21 augustus 2020

Krijg een gratis loopbaancoach bij Sollicitatiedokter

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan kun je via Sollicitatiedokter gratis hulp krijgen van een professionele loopbaancoach, mail hiervoor naar info@sollicitatiedokter! Tijdens je loopbaanbegeleiding leer je hoe je met je houding, communicatie en gedrag een nieuwe baan in de wacht sleept.

Jouw loopbaancoach is gratis omdat hij wordt betaald door de Nederlandse overheid. Het kabinet maakt zich zorgen over de hoge werkloosheid als gevolg van de coronacrisis. Door werkzoekenden gratis ontwikkeladviesaan te bieden, hoopt het kabinet de werkloosheid te verlagen.

Begeleiding van Sollicitatiedokter

Sollicitatiedokter brengt jou graag in contact met een ervaren loopbaancoach. Hij of zij voert 3 gesprekken van in totaal 4 begeleidingsuren met jou. Door het gratis ontwikkeladvies van het kabinet, zijn die gesprekken voor jou dus volledig kosteloos.

In deze gesprekken bespreken jullie wie je bent, wat je kunt en wat reële arbeidsmarktkansen zijn. Daarnaast maak je de arbeidsmarktscan. Op basis van de uitkomsten en de inzichten die je tot dan toe hebt gekregen, gaan we een concreet plan uitstippelen.

In deze gesprekken bespreken jullie wie je bent, wat je kunt en wat reële arbeidsmarktkansen zijn.

Tijdens je loopbaanbegeleiding leer je hoe je met je houding, communicatie, gedrag, vindbaarheid en zichtbaarheid je nieuwe plan kunt behalen.

Maak meters-community

Daarnaast krijg je toegang tot de online Maak Meters-community. Hier vind je handige sollicitatietips en kun je feedback vragen over bijvoorbeeld je cv of je pitch. Jouw coach stelt deze community beschikbaar omdat iedereen weet dat je samen verder komt dan alleen.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis loopbaancoach

Dus wil jij een gratis loopbaancoach? Meld je dan vandaag nog aan via info@sollicitatiedokter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en stellen je voor aan jouw gratis loopbaancoach. Nogmaals: jouw coach zorgt voor de juiste afhandeling van de administratie. Jij kan je volledig richten op het vinden van een nieuwe baan!

Iedereen onder de pensioengerechtigde leeftijd kan zich bij Sollicitatiedokter aanmelden voor een gratis loopbaancoach. Dat kan je ook doen als je al een baan hebt en op zoek bent naar iets nieuws.