fbpx
6 november 2020

Recruiters Rabobank schieten werkzoekers te hulp met gratis sollicitatietraining

Rabobank

In tijden van corona hebben we het allemaal wat lastiger dan normaal. Voor mensen die op zoek zijn naar een baan geldt dat des te meer. De recruiters van Rabobank bedachten een plan om baanzoekers zoals jij te helpen: in november oefenen ze gratis een sollicitatiegesprek met je.

Op de Rabobank-website schrijven de recruiters dat ze in de novembermaand sollicitatiegesprekken oefenen met iedereen die daar behoefte aan heeft. Dus ben je voor het eerst in je leven uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en heb je geen idee wat je te wachten staat? Dan kan je met de actie van de Rabobank-recruiters zeker je voordeel doen.

Ook voor mensen die al wel veel werkervaring hebben maar door de coronacrisis overtallig zijn geraakt, is het aanbod van de Rabobank-recruiters interessant. Als jij je in deze situatie bevindt, weet je als geen ander dat door al die jaren zonder sollicitaties te doen je sollicitatievaardigheden behoorlijk zijn verroest. Je kan dan wel een opfriscursus gebruiken van een recruiter van de Rabobank.

Rollenspel

Tijdens een videocall oefen je samen met een Rabobank-recruiter jouw sollicitatiegesprek in een rollenspel. Daarna krijg je persoonlijke feedback van de recruiter met wie je het gesprek had.

Wil jij je sollicitatiegesprek oefenen met een recruiter van de Rabobank? Dan kan jij je via dit formulier aanmelden. Er is slechts een beperkt aantal sessies beschikbaar, dus weer er snel bij!

Heb jij je succesvol ingeschreven voor een sessie met een recruiter van Rabobank? Dan word je ingepland voor een videocall op een moment dat jou dat schikt: in het aanmeldformulier kan je aangeven wanneer je niet kan.

Jouw vacature

In het aanmeldformulier word je verder ook gevraagd om naast je persoonlijke gegevens een link naar je LinkedIn-profiel mee te sturen. De Rabobank-recruiter wil ook graag een link naar de vacature waarop jij solliciteert, zodat hij of zij zich kan voorbereiden.

Maak jij gebruik van dit fantastische aanbod van de Rabobank-recruiters?

feedback