fbpx
16 oktober 2020

Gratis webinar: Zo vind je een baan

Zo vind je een baan

Op dinsdag 10 november organiseert Sollicitatiedokter de Nationale Sollicitatiedag. De hele dag volg je gratis webinars op het platform die je voorbereiden op jouw sollicitatieproces. Wil jij niet inzoomen op één aspect van je sollicitatie en ben je op zoek naar tips waar je tijdens je hele sollicitatieprocedure iets aan hebt? Dan is de gratis webinar ‘Zo vind je een baan’ perfect voor jou!

Als iemand weet wat een goede sollicitatie is, is het Dorien Waasdorp. Als HR-manager en adviseur neemt ze personeel aan voor grote multinationals, daarnaast helpt ze als loopbaancoach werkzoekenden met het vinden van een nieuwe uitdaging. Haar webinar ‘Zo vind je een baan!’ zit vol tips voor de moderne sollicitant.

Wetenschappelijke onderbouwing, praktische tips

Voor de webinar heeft Dorien wetenschappelijk onderzochte arbeidsmarktdata van de Intelligence Group vertaald naar praktijkgerichte sollicitatietips. Na het volgen van deze webinar schrijf je een perfect cv en een onweerstaanbare motivatiebrief. Je weet na afloop ook hoe je moet netwerken en waar je goede vacatures vindt.

LET OP: Deze webinar wordt voorafgaand aan de Nationale Sollicitatiedag opgenomen en is dus niet live.