fbpx
2 februari 2021

Schrijf je nu in voor De Grote Sollicitatiechallenge

De Grote Sollicitatiechallenge

Maart staat bij Sollicitatiedokter in het teken van De Grote Sollicitatiechallenge. We dagen je die maand iedere werkdag uit om jouw sollicitatievaardigheden naar een nieuw niveau te tillen.

Natuurlijk hoef je dat niet in je eentje te doen: wij zijn er om je te helpen. Daarom organiseren we iedere ochtend een webinar. Aan het eind van die webinar krijg je een challenge mee. Je hebt de rest van de dag om hem uit te voeren, om 4 uur wordt-ie tijdens de Challenge-bijeenkomst besproken. Klaar om jezelf uit te dagen? Schrijf je nu in door op onderstaande links te klikken en doe gratis mee!

De meeste webinars die al geweest zijn deze maand kun je hier terug kijken.

Schrijf je nu in

26 maart

Wie ben jij? Gebruik je persoonlijkheid

(Ester Leibbrand)

Ochtendwebinar | Challenge

 

29 maart

Boost your day

(Renata Pijpers, Natascha Soares, Ineke Vingerling)

Workout

 

Onderhandelen over salaris of tarief loont!

(Francis van den Dool- de Hoog)

Ochtendwebinar | Challenge

 

30 maart

Wanneer zeg je NEE?

(Ronald van Driel)

Ochtendwebinar | Challenge

 

31 maart

Hoe je in jezelf blijft geloven tijdens jouw banenjacht

(Jikkie Has)

 

Zo werkt de challenge

Iedere ochtend sluit de loopbaanexpert van die dag zijn of haar webinar af met een Sollicitatiechallenge. Dat is een opdracht waarmee jij de rest van de dag aan de slag kan. Zo kan je de kennis die je ’s ochtends hebt opgedaan meteen in de praktijk brengen. In de middag volgt een tweede webinar, waarin jullie de Sollicitatiechallenge bespreken.

Geen zorgen: de Sollicitatiechallenge gaat nauwelijks ten koste van jouw tijd om te solliciteren. Vaak kan je de challenge van die dag meenemen in je brief of cv die je toch al op de planning had.

Agenda

Hierboven vind je de agenda van de Grote Sollicitatiechallenge. Zoals je ziet kan je op bijna iedere werkdag een webinar volgen.

Schrijf jij je in voor een webinar? Zorg dan dat je jezelf ook voor een challenge inschrijft. Immers: ‘s ochtends leer je over een nieuw onderwerp en krijg je een opdracht mee, en ‘s middags wordt die opdracht besproken.

Als je op de link van een webinar klikt, kan je ook meer informatie over de webinar lezen.