fbpx
3 december 2020

Ga viraal op LinkedIn met Linking Pins

LinkedIn

Bij Sollicitatiedokter willen we in december iets speciaals voor onze lezers doen. Het liefst geven we jullie allemaal een nieuwe baan cadeau, maar aangezien dat niet kan, hebben we iets anders bedacht: Met ons Linking Pins-project laten we jouw LinkedIn-profiel viraal gaan. Lees hieronder hoe je meedoet en wie weet heb jij nog voor de Kerstdagen een nieuw contract getekend!

Het is december, de gezelligste maand van het jaar. Sinterklaas is nog nauwelijks het land uit of de Kerstman staat weer voor de deur.

Een nieuwe baan is geen cadeautje

December is ook de maand van naar elkaar omzien. Bij Sollicitatiedokter beleven we dat niet anders. En daarom willen wij onze werkzoekende lezers deze decembermaand iets moois cadeau doen. Het liefst zouden we je blij maken met een nieuwe baan, maar dat kan natuurlijk niet.

Nieuw werk moet je verdienen, het is geen cadeautje. Wat we wel kunnen doen, is jouw LinkedIn-profiel zichtbaar maken op duizenden LinkedIn-tijdlijnen. En dat is precies wat we je met ons Linking Pins-project aanbieden.

Linking Pins

Meld jij je in december aan voor Linking Pins, dan maak je kans om uitgelicht te worden op duizenden LinkedIn-tijdlijnen. Dat zit zo: een aantal grote spelers op LinkedIn, onze Linking Pins, hebben toegezegd dat ze in december iedere week een Sollicitatiedokter-lezer in de spotlights zullen zetten.

Word jij in het middelpunt van de belangstelling gezet door de Linking Pins, dan ben je op het profiel van een grote LinkedIn-speler zichtbaar. Denk daarbij aan het profiel van Robbert Schuringa, Soufian el Ammari of Desirée Braams-Hagendoorn. Zij hebben elk (tien)duizenden connecties op LinkedIn!

Viraal voor je het weet

Als de algoritmen een beetje meewerken, ben jij daardoor dus zichtbaar in superveel tijdlijnen. Daar houdt het echter niet op. Van alle connecties die de Linking Pins hebben, zullen een aantal jouw oproep vast en zeker opnieuw delen. En voor je het weet gaat jouw LinkedIn-profiel viraal, jouw ideale werkgever ziet ‘em vast ook! Wij verwachten dat iedere post in ieder geval 4000 impressies gaat halen. Voel jij je al een beetje BN’er?

Zichtbaar en vaardig

Sollicitatiedokter zorgt er met Linking Pins niet alleen voor dat jouw oproep zichtbaar wordt, maar ook dat jij jezelf perfect kan voorbereiden op de sollicitatiegesprekken die uit jouw zichtbaarheid gaan volgen. Iedere Linking Pins-deelnemer krijgt namelijk gratis het e-book ‘Zo vind je een baan’ van HR-specialist Dorien Waasdorp toegestuurd.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Laat dan een comment achter onder onze LinkedIn-post of stuur een van onze Linking Pins een berichtje op LinkedIn! Misschien verschijn jij volgende week dan wel op enkele duizenden tijdlijnen!