fbpx
11 november 2020

⏪ Kijk hier de gratis webinars van de Nationale Sollicitatiedag terug!

Wil jij de webinars van de Nationale Sollicitatiedag terugkijken?  Bijna alle sprekers die tijdens de Nationale Sollicitatiedag aan het woord kwamen, hebben hun webinar gratis inzichtelijk gemaakt op Sollicitatiedokter.nl.

Als je op een van de onderstaande titels klikt, krijg je vanzelf een video-opname van de bijbehorende webinar te zien na het invullen van je gegevens.

Schrijf je nu alvast in voor de Nationale Dag van het Cv

Smaakt de Nationale Sollicitatiedag voor jou naar meer? Dan hebben we goed nieuws! Op 3 februari 2021 organiseert Sollicitatiedokter namelijk de Nationale Dag van het Cv.

Sollicitatie-experts Cees Bakker en Dorien Waasdorp vertellen je die dag alles over jouw curriculum vitae. Daarnaast krijg je de gelegenheid om vragen over het cv aan deze twee deskundigen te stellen tijdens een Q&A. Namens LinkedIn komt Imre Wessels een webinar geven over hoe jij je met behulp van online certificaten kunt onderscheiden met je LinkedIn profiel.

Persoonlijke feedback

Op 3 februari is er ook aandacht voor jouw persoonlijke cv. De hele dag heeft Sollicitatiedokter een klein leger recruiters tot zijn beschikking, zij zorgen ervoor dat alle deelnemers van de Nationale Dag van het Cv feedback op hun curriculum vitae krijgen.

Wil jij weten hoe je een goed cv schrijft én wil je gratis persoonlijke feedback op jouw sollicitatiedocument van een professionele recruiter? Schrijf je dan nu in via deze link!