heeft bij een topwerkgever, ongeveer 20% meer verdient en bijna twee keer zoveel vakantiedagen krijgt.

Hendrik, manager (54 jaar)

“Perry is echt een authoriteit op het gebied van solliciteren. […] Vaak verwonderde ik mijzelf [tijdens dit programma] en ik heb geleerd om consequent met zaken aan de slag te gaan en vooral de waarom vraag goed te formuleren. […] Eigenlijk is Perry geen sollicitatiedokter, want hij maakt je niet beter, maar meer een Sollicitatie Sjamaan, hij neemt je mee op weg en de weg moet je uiteindelijk zelf afleggen.

Jan, Supply chain manager (57 jaar)

“Super prettig dat alles stap voor stap is. Vooral de laatste module vond ik ontzettend interessant. Ik onderhandelde altijd al wel maar vooral op gevoel. Jouw strategie heb ik twee weken terug voor het eerst in kunnen zetten. Na het eerste aanbod heb ik een extra verhoging van bijna €8.000 uit de onderhandeling gesleept, nog exclusief vervoerskosten.

Nando, Business development manager (27 jaar)

“[…] Net begonnen met de persoonlijke marketingcampagne. Zojuist heb ik zeven mailtjes verstuurd op basis van de voorbeelden die je liet zien vorige week. Nu een week later staan er twee gesprekken op de planning en heb ik donderdag nog een informele koffiemeeting met een manager bij een potentiële droomwerkgever.”

Laura, Orthopedagoog (25 jaar)

“Door de systematische manier van werken ga je stap voor stap met behulp van de online modules en missies je droombaan & droomwerkgever identificeren. De missies vereisen een kritische “out of the box” blik op je persoonlijke situatie en samen met de coaching en bonusmateriaal geeft dit verrassende inzichten. Vooral de module “netwerken voor niet-netwerkers” heeft me veel nieuwe inzichten en vooral vertrouwen gegeven om op een alternatieve manier effectief te solliciteren. Ik kan iedereen die zijn carrière een impuls wilt geven het droombaanprogramma aanraden.”

Ronald, Trading Operator (25 jaar)

“Ik heb vooral geleerd om vanuit een andere kijk op functies en werkgevers te handelen. Ik ben hierdoor buiten gebaande paden gaan rondkijken en merk dat mensen willen helpen. Ik raad dit programma bij iedere werknemer of werkzoekende aan die zich goed wil voorbereiden op het vinden van zijn droombaan.

Kees, Sr. Financieel medewerker (52 jaar)

“De laatste keer dat ik heb gesolliciteerd was 11 jaar geleden. Solliciteren is tegenwoordig heel anders heb ik gemerkt. Nu is er veel meer voor nodig dan de standaardtips en reageren op vacatures. Ik denk dat het waardevol is voor iedereen die een droombaan wil maar met name als je al een tijdje niet meer hebt gesolliciteerd is dit programma echt een aanrader. Het is heel fijn dat alles gestructureerd is met de video’s en de wekelijkse opdrachten.

Door je boeken wist ik al dat je het een anders aanpakt dan de standaard loopbaanbegeleiding. Ik had van tevoren dus al een goed gevoel bij deze cursus maar het is eigenlijk nog beter geworden dan ik had verwacht.

Richard Kirch, Adviseur administratieve organisatie (53 jaar)

Na een aantal sollicitaties had ik al vrij snel twee aanbiedingen. Dit heb ik vervolgens voorgelegd bij mijn huidige werkgever. Ze wilden me niet kwijt dus gingen we onderhandelen. Uiteindelijk heb ik een salarisverhoging gekregen van 15% en een nieuw takenpakket onderhandeld. Dus meer betaald voor leuker werk, goed geregeld!”

Ralph, ZZP online marketing consultant (25 jaar)

“Ik verlangde naar een baan waarin ik plezier zou hebben, waarvan ik energie zou krijgen en iedere dag met enthousiasme naar toe zou gaan. Ik wist niet hoe ik zo’n baan moest veroveren en eigenlijk wist ik ook niet zo goed waar ik precies naar op zoek was. Het fijne aan het droombaanprogramma vind ik, is dat er een systeem in zit en het stapsgewijs gaat. Het zijn hele duidelijke en eigenlijk ook hele logische stappen. Er zijn dan ook momenten geweest waarop ik heb gedacht ‘dat ik hier zelf niet opgekomen ben.’ Voordat ik aan het programma begon heb ik even mijn twijfels gehad omdat het voornamelijk digitaal is en er tijdens het volgen van de video’s geen interactie mogelijk is. Maar Perry vertelt alles vol enthousiasme en is to the point in zijn video’s. Voor mij was het nooit onduidelijk of vaag en wanneer je vragen hebt kun je hem altijd bereiken. Na de eerste module waren die twijfels dan ook meteen verdwenen.”

Nicole, Bachelor of business administration (28 jaar)

“In het verleden startte ik bijna altijd met een baan, zonder goed te weten waar ik aan begon. En, wat er van mij wordt verwacht. Met het droombaanprogramma kan ik – vooraf(!) – veel beter bepalen of de baan (en het bedrijf) bij mij past. Perry legt de vinger op de zere plek en maakt duidelijk waarom zoveel mensen het vinden van een droombaan uitstellen. Enorm zonde. Waar ik voorheen veel tijd besteedde aan sollicitatiebrieven, krijg je in de modules krachtige inzichten, die je helpen om met relatief weinig tijd, effectief te solliciteren (zonder last te hebben van veel concurrentie). Wat mij persoonlijk enorm aanspreekt, is dat het programma goed is onderbouwd met analyses en thema’s uit de psychologie (wat wil je als toegepast psycholoog). Dit programma is zeker een aanrader voor iedereen die daadwerkelijk die droombaan wil en daarvoor af en toe buiten zijn/haar comfortzone durft te gaan.

Marc, Toegepast psycholoog (48 jaar)

VOLLEDIG RISICOVRIJ

Een ongekende garantie die alleen ik kan bieden

Ik garandeer je dat als je de stappen van dit programma volgt, je meer carrièremogelijkheden zal hebben dan ooit tevoren. Meer gespreksuitnodigingen, meer contractaanbiedingen en meer vertrouwen dat het pad dat je volgt ook echt de juiste is.

Wat ik je niet kan beloven, is dat je na 4 weken je droombaan hebt veroverd. Dat kan niemand die volledig eerlijk is je beloven.

De realiteit is dat het veroveren van je droombaan een uitdagend proces is. Iets dat ik heb geleerd door het obsessief te bestuderen. Dit hele proces heb ik vervolgens zo gedetailleerd als mogelijk verwerkt in dit stap-voor-stap programma. Maar uiteindelijk ben jij degene die het werk zal moeten doen. Ik kan je het pad laten zien maar jij moet hem bewandelen.

MAAR!

Ik wil de beslissing zo makkelijk mogelijk voor je maken.

Als je niet volledig weggeblazen bent door de kwaliteit van dit programma, mag je me gedurende de eerste 14 dagen een mail sturen waarin je me laat zien dat je de opdrachten hebt gedaan maar geen resultaten hebt geboekt. Je krijgt dan zonder problemen je volledige investering van me terug. Ik claim de volledige verantwoordelijkheid voor de effectiviteit van dit programma.

Ik heb er namelijk 100% vertrouwen in dat het werkt.

Bovendien gun ik iedereen een droombaan en weet ik dat hierop wachten gewoonweg niet werkt. Het enige dat werkt, is actie ondernemen. Daarom wil ik je met deze persoonlijke belofte dat laatste zetje geven om die eerste stap te zetten.

Als dit programma werkt, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Als het niet werkt, ben je geen cent armer maar wel een waardevolle ervaring rijker. Meld je daarom vandaag nog aan voor het programma en zet de eerste stap richting je droombaan.

Perry Kroes, Sollicitatiedokter

Kies de optie die het beste bij je past

Meest gekozen
VOLLEDIGE PROGRAMMA

VEROVER JE DROOMBAAN

2997 nu voor
997,-

of 4 termijnen van €300

8 krachtige modules
120 dagen online ondersteuning
12 maanden toegang en updates
het briefhandboek (premium)
het cv-handboek (executive)
14 dagen niet-goed-geld-terug
direct van start na betaling

Direct beginnen!

direct afrekenen bespaart €200

VOLLEDIGE PROGRAMMA
+ PERSOONLIJKE COACHING

VEROVER JE DROOMBAAN

8997 nu voor
2997,-

of 4 termijnen van €850

8 krachtige modules
120 dagen online ondersteuning
12 maanden toegang en updates
het briefhandboek (premium)
het cv-handboek (executive)
14 dagen niet-goed-geld-terug
8 coachingsgesprekken
direct van start na betaling

Direct beginnen!

direct afrekenen bespaart €600

EXTRA BONUSSEN

Om je resultaten te superchargen.

BONUS #1
ONLINE ONDERSTEUNING

Totale waarde: €297. Gratis

Als student van dit programma krijg je directe toegang tot mij voor 60 dagen. Als je een vraag hebt over het materiaal of een missie kan je direct contact opnemen. Je ontvangt gegarandeerd een persoonlijk bericht van mij terug.

BONUS #2
EEN JAAR LANG UPDATES

Totale waarde: €297. Gratis

Dit programma is gebaseerd op praktijkresultaten. Elke droombaanstudent maakt het programma dus weer een beetje beter. Daarom wordt alles constant geupdate en verbeterd. Je krijgt een jaar lang toegang hebt tot alle nieuwe materialen die worden toegevoegd, zonder extra kosten.

BONUS #3
HET SOLLICITATIEBRIEFHANDBOEK

Totale waarde: €67. Gratis

Je krijgt niet alleen het sollicitatiebriefhandboek cadeau maar ook de MEGABUNDEL met 110 extra sollicitatiebriefvoorbeelden. Hierin vind je o.a. 11 open sollicitatiebrieven, 5 interne sollicitatiebrieven en zelfs 10 Engelse ‘cover letters’.

BONUS #4
HET CV-HANDBOEK

Totale waarde: €97. Gratis

Naast het cv-handboek en 10 premium cv-sjablonen, krijg je vijf voorbeeld-cv’s die zijn geschreven voor werkzoekenden die functies ambieerden met een minimum jaarsalaris van €100.000.

Stel je eens voor...

Hoe zou het zijn om elke dag met een grote glimlach op je gezicht aan het werk te gaan?

VEELGESTELDE VRAGEN

Is dit programma wel van toepassing op mijn specifieke situatie?

 

In dit programma maakt het niet uit hoe oud je bent, hoeveel ervaring je hebt of welke opleiding je hebt gedaan. Er zijn slechts twee voorwaarden: je hebt de absolute wil om je droombaan te veroveren en bent bereid om uit je comfortzone te stappen.

Als dit geldt voor jou dan is dit programma ook van toepassing op jou.

Twijfel je toch nog?

Stuur dan even een mailtje naar info@sollicitatiedokter.nl

Ik wil gewoon z.s.m. een nieuwe baan, is dit ook voor mij?

 

Soms heeft z.s.m. een baan veroveren een hogere prioriteit dan een droombaan. Als je baanloos bent bijvoorbeeld, is het zaak om z.s.m. te zorgen voor brood op de plank. Dat snap ik.

Dat gezegd hebbende, leer je met dit programma een onweerstaanbare persoonlijke marketingcampagne op te zetten om een droombaan te veroveren. En als je er een droombaan mee kunt veroveren, kan je er 100% zeker ook een ‘gemiddelde baan’ mee veroveren.

Er zijn diverse voorbeelden van droombaanstudenten die eerst z.s.m. een baan hebben veroverd om financiële rust te creëren en vervolgens gefocust hebben op hun droombaan. Dus het antwoord op deze vraag is een volmondig ‘ja, dit is ook voor jou!’.

Dit programma is simpelweg de snelste en meest betrouwbare manier om een nieuwe baan te veroveren 🙂

Is dit programma fiscaal aftrekbaar?

 

Omdat dit online programma gericht is op een toekomst beroep en verbetering van je arbeidsmarktsituatie, is het programma (minus de drempel van €250) in de meeste gevallen aftrekbaar van je inkomstenbelasting. De uiteindelijke goedkeuring ligt bij de belastingdienst maar meestal wordt de aftrek geaccepteerd. 

Let op: de regels van de belastingdienst veranderen in 2019. Nu is dus een goede tijd om te investeren in jezelf.

Kan ik in termijnen betalen?

 

Als je het bedrag niet in één keer kunt betalen, is dit waarschijnlijk niet het juiste moment om deel te nemen. Het is een uitdagend proces waarbij je financiële situatie een aanzienlijke barrière kan vormen om goede langetermijnbeslissingen voor je carrière te nemen.

Hoe volg ik het programma?

 

Het programma is volledig online. Elke week komt er een nieuwe module vrij die je kunt bekijken door in te loggen in je persoonlijke droombaanaccount. Het enige wat je nodig hebt, is een actieve internetverbinding.

Wat als ik even heel druk ben en ik achter begin te lopen?

 

Geen probleem. Als je niet direct kunt starten of je hebt het even ontzettend druk op je werk, mis je niets. Het programma is juist zo ontworpen dat je deze volledig op je eigen tempo kunt volgen. Alles is vooraf opgenomen.

Hoe lang duurt het om het volledige programma te volgen?

 

De lessen duren acht weken. Het kan sneller gaan dan dat maar vaak duurt het ietsje langer. Dit hangt volledig af van jouw inzet en de resultaten die je boekt tijdens het oriënteren op (en testen van) de arbeidsmarkt. Maar dit is niet erg want je hebt ruim twaalf maanden toegang tot alle materialen in jouw persoonlijke droombaanaccount.

Wanneer begint het programma precies?

 

Je kunt na betaling direct aan de slag!

Hoe zit het nu precies met de garantie?

 

Zoals gezegd heb je 14 dagen de tijd om het programma te proberen.

Wel moet je aantoonbaar kunnen maken dat je je in deze periode volledig hebt ingezet. Bijvoorbeeld door de kwaliteit en consistentie van je missierapporten.

Als je binnen de eerste 14 dagen tot de conclusie komt dat het programma niet werkt voor je, ondanks dat je netjes alle missies hebt uitgevoerd en de rapportages hebt opgesteld naar het beste van je kunnen, krijg je zonder problemen je investering weer terug. Even goede vrienden ?

Hoe werkt de persoonlijke coaching?

 

Elk coachingsgesprek duurt 20-30 minuten. Hierin bespreken we je progressie met het programma en je vragen. De gesprekken vinden plaats via Skype of per telefoon.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

 

Tijd voor paniek! ?

Als je een vraag hebt die nog niet is beantwoord, stuur dan een mail naar info@sollicitatiedokter.nl of bel naar 070-3702399. Ik doe mijn best om alle vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Er zal altijd wel een reden zijn om het uit te stellen...

Maar als je het wachten en piekeren zat bent, als je weet dat je huidige werk je niet gelukkig maakt en je nu eindelijk echt je droombaan wil veroveren, hak dan nu definitief de knoop door. Nu is altijd het juiste moment is om je dromen achterna te gaan.

Wil je met een enorme glimlach naar je werk?

Ja, ik wil mijn droombaan veroveren!