fbpx

Onze specialisten

De specialisten van Sollicitatiedokter hebben jarenlange ervaring in hun sectoren en begeleiden je graag naar succes. Zo kan een diëtist van Sollicitatiedokter je helpen om gezonder te eten en kan onze mindfulnesscoach je helpen om je stress te verlagen. Ben je mentaal en fysiek sterk? Dan kunnen onze sollicitatiecoaches je helpen om het perfecte cv en de ultieme motivatiebrief te schrijven.

Benieuwd wat onze specialisten nog meer voor je kunnen betekenen? Ga dan snel naar de Extra hulp pagina.

Henry Schut - Fysiek fit-specialist

Card image cap

Tv- en radiopresentator Henry Schut weet als geen ander hoe je sollicitatie-fit wordt en blijft. "Door te sporten", is zijn antwoord! Als je veel beweegt, krijg je namelijk zowel fysieke als mentale energie. Daardoor laat je de beste versie van jezelf zien aan recruiters en werkgevers. Henry staat zelf bijna iedere dag in de gym, dat moet je alleen doen als je dat leuk vindt. Voor Sollicitatiedokter geeft Henry je tips om fit te blijven op een goede en gezonde manier.

Dorien Waasdorp - HR-specialist

Card image cap

Dorien Waasdorp is als door de wol geverfd HR-manager regelmatig in de media. Ze heeft dan ook al meer dan 1000 mensen aangenomen en geeft trainingen aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie waar ze recruiters traint in het volbrengen van een adequaat en gepast sollicitatieproces. Haar kennis heeft ze gebundeld in het praktische sollicitatieboek 'Zo vind je een baan!', die hier op de website verkrijgbaar is! Als specialist van Sollicitatiedokter deelt ze hier haar kennis en draagt ze bij aan de inhoudelijke kwaliteit van onze diensten en producten.

Xandra Drost - Sollicitatiespecialist

Card image cap

Xandra Drost is sollicitatiecoach en recruiter. Al meer dan 20 jaar begeleidt ze met succes mensen bij het vinden van hun droombaan. Als specialist op het gebied van solliciteren helpt ze bij Sollicitatiedokter werkzoekenden met het schrijven of verbeteren van cv’s. Daar blijft het echter niet bij: Xandra helpt ook met het schrijven van sollicitatiebrieven, het updaten van LinkedIn-pagina's en de voorbereiding op dat altijd spannende sollicitatiegesprek.

Josta Kolkman - Mindfulness-specialist

Card image cap

Josta Kolkman is sinds 2014 actief op het gebied van Mindfulness en heeft als doel de wereld een stukje vriendelijker en lichter te maken. Voor haar bestaan als mindfulness coach leidde ze een druk bestaan in de financiele sector. In haar ogen is mindfulness niet alleen effectief in het leren omgaan met stress, maar ook in het verscherpen van focus en aandacht, het verdiepen van relaties en vergroten van creativiteit; allemaal vaardigheden die werkgevers zoeken in een sollicitant! Josta is gedreven als specialist van Sollicitatiedokter, omdat ze sollicitanten wil helpen om obstakels zoals nervositeit te overwinnen.

Eline Meijer – Gezondheidsspecialist

Card image cap

Eline Meijer is diëtist en eigenaar van het Diëtistenhuis. Dagelijks laat ze zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om de gezondste versie van jezelf te worden. Als specialist op het gebied van gezonde voeding en een gezonde leefstijl bij Sollicitatiedokter, helpt ze werkzoekenden fit te blijven. Op die manier zitten ze lekker in hun vel bij een sollicitatiegesprek.