fbpx
10 november 2020

Sollicitatiedokter organiseert Nationale Dag van het Cv

Werkzoekers opgelet: Sollicitatiedokter organiseert op 3 februari 2021 de Nationale Dag van het Cv. Alhoewel mensen het hele jaar door voor cv-tips terecht kunnen bij Sollicitatiedokter, staat het curriculum vitae op 3 februari écht in de spotlight.

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de Nationale Dag van het Cv, die op 3 februari wordt georganiseerd door Sollicitatiedokter, staat jouw cv centraal. Sollicitatiedokter biedt je de mogelijkheid om jouw cv door een professional te laten nakijken. Daarnaast komen er die dag meerdere loopbaanexperts langs om webinars te geven over het curriculum vitae.

Gratis feedback van professionals

De hele dag zitten zo’n 25 loopbaanexperts voor je klaar om jouw cv van feedback te voorzien.

Helaas zijn de inschrijvingen voor de gratis cv feedback nu gesloten. Je kunt je nog wel aanmelden voor de webinars.

 

Schrijf je in voor de webinars

Voor deze webinars kun jij je al inschrijven:

09.00-09.45
Onderscheid je op LinkedIn met je certificaten
LinkedIn (Imre Wessels)

LinkedIn-medewerker Imre Wessels trapt de Nationale Dag van het Cv af. Hij legt uit hoe jij jezelf op LinkedIn kan onderscheiden door gebruik van certificaten te maken. Wil jij met een fris en innovatief nieuw LinkedIn-profiel 2021 in? Schrijf je dan nu in!

Inschrijven

 

10.00-10.45
Cv Q&A
Dorien Waasdorp 


Als iemand weet hoe je een goed cv schrijft, is het Dorien Waasdorp. Dorien werkt al decennialang als HR-manager en zag in haar carrière misschien wel tienduizenden cv’s in tientallen verschillende sectoren op haar bureau belanden. Pak je kans om alle vragen over jouw cv te stellen aan deze sollicitatie-expert!

Inschrijven

 

11.00-11.45
Cv van het jaar + Q&A
SollicitatieLAB (Cees Bakker) 


Tijdens de Nationale Dag van het Cv komt Cees Bakker bekendmaken welk cv de titel ‘Cv van het jaar’ in de wacht sleept. De winnaar is natuurlijk een exceptioneel curriculum vitae waar jij van kunt leren. Heb je na afloop nog vragen? Geen zorgen, Cees Bakker beantwoordt ze tijdens een Q&A!

Inschrijven

 

12:00-12:45
Welke werkervaring is relevant?
Werken voor elkaar (Erik Lambooy)

Erik Lambooy van het initiatief Werken voor Elkaar komt uitleggen welke werkervaring je wél op je cv zet, en welke je juist weglaat. Deze webinar is interessant voor 50-plussers en andere mensen die een cv van een paar kantjes hebben. Erik legt uit hoe jij je cv inkort door alleen relevante werkervaring te benoemen.

Inschrijven

 

13:00-13:45
Hoe kies ik het beste design voor mijn CV?
Jantine Tanis

Het kiezen van een passende lay-out voor je CV kan een enorme brainbreaker zijn. Jantine Tanis geeft je graag tips & trics over het kiezen van een goed design dat naadloos aansluit bij jouw werkervaring en zoekrichting!

Inschrijven

 

14:00-14:45
Laat zien wie je bent in jouw persoonlijk profiel
Suzanne van Triest

Natuurlijk moet je op je cv laten zien wat je kan. Maar laten zien wie je bent is ook heel belangrijk. Op je cv doe je dat met een persoonlijk profiel, dit onderdeel mag op het curriculum vitae anno 2021 eigenlijk niet meer ontbreken. Tijdens dit interactieve webinar gaat Suzanne van Triest in op de do’s en dont’s bij het opstellen van een persoonlijk profiel. Ze geeft je tips en handvatten zodat jij er meteen een kan opstellen. Heb jij een specifieke vraag over het schrijven van een persoonlijk profiel? Stel hem tijdens het webinar dan gerust aan Suzanne!

Inschrijven

 

15:00-15:45
Cv robotproof maken, hoe doe je dat?
Werk@cetra (Pieter Koevoets)

Je hebt natuurlijk veel tijd gestoken in het schrijven van je curriculum vitae. Uiteindelijk ben je helemaal tevreden met het resultaat en verzend je hem naar een potentiële werkgever. Vervolgens belandt je cv binnen een honderdste seconde in de prullenbak, zonder dat er een mens naar gekeken heeft. Alle moeite voor niks!

Dit komt door het populaire Applicant Tracking System (ATS), een softwarepakket dat onder meer de eerste screening van sollicitanten uitvoert.

Om de aandacht van de recruiter te trekken, moet je dus eerst langs het ATS zien te komen. Je kunt wel de beste zijn, maar als je niet langs het ATS komt, kom je ook niet dichter bij die baan. De vraag is nu: wat kan je doen om in jouw cv niet alleen over te komen als een vakvrouw/vakman, maar hem ook optimaliseren voor het ATS?

In dit webinar legt Pieter Koevoets je de do’s en dont’s van jouw cv anno 2021 uit.

Inschrijven

 

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven rondom updates van dit evenement? Schrijf je dan nu in via dit formulier!