fbpx
12 oktober 2020

Gratis webinar: Vijftigplus en solliciteren

Op dinsdag 10 november organiseert Sollicitatiedokter de Nationale Sollicitatiedag. De hele dag volg je gratis webinars op het platform die je voorbereiden op jouw sollicitatieproces. Voor werkzoekers van boven de 50 is webinar Vijftigplus en solliciteren van Erik Lambooy op maat gemaakt.

Ben jij je werk kwijtgeraakt als vijftigplusser? Dan merk je misschien dat het lastig is om weer aan de slag te komen. Werd je in je vroegere werk gewaardeerd om je ervaring, nu denkt die jonge recruiter bij jouw geboortedatum aan een ouderwets iemand die haar vader of moeder had kunnen zijn. Vooroordelen, niemand heeft ze, maar je hebt er wel mee te maken.

Vooroordelen voorbij komen

Of misschien ontdek je dat er weinig vacatures zijn in jouw oude beroep of functie. Dan kun je blijven solliciteren tot je een ons weegt. Maar je kunt ook onderzoeken hoe je jouw vaardigheden en kennis in een andere richting kunt inzetten, waar meer vraag naar is. En of het dan nodig is dat je wat bijleert.

Vooroordelen voorbij komen en werk vinden in een andere richting, dat klinkt als een enorme klus. Toch is daar een simpel recept voor. Hoe dat recept in elkaar steekt, vertelt Erik Lambooy je in dit webinar.

Over Erik

Erik Lambooy is mede-oprichter van Werken voor Elkaar, een vrijwilligersbeweging van en voor werkzoekende vijftigplussers. Hij is ook initiatiefnemer van de Werkestafette, een intensief programma van zeven weken om samen de weg naar nieuw werk te vinden.

Schrijf je nu in voor deze gratis webinar via deze link: https://register.gotowebinar.com/register/9077875172813293325

Wil je het voorlopige programma alvast zien of wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de Nationale Sollicitatiedag: