fbpx
15 oktober 2020

Gratis webinar: Het cv anno 2021

cv anno 2021

Op dinsdag 10 november organiseert Sollicitatiedokter de Nationale Sollicitatiedag. De hele dag volg je gratis webinars op het platform die je voorbereiden op jouw sollicitatieproces. Wil jij weten hoe je anno 2021 een goed cv schrijft? Dan legt cv-expert Cees Bakker je dat in zijn webinar graag uit. Cees begint om 14.20.

Als iemand weet hoe je een goed cv schrijft, is het wel Cees Bakker van SollicitatieLAB. Hij organiseert al 8 jaar iedere maand de Cv van de maand-verkiezing voor werkzoekenden. In het webinar ‘Het cv anno 2021’ gaat Cees in op de recente ontwikkelingen rond het cv. Hoe maak je jouw cv 2021-proof? Hij bespreekt in het webinar de 5 genomineerde cv’s van de maand oktober. Daarin geeft hij natuurlijk veel praktische tips voor jouw cv.

Zie jij jouw cv terug in de webinar?

Je kan nog meedoen aan de Cv van de maand-verkiezing van oktober door je cv te sturen naar info@SollicitatieLAB.nl. Misschien bespreekt Cees dan wel jouw cv op 10 november tijdens de Nationale Sollicitatiedag. Heb je nog vragen over het cv? Mail ze dan gerust naar Cees, hij neemt ze dan mee in het webinar.

 

Schrijf je nu in voor deze gratis webinar via deze link: https://attendee.gotowebinar.com/register/552536888924995083

Wil je het voorlopige programma alvast zien of wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de Nationale Sollicitatiedag: