fbpx
27 augustus 2020

Geef ons feedback en krijg een gratis cv-template cadeau!

Gratis cv-template

Bij Sollicitatiedokter proberen we normaalgesproken jou te helpen. Dat doen we door je sollicitatietips te geven, maar we inspireren je ook graag om aan je mentale en fysieke gezondheid te werken. Op dit moment willen we de rollen echter even omdraaien: jij kunt ons helpen!

Het is je vast niet ontgaan, maar bij Sollicitatiedokter lanceerden we nog niet zo lang geleden onze nieuwe website. We zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt. Natuurlijk horen we graag je complimenten, maar als je vindt dat er verbeteringen nodig zijn, willen we ook dat graag van je weten.

Spannende ideeën

Daarnaast hebben we bij Sollicitatiedokter een aantal spannende ideeën voor de toekomst. Die willen we ook graag met je bespreken, zodat jij kan aangeven wat je ervan vindt. “Alleen door jou feedback komen wij erachter of onze ideeën nuttig zijn voor baanzoekers als jij,” aldus Sollicitatiedokter-directeur Willem Eekels.

Alleen door jou feedback komen wij erachter of onze ideeën nuttig zijn voor baanzoekers als jij

Krijg een gratis cv-template t.w.v. €6,99

Voor wat, hoort was. Dat weten we bij Sollicitatiedokter ook. Daarom doen we je graag een cv-template ter waarde van €6,99 cadeau als je ons van feedback voorziet. Onze cv-templates zijn slechts in beperkte oplage beschikbaar, zo weet jij bij iedere sollicitatie bijna zeker dat jouw template uniek is en dus meteen opvalt. Daarnaast zijn onze templates ontworpen door recruiters met jarenlange ervaring in de HR. Zij weten als geen ander hoe je een cv maakt dat voor hun collega’s onweerstaanbaar is.

Zo geef je feedback

Je krijgt kortom een grote beloning voor slechts een kleine moeite. Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar info@sollicitatiedokter.nl, vermeld daarin wel je naam en je telefoonnummer. Iemand van het Sollicitatiedokter-team neemt dan zo snel mogelijk contact met je op, vanzelfsprekend op een moment dat jou schikt.

Het telefoongesprekje bestaat uit slechts een paar vragen en hoeft nooit langer dan 10 minuten te duren.

We spreken je snel!

Zo vind je een baan