fbpx
8 oktober 2020

Gratis webinar: Voorbereiding op de arbeidsmarkt voor studenten

Op dinsdag 10 november organiseert Sollicitatiedokter de Nationale Sollicitatiedag. De hele dag volg je gratis webinars op het platform die je voorbereiden op jouw sollicitatieproces. Ben jij een student of Young professional en wil je weten hoe jij strak die leuke (bij)baan of stage vindt? In de webinar van drs. Gaby Walvaren van de Tilburg University, die plaatsvindt tussen 13.00 en 13.30, leer je het! In de webinar bespreekt drs. Walvaren de volgende zaken:

  • Wat heb jij te bieden aan werkgevers?
  • Hoe bouw je een goed cv op tijdens je studie?
  • Hoe onderscheid jij je van anderen?

Aan de hand van een 4-stappenmodel krijg je veel praktische tips om mee aan de slag te gaan. Zo vergroot jij je kans op slagen! Wil jij extra goed voorbereid voor de dag komen bij de webinar van Gaby Walraven. Lees je dan alvast in door de artikelen die Sollicitatiedokter plaatste tijdens de week van de student. Die stukken vind je hier.

Over Gaby Walraven

Gaby Walraven werkt als Career Services Officer bij Tilburg University en als zelfstandig loopbaancoach. Zij begeleidt veel studenten en young professionals naar de arbeidsmarkt. Hier kan je haar volgen op LinkedIn.

 

Schrijf je nu in voor deze gratis webinar via deze link: https://attendee.gotowebinar.com/register/1067402999840315403

Wil je het voorlopige programma alvast zien of wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de Nationale Sollicitatiedag: