fbpx
10 november 2020

Sollicitatiedokter organiseert Nationale Dag van het Cv

Werkzoekers opgelet: Sollicitatiedokter organiseert op 3 februari 2021 de Nationale Dag van het Cv. Alhoewel mensen het hele jaar door voor cv-tips terecht kunnen bij Sollicitatiedokter, staat het curriculum vitae op 3 februari écht in de spotlight.

Het blijkt uit zo’n beetje ieder onderzoek naar de arbeidsmarkt: tijdens je sollicitatie is je cv het belangrijkste document. Recruiters beslissen op basis van je curriculum of jij een geschikte kandidaat bent voor hun vacature, pas daarna kijken ze naar je sollicitatiebrief. Wil jij jouw kansen op een nieuwe baan zo groot mogelijk maken? Dan moet je er simpelweg voor zorgen dat je cv in orde is.

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de Nationale Dag van het Cv, die op 3 februari wordt georganiseerd door Sollicitatiedokter, staat jouw cv centraal. Er komen die dag meerdere loopbaanexperts langs om webinars te geven over het curriculum vitae. Zo zal Imre Wessels van LinkedIn je vertellen hoe jij je met behulp van online certificaten jezelf kunt onderscheiden met je cv op je LinkedIn-profiel.

Daarnaast maken cv-experts Cees Bakker en Dorien Waasdorp hun opwachting tijdens de Nationale Dag van het Cv. Ze zijn beschikbaar voor een Q&A: jij krijgt dus ruimschoots de kans om jouw cv-vragen door deze twee deskundigen te laten beantwoorden.

Gratis feedback van professionals

Je krijgt tijdens de Nationale Dag van het Cv niet alleen de mogelijkheid om te leren hoe je een goed cv schrijft. Sollicitatiedokter biedt je ook de mogelijkheid om jouw cv door een professional te laten nakijken. De hele dag zitten zo’n 25 loopbaanexperts voor je klaar om jouw cv van feedback te voorzien.

Wil jij er zeker van zijn dat je cv optimaal in orde is? Schrijf je dan nu in voor de Nationale Dag van het Cv. We bieden je de feedbackservice dan geheel gratis aan. Gebruik van maken? Wees er wel snel bij. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij de Nationale Dag van het Cv. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Schrijf je nu in!

Wil jij weten hoe je een goed cv schrijft én wil je gratis persoonlijke feedback op jouw sollicitatiedocument van een professionele recruiter? Schrijf je dan nu in via dit formulier!