fbpx
23 september 2020

E-book ‘Switchen van baan doe je zo’ nu gratis te downloaden

switchen van baan doe je zo

Ben jij op zoek naar nieuw werk? Dan is het e-book ‘Switchen van baan doe je zo’ van Nicole de Laender een echte aanrader. Je kan het boek nu gratis downloaden via deze link. Je hebt ervoor geen e-reader nodig, je kan alle 10 hoofdstukken gewoon lezen op je mobiel, tablet of pc.

Nicole de Laender weet als jobhunter, arbeidsmakelaar en recruiter alles over hoe je een nieuwe baan vindt. Die kennis deelt ze graag met je in haar nieuwe e-book: ‘Switchen van baan doe je zo’. In het boek vind je 10 tips die jou op weg helpen naar je volgende baan.

Uitgebreide toelichting

Iedere tip die Nicole je meegeeft wordt in het boek uitgebreid toegelicht. Zo vertelt Nicole je in het eerste hoofdstuk niet alleen dat je, voor je begint met solliciteren, een duidelijke keuze over je loopbaan moet maken. Ze vertelt je ook hoe je tot die keuze komt en waarom het belangrijk is dat je die keuze neemt.

Iedere tip die Nicole je meegeeft wordt in het boek uitgebreid toegelicht

Andere hoofdstukken die in het boek aan bod komen gaan over bijvoorbeeld het creëren van een netwerk, het opstellen van een elevator pitch en het aanpassen van je cv op de vacature waarop je solliciteert.

Analyse van de arbeidsmarkt

Daarnaast besteedt Nicole in haar boek aandacht aan een analyse van de arbeidsmarkt. Dat doet ze aan de hand van cijfers van Intelligence Group. “Als je weet hoe de arbeidsmarkt er nu en over een paar jaar uitziet”, zo vertelt Nicole, “kan je een beter kiezen op wat voor soort vacatures je wilt solliciteren.”

Andere voordelen van het boek

Werkzoekenden die de e-book versie van ‘Switchen van baan doe je zo’ downloaden, leren daarnaast de volgende dingen:

  • Hoe je een motivatiebrief en cv met impact schrijft waardoor je dit keer wél uitgenodigd wordt voor een gesprek
  • Waar je werkgevers en vacatures die voor jou interessant zijn kan vinden
  • Hoe je goed voorbereid en met vertrouwen een sollicitatiegesprek binnenwandelt
  • Hoe je door focus en structuur aan te brengen sneller een nieuwe baan vindt

Je kan het e-book van Nicole de Laender nu gratis downloaden via deze link.