Sollicitatiedokter | Onderhandel een geweldig salarisTitel van de pagina Onderhandel een geweldig salaris – Sollicitatiedokter

Onderhandel een geweldig salaris, zonder risico, in zes simpele stappen

Leer strategisch onderhandelen en voorkom dat je duizenden euro's misloopt bij het ondertekenen van je volgende contract.

best seller 4.63 (18 ratings) 62 studenten
Tijdelijke sale
€97,00 199,99 52% korting
Nog maar enkele dagen voor deze prijs
Direct bestellen 30 geld-terug garantie

Inclusief:

6 uur aan videomateriaal 10 krachtige modules Extra checklists en stappenplannen 12 maanden toegang beschikbaar op alle apparaten Bepaal je eigen tempo

Wat ga ik leren?

De 6 stappen om een geweldig salaris te onderhandelen De exacte formule om te bepalen wat je marktwaarde is Hoe je reageert op smoesjes zoals ‘we werken met vaste loonschalen’ De exacte, woord-voor-woord scripts, die studenten van deze cursus al meer dan €800,000 hebben opgeleverd Hoe je omgaat met een harde 'nee' en hoe je het gesprek kunt ‘redden’ wanneer de toon negatief dreigt te worden

Curriculum van deze cursus

0:58:47
Cursus introductie02:22
De kapitale fout die vrijwel iedereen maakt en duizenden euro's kost05:53
Hoe je de best mogelijke deal onderhandelt (zonder risico)05:12
Download: De woord-voor-woord onderhandelscripts
De exacte formule voor het bepalen van je marktwaarde09:03
Het moment kiezen om over het salaris te beginnen06:59
Het exacte bedrag om te noemen tijdens de onderhandeling03:34
Jouw eerste reactie op het bod van de werkgever05:55
Onderhandelen over de diverse opties11:15
Download: Arbeidsvoorwaarden cheatsheet
Het sluiten van de deal en het tekenen van het contract02:01
De stappen die je onderneemt na de salarisonderhandeling01:47
De stap-voor-stap voorbereiding op de onderhandeling04:46

Beschrijving

De online cursus ‘Onderhandel een geweldig salaris’ is de ultieme voorbereiding op je aankomende salarisonderhandeling!

De realiteit is dat strategisch onderhandelen niet makkelijk is.

Als sollicitant zit je meestal tegenover ervaren onderhandelaars die precies weten hoe ze het moeten aanpakken. De meeste sollicitanten daarentegen, hebben hiermee veel minder ervaring. Dit zorgt voor twijfels. Je wil niet te weinig vragen omdat je bang bent dat je dan onderbetaald krijgt. Maar je wil ook weer niet te veel vragen omdat je bang bent af te vallen of dat ze je als geldwolf zien.

Dit programma helpt je bij al deze zaken.

Na het volgen, weet je niet alleen precies wat je kunt vragen, maar ook wanneer (heel belangrijk!) je het vraagt en wat de exacte bewoording is die je hiervoor kunt gebruiken.

In de bonussectie van de cursus vind je tevens 2 uur aan opnames van coachingssessies. Hierin worden o.a. onderwerpen behandeld als wat je doet bij aanbiedingen van meerdere werkgevers en zie je hoe je onderhandelgesprekken kunt oefenen.

De video's en materialen werken op elke desktop, laptop, tablet en smartphone.

Mocht je haast hebben: je kunt, als je er goed voor gaat zitten met een kop koffie, het volledige programma in één avond doorlopen.

Uitgelichte ervaring

“Ik kijk al jaren op Sollicitatiedokter voor tips. De duidelijke video’s en stappenplannen van dit programma en van 'zorgeloos op gesprek' hebben me enorm geholpen bij het voorbereiden.

Bij dit programma heeft met name het doen van salarisonderzoek me enorm geholpen. Ik was altijd gewend om te vragen om mijn oude salaris plus een beetje extra. Het onderzoek en het berekenen van mijn marktwaarde gaf me het vertrouwen om een stuk hoger in te zetten en de juiste bewoording hiervoor te vinden.

Het resultaat is dat deze vijftigplusser nu een nieuwe baan heeft bij een topwerkgever, ongeveer 20% meer verdient en bijna twee keer zoveel vakantiedagen krijgt.”

Hendrik - Manager

Meer ervaringen

“In mijn hele carrière heb ik eigenlijk nooit echt strategisch onderhandeld. Ik vond het altijd maar niets. Het maakte me nerveus en gaf me een vervelend gevoel. Alsof het me alleen maar om het geld ging. Na jouw tips en hulp heb ik toch besloten om het gewoon te doen. De afgelopen maand heb ik drie keer onderhandeld. Bij alle drie de aanbiedingen die ik kreeg, heb ik tenminste €3,000 extra onderhandeld met één uitschieter tot bijna €8,000 bovenop het eerste aanbod.”

Jasmin - IT consultant

"Ik kwam van consultancypartij uit de big four dus mocht niet klagen over mijn salaris. Aangezien ik nu aan de slag ging in een hele andere branche en een totaal andere functie, wilde ik me extra goed voorbereiden en kwam ik dus bij jou uit.

Wat mij het meeste geholpen heeft zijn het duidelijke stappenplan en de strategische scripts. Die zijn echt super fijn als naslagwerk en haalde een hoop stress uit het proces.

Uiteindelijk gingen de gesprekken heel goed en ben ik er, naast een mooie bonusregeling en auto van de zaak (wat ze nog nooit gedaan hadden), zelfs iets op vooruit gegaan qua salaris."

Kjeld - COO van een uitzendorganisatie

“Als ik eerlijk ben, vind ik het onderhandelen helemaal niet leuk. Nog steeds niet eigenlijk maar na twee keer akkoord te zijn gegaan met een te laag salaris, moest ik nu wel voor mijn gevoel.

Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is om je huidige salaris niet te verklappen maar om je salaris te baseren op je marktwaarde. Dit was overigens wel echt moeilijk, want ze hebben me een aantal keer flink onder druk gezet. Ze wilden zelfs dat ik mijn salarisstrookje meenam. Dit heb ik uiteraard niet gedaan en de stappen in je methode gevolgd. En MET SUCCES!

Na hun eerste bod heb ik er uiteindelijk nog €400 p/m bij onderhandeld en zijn we overeengekomen dat ik tenminste 4 weken aaneengesloten op vakantie mag. Dit betekent dat ik nu eindelijk de tijd en financiële middelen heb om een lange reis te maken."

Laura - Pedagoog

“Na een aantal sollicitaties had ik al vrij snel twee aanbiedingen. Dit heb ik vervolgens voorgelegd bij mijn huidige werkgever. Ze wilden me niet kwijt dus gingen we onderhandelen. Uiteindelijk heb ik een salarisverhoging gekregen van 15% en een nieuw takenpakket onderhandeld. Dus meer betaald voor leuker werk, goed geregeld!"

Ralph - ZZP online marketing consultant

“Ik onderhandelde altijd al wel maar vooral op gevoel. Jouw strategie heb ik twee weken terug voor het eerst in kunnen zetten. Waar ik vooral veel aan gehad heb, zijn de duidelijke stappen, de marktwaardeformule en de super praktische voorbeeldscripts die je geeft.

Na het eerste aanbod heb ik een extra verhoging van bijna €8.000 uit de onderhandeling gesleept, nog exclusief vervoerskosten.”

Nando - Business development manager

Tijdelijke sale
€97,00 299,99 68% korting
Nog maar enkele dagen voor deze prijs Direct bestellen 30 dagen geld-terug garantie

Inclusief:

6 uur aan videomateriaal 10 krachtige modules Extra checklists en stappenplannen 12 maanden toegang Beschikbaar op alle apparaten Q&A met instructeur Bepaal je eigen tempo
Tijdelijke sale
€97,00 199,99 52% korting
Nog maar enkele dagen voor deze prijs
Direct bestellen 30 geld-terug garantie