fbpx
9 oktober 2020

Gratis webinar: 7 LinkedIn-tips om sneller aan een baan te komen

social media training

Op dinsdag 10 november organiseert Sollicitatiedokter de Nationale Sollicitatiedag. De hele dag volg je gratis webinars op het platform die je voorbereiden op jouw sollicitatieproces. Wil jij graag meer weten over hoe je LinkedIn kan inzetten in je zoektocht naar een baan? Volg dan de gratis webinar van Judith Pagter: ‘7 LinkedIn-tips om sneller aan een baan te komen’. De webinar van Judith begint om 9.50.

Judith is al ruim 10 jaar expert en trainer in LinkedIn bij desocialmediatraining.nl. In een half uur krijg je veel praktische tips om jouw LinkedIn-profiel een boost te geven, waardoor jouw profiel er anders uit gaat zien dan die van jouw concurrentie. Op die manier vergroot jij jouw baankansen substantieel.

Laat je verrassen

Laat je verrassen door de eenvoud van de tips die toch een grote impact op de kwaliteit van jouw LinkedIn-profiel hebben. Kan je niet wachten tot de webinar van Judith en wil je nu alvast wat meer leren over LinkedIn? Lees dan gauw de artikelen die Sollicitatiedokter eerder over het sociale medium schreef. Je vindt ze bijvoorbeeld hier en hier. Wil jij jouw LinkedIn-profiel laten optimaliseren door een ervaren recruiter? Dat kan via deze link!

 

Schrijf je nu in voor deze gratis webinar via deze link: https://attendee.gotowebinar.com/register/3811666375024756747

Wil je het voorlopige programma alvast zien of wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de Nationale Sollicitatiedag: