Verdubbel het aantal sollicitatiegesprekken met 'Het curriculum-vitae-handboek'!

Het e-book werkt op elke desktop, laptop, tablet, smartphone en e-reader en kan ook worden geprint.

het cv-handboek

In dit (digitale) boek lees je:

  • De trucs die recruiters gebruiken om kandidaten te selecteren
  • De essentiële cv-elementen voor een positieve beoordeling
  • Tientallen pagina’s met cv-voorbeelden en cv-analyses
  • GRATIS BONUS 1: de cv-checklist
  • GRATIS BONUS 2: 3 sjablonen van cv's met bewezen effectiviteit
  • En nog veel, veel meer!
Bestel het curriculum-vitae-handboek!

Betalen in een veilige omgeving

Ben je het zat om steeds maar weer afgewezen te worden?

Als je van jezelf weet waartoe je in staat bent, kan het ongelooflijk frustrerend voelen als je afwijzing na afwijzing ontvangt. Je wilt gewoon een eerlijke kans krijgen om jezelf te bewijzen.

Klinkt dit herkenbaar?

Overigens is het niet alleen belangrijk voor je gemoedstoestand dat je weer snel aan het werk kunt; het is ook ontzettend belangrijk voor je baankansen. Uit onderzoek blijkt dat hoe langer je zoektocht naar nieuw werk duurt, des te moeilijker het wordt om weer aan de bak te komen. Het is dan ook zaak om zo snel mogelijk in actie te komen en een einde te maken aan de afwijzingen.

Maar dan zal je eerst een groot obstakel moeten overwinnen...

Het grote probleem...

In mijn ervaring is het curriculum vitae voor 80 tot 90 procent van de werkzoekenden de bottleneck in het proces om op sollicitatiegesprek te mogen komen. Als je jezelf niet goed verkoopt op papier, kan je het schudden. Anderen die minder geschikt zijn dan jij, zullen je voorbijstreven als zij zichzelf wel goed verkopen. Het is heel simpel: de sollicitant die zijn toegevoegde waarde het beste communiceert, komt uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Als jij op dit moment niet blind kunt vertrouwen op het feit dat je curriculum vitae een goede vertegenwoordiger is van wie jij bent en wat je kunt, is het de hoogste tijd om actie te ondernemen.

Stel je voor: hoe zou het zijn om je droombaan te veroveren?

Hoe zou je leven eruit zien als je niet langer afwijzing na afwijzing ontvangt, maar in plaats daarvan de werkgevers voor het uitzoeken hebt? Misschien vind je het op dit moment moeilijk voor te stellen, maar ik kan je het antwoord alvast verklappen aangezien ik wekelijks dergelijke verhalen hoor van de mensen die ik begeleid: het is een geweldig gevoel.

Ik beloof je dat dit gevoel ook mogelijk is voor jou... maar dan zal je wel actie moeten ondernemen!

Er is een oplossing!

Na het jarenlang begeleiden van werkzoekenden en het verrichten van onderzoek onder recruiters en loopbaanprofessionals, heb ik een methode ontwikkeld die uitzonderlijk effectief is. De meeste werkzoekenden die deze methode gebruiken, verdubbelen het aantal uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken (maar meer dan een verdubbeling komt ook zeer regelmatig voor).

Deze methode, die inmiddels al is getest door duizenden (!) werkzoekenden en loopbaancoaches, heb ik voor je uiteengezet in het curriculum-vitae-handboek.

Bestel vandaag nog het curriculum-vitae-handboek en leer hoe je het aantal uitnodigingen voor een sollicitatiegesprek kunt verdubbelen!

Wat je gaat leren...

H1:Het formuleren van concrete doelen en het opstellen van een strategische plan om deze doelen te behalen.

H2:Hoe het selectieproces eruit ziet en hoe je hier handig op inspeelt met je curriculum vitae.

H3:Een uitleg over personal branding en hoe je in 10 stappen jouw personal brand definieert.

H4:Alles over de vormgeving: van structuur, tot tekstopmaak, symbolen en natuurlijk heel veel voorbeelden.

H5:Alles over de inhoud van het cv: van personalia, profielschetsen en werkervaring tot hobby's.

H6:Voorbeelden van herschreven cv's en de invloed die de veranderingen hebben gehad op het sollicitatiesucces.

het cv-handboek

Wat anderen zeggen over het boek...

image description

"Dag Perry, Ik heb het boek sinds begin mei in mijn bezit :) Het heeft me geweldig goed geholpen aangezien ik nu een job heb! Hartelijk dank!

Bea Matthijs (aspirant PhD), QC assistent

image description

"Vakliteratuur met goede, bruikbare, methoden en technieken hou ik al 19 jaar elke dag in de gaten. Veel van de informatie op internet en in boeken biedt niets nieuws onder de zon, is oppervlakkig en geeft de lezer alleen voorschriften en geen inzichten. Dit e-book, is echt anders! Zo kort, helder en bondig, in net 100 bladzijden, ben ik gedegen toepasbare adviezen en bewezen resultaat nog niet eerder tegengekomen. Ik heb gelijk mijn eigen cv weer eens aangepakt en met een nieuw fris smaakje op de kaart gezet. Dank je wel Perry!

Sandra Luidens, Loopbaanprofessional

image description

"Dit boek laat je zien wat het effect is van een net wat andere presentatie, een net wat andere formulering en een net wat persoonlijkere noot. Aan de hand van drie voorbeeld-cv’s en talloze voorbeelden wordt duidelijk gemaakt hoe je elk cv kunt upgraden naar een cv dat meteen op de goede stapel terecht komt. Als je de tips opvolgt ziet je cv er keurig uit. Wat heet keurig, bijzonder geslaagd!

Absolute aanrader voor iedereen die bezig is met solliciteren!

Kitty Wigmans, Werkzoekende

image description

"Het cv-handboek leest vlot en aangenaam. Ik waardeel heel erg de manier waarop je dit handboek opgebouwd is, didactisch is het heel sterk. Duidelijk, motiverend, stap-voor-stap en in een logische volgorde.

De voorbeelden zijn goed gekozen en echt verhelderend, je zegt niet enkel hoe het niet moet maar toont hoe het wel kan. Ik ben ervan overtuigd dat als een werkzoekende de werkwijze uit jouw handboek toepast, zijn kansen op een gepaste job echt toenemen.

Gisèle Briers, Jobcoach

image description

"Het cv-handboek van Perry Kroes (Sollicitatiedokter) is een verrassend compleet handboek. Het is overzichtelijk opgebouwd en alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Het leest makkelijk weg, is geschreven in een vlotte stijl en daardoor laagdrempelig.

De gedetailleerde voorbeeld-cv's en de verbetersuggesties werken heel visualiserend en geven goede handvatten om verbeteringen in je eigen cv aan te brengen. Het is zeker een handboek dat ik in mijn eigen praktijk als loopbaancoach zal aanbevelen en gebruiken!

Selma Kruiniger, Loopbaanprofessional

image description

"Ik heb onlangs je beide boeken aangeschaft. Mijn cv bijgewerkt met jouw tips, deze afgelopen zondag op monsterboard geplaats en deze week al door 4 recruiters benaderd."!

Roy van Ginkel, Engine Room Operator

image description

"Voordat ik dit boek had gelezen dacht ik over een goed cv te beschikken. Een cv wat ik met wat aanpassingen hier en daar voor iedere functie kon gebruiken. Nu weet ik beter. Dit boek heeft me geleerd dat een cv een middel is om je zelf te verkopen en geen droge opsomming van feiten. Het is overzichtelijk opgebouwd en geeft goede handvatten om het cv te verbeteren. Verder heeft het handige doorzoom mogelijkheden zodat je niet iedere keer het hele boek door moet om te komen waar je wilt zijn. Hierdoor is het ook een handig naslagwerk. Ik vind het een aanrader voor alle mensen die die weer moeten gaan solliciteren of die al aan het solliciteren zijn."

Marco Lems, ICT Projectmedewerker

image description

"Ik dacht dat mijn cv wel goed was maar ik heb na het lezen van dit cv-handboek de boel toch drastisch veranderd. De manier waarop het cv-handboek is geschreven leest erg prettig en vlot. Het is duidelijk en legt stap voor stap uit wat er in je cv thuishoort en wat niet. Ook de nodige motivatie ontbreekt hier niet. De opgenomen cv voorbeelden zijn helder en geven je een goed idee van hoe het moet. Zoals een andere werkzoekende al op de website schreef: Een absolute aanrader voor iedereen die bezig is met solliciteren!"

Barbara Bosscher, HR-medewerker

image description

"Vanuit mijn werk zie ik veel cv's voorbij komen. Het is duidelijk dat veel sollicitanten het moeilijk vinden om een goed cv te maken. In het boek staat duidelijk het belang van je cv omschreven. Op het moment dan je wilt solliciteren ben je op zoek naar een boek welke je goed helpt een cv op te stellen. De vormgeving uit hoofdstuk 4 en de voorbeeld cv's springen er voor mij uit. Met deze tips moet het lukken om een goed cv te maken. Veel informatie op internet is verwarrend en tegenstrijdig. Dit boek is anders en kan ik zeker adviseren om je te helpen om zelf een goed cv op te stellen."!

Marjan Huizinga, Loopbaanprofessional

image description

"Het cv-handboek leest zeer prettig en is goed te volgen. Erg veel bruikbare tips die ik makkelijk kon toepassen. Ik zou het boek zeker aanraden aan iedereen die op zoek ik naar een nieuwe baan. Zelf dacht ik dat mijn cv best goed in elkaar zat maar na het lezen van dit boek blijkt het toch beter te kunnen. Wat ik geleerd heb is om juist dingen weg te laten in plaats van te benoemen. Het is nu tijd om de vernieuwde cv te gebruiken bij de sollicitaties en te kijken wat voor een mooie resultaten het gaat opleveren!"

Jacqueline van Amsterdam, Change manager

image description

“Het cv-handboek is een praktisch hulpmiddel waarin diverse aspecten van het cv op een prettige wijze worden beschreven. Wat is belangrijk en wat niet? En wat kan je weglaten als het cv te lang wordt? Verder staan in het boek voorbeeld-cv’s met daarbij opmerkingen hoe deze verbeterd kunnen worden en waarom, heel praktisch. Hierdoor begrijp je nog beter hoe je zelf een goed cv op kunt stellen. Ik heb erg veel gehad aan dit praktische en prettig te lezen boek en heb met behulp van alle tips nu een mooi en compact cv gemaakt waar ik 100% achter sta.

Joke van der Geest, Managementassistente

image description

"Elk onderdeel van het cv wordt uitvoerig besproken en bevat voorbeelden. Dit maakt het makkelijk te begrijpen en praktisch toepasbaar. Niet alleen het communicatieve en inhoudelijke deel wordt belicht, maar er wordt ook voldoende aandacht besteedt aan het onderdeel vormgeving. Hiermee geeft het cv-handboek een goed totaalbeeld en is het de perfecte tool om een cv op te stellen waar je trots op kunt zijn."!

Martijn Blokhuis, Arbeidsmarktadviseur bij UWV Werkbedrijf

image description

"Ik vind het curriculum-vitae-handboek goed geschreven, volledig en plezierig leesbaar. Met groot gemak word ik meegenomen door het cv-schijfproces. Resultaat: een aanzienlijke korter en slimmer opgezet cv. Wat ik vooral van het boek meeneem is een hernieuwd inzicht in de kunst van het weglaten. Daarbij vond ik vooral nuttig om uitgelegd te krijgen vanuit welke behoeftes de recruiter het curriculum vitae bekijkt. In het geven van dit extra stukje context ga je duidelijk verder dan andere resources. Erg tevreden!"

Eric van Leeuwen, ICT-manager

image description

”Het cv-handboek raad ik een ieder die twijfels heeft over zijn cv aan. Het geeft je inzicht in hoe de ontvanger van je cv denkt: wat zet je wel en vooral ook niet in je cv. Het is zeker niet meer het document zoals ik het 10 jaar geleden heb geleerd. Denken als een recruiter dus. En nog veel meer tips (bijvoorbeeld over lay-out) hebben ervoor gezorgd dat mijn cv er nu stukken beter uit ziet.”

Tjeerd Lemstra, Beleidsmedewerker

image description

"Het boek geeft nuttige tips waar je bij het maken van je cv op moet letten. Schrik niet van de 100 pagina's, het leest gemakkelijk en snel. Je wordt aan de hand meegenomen naar een mooie opzet. Er zitten drie Word formats bij die je goed kunt gebruiken om je eigen cv vorm te geven. Ook word je aan de hand van voorbeelden meegenomen hoe je je cv het beste kunt aanpassen. Na 16 jaar niet solliciteren, was het een handig hulpmiddel. Verder heeft het boek heeft me niet alleen geholpen om mijn cv weer bij de tijd te maken, maar ook om meer focus te krijgen in wat ik zoek. De eerste hoofdstukken gaan in op waar jouw persoonlijke kracht ligt en hoe je die goed verwoord. Zo krijg je ook meer zicht op relevante vacatures en hoe je daar het beste op kunt aansluiten met je cv en brief."

Marina de Groot, Innovatieadviseur

image description

"Na 7 jaar was het tijd om mijn CV in een nieuw kleedje te steken. Ik ben onlangs opnieuw begonnen met solliciteren. Ik vond de geknipte job voor mij maar werd tot mijn verbazing niet uitgenodigd voor een gesprek. Na het lezen van het cv-boek begrijp ik waarom ik niet werd uitgenodigd. Het boek geeft je inzicht en leert je de dingen op een andere manier te bekijken. Deze informatie vind je niet zomaar terug op internet. Het is geschreven op een goede verstaanbare manier die niet verveelt. Er wordt ook regelmatig herhaald zodat je de dingen goed oppikt. De templates zijn handig om de layout van je cv een opfrissing te geven. Het boek heeft mij enorm geholpen om van mijn een het uithangbord voor mezelf te maken. Bedankt Perry!"

Marc Vrancken, Warehouse manager

image description

"Schaf dit boek aan als je worstelt met het opstellen van je cv! Het handboek heeft mij geleerd dat het opstellen van je cv vooral te maken heeft met de kunst van het weglaten. Je wilt graag alles laten zien, wat je hebt gedaan. Maar vergelijk het met een bezoek aan de groenteboer: je wilt niet dat de groenteboer je alles laat zien wat-ie verkoopt. Je wilt alleen worden geïnformeerd over de groentes waarin je bent geïnteresseerd. Zo wil de werkgever alleen maar weten wat je hebt gedaan, dat relevant is voor de functie."

Fred Dokter, Projectmanager en business consultant

Alle tools en hulpmiddelen.

Naast het curriculum-vitae-handboek zijn er ook diverse extra tools en hulpmiddelen beschikbaar om je sollicitaties een extra boost te geven.

Het boek

Alle pakketten bevatten uiteraard het meer dan 100 pagina’s tellende curriculum-vitae-handboek met al mijn beste tips, trucs en methodes om een geweldig curriculum vitae op te stellen. Het boek wordt digitaal uitgegeven (PDF-document) en werkt op elke desktop, laptop, tablet, smartphone en e-reader en kan natuurlijk ook worden geprint.

Het audioboek

Ben je niet zo van het lezen maar wil je wel graag de tips, trucs en informatie van het boek? Dan is het audioboek de ideale uitkomst. De MP3 is uiteraard op elk apparaat te beluisteren.

10 premium cv-sjablonen

Zoals je zult leren in het boek, is het belangrijk dat je cv er aantrekkelijk uitziet. De 10 premium cv-sjablonen worden als Word-documenten geleverd en zijn eenvoudig aan te passen naar wens. Bovendien zijn de sjablonen al ingevuld met informatie en dienen ze zodoende ook als uitstekende cv-voorbeelden!

5 executive cv-sjablonen

Vanaf een bepaald functieniveau verandert het cv aanzienlijk, zowel visueel als inhoudelijk. Alles draait om professionaliteit en toegevoegde waarde. Daarom vind je in dit pakket vijf voorbeeld-cv’s welke zijn geschreven voor werkzoekenden die functies ambieerden met een minimum jaarsalaris van €100,000. Denk hierbij aan ervaren project- en programmamanagers en c-levelmanagers. Ook deze sjablonen zijn al gevuld (2x Engels, 3x Nederlands) waardoor je een goed idee krijgt van het soort informatie dat hierin wordt verwerkt en hoe je dit het beste presenteert.

Je hebt drie opties.

Het boek en de extra's zijn beschikbaar in drie pakketten. Welk pakket past het beste bij jouw ambities?

Executive: alle beschikbare tools

Het ideale pakket voor werkzoekenden die solliciteren naar hoge managementfuncties. Dit pakket bevat vijf voorbeeld-cv’s die zijn geschreven voor werkzoekenden die functies ambiëren met minimum een jaarsalaris van €100.000,-

462 nu voor slechts 97,-

Claim deze tijdelijke korting!

Bestel dit pakket!

Betalen in een veilige omgeving

Premium: het boek en de sjablonen

Eerlijk is eerlijk: met alleen het curriculum vitae handboek kun je zelf een uitstekend cv opstellen. Maar wie liever gebruikt maakt van bewezen effectieve cv-sjablonen en graag een aantal extra cv-voorbeelden wil voor inspiratie, is dit het ideale pakket! Als kers op de taart krijg je er ook nog het audioboek bij.

263 nu voor slechts 57,-

Claim deze tijdelijke korting!

Bestel dit pakket!

Betalen in een veilige omgeving

Budget: alleen het curriculum-vitae-handboek

Hoewel de sjablonen en het audioboek heel erg handig zijn, blijft het boek uiteindelijk het belangrijkste onderdeel van alle pakketten. Daarnaast doe ik er nog gratis de sollicitatie-checklist (t.w.v. €9,90) en drie cv-sjablonen (t.w.v. €29,90) bovenop als gratis extra bonus. Als je op je portemonnee moet letten, is dit de ideale optie voor jou.

78 nu voor slechts 37,-

Claim deze tijdelijke korting!

Bestel dit pakket!

Betalen in een veilige omgeving

Mijn dubbele 100% geld-terug-garantie

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik ontzettend transparant ben en alleen 100% tevreden klanten wil. Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet. Daarom geef ik op mijn producten en services altijd een dubbele 100% geld-terug-garantie. Dat is bij de producten op deze pagina niet anders.

Je hoeft dus niet nu al te beslissen. Ik geef je graag 30 dagen de tijd om het boek en alle extra’s te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen even een mailtje te sturen naar het e-mailadres dat aangegeven staat in het boek.

Daarnaast bied ik je nog een extra zekerheidje: heb je de tips uit dit boek toegepast, maar ben je na 25 sollicitaties nog steeds niet uitgenodigd? Geen probleem. Neem contact met mij op, stuur je sollicitaties door en ik stort het aankoopbedrag zonder problemen terug op je rekening.

Kies het pakket dat het beste past bij je ambities.

Je droombaan ligt in het verschiet. Waar wacht je nog op?

Budget

De goedkoopste optie (maar nog steeds zeer waardevol!)

Bestel voor 37,-

Premium

Het boek, het audioboek en de 10 premium cv-sjablonen

Bestel voor 57,-

Executive

Alle beschikbare tools! Met name geschikt voor managers.

Bestel voor 97,-

Loop niet langer mooie kansen mis. Investeer in jezelf en in je toekomst!