14 september 2020

Student en op zoek naar een bijbaan? Op deze websites vind je binnen no-time werk dat bij je past!

Alles is duur. Huur is duur, boeken zijn duur, colleges zijn duur en bier is duur. Daarom is het wel zo fijn als je als student niet volledig financieel afhankelijk bent van Ome DUO. Via de websites die je hieronder vindt heb je binnen no-time een bijbaan gescoord waar je makkelijk cash mee verdient.

Wil jij voordat je gaat solliciteren je eerst nog even inlezen in de beste sollicitatietips? Download dan gauw het e-book Zo vind je een baan van Dorien Waasdorp met flinke korting uit onze webshop. Het boek bevat praktische tips voor het vinden van banen. Garantie: er staan manieren tussen waar jij absoluut nog niet aan had gedacht.

Zo vind je een baan

YoungCapital

Van YoungCapital heb je vast al eens gehoord. Dit uitzendbureau heeft superveel vacatures in iedere studentenstad. Websites als bijbaan.nl, studentjob.nl en studentenwerk.nl worden ook door hen beheerd.

Omdat YoungCapital een groot en landelijk opererend uitzendbureau is, hoef je niet op je hoede te zijn voor schimmige praktijken. Je wordt altijd netjes en op tijd betaald en kan in veel gevallen rekenen op een flexibel werkschema.

Je kan de baan zo gek niet verzinnen of YoungCapital heeft er een vacature voor online staan. Kijk snel op hun site en kom erachter of er een bijbaantje voor jou tussenstaat!

Randstad Student

Natuurlijk ken je het uitzendbureau Randstad, maar wist je ook dat ze een aparte afdeling voor studenten hebben? Als je op zoek bent naar een bijbaan in de administratie, verkoop of klantenservice vind je hier vast een vacature die bij jou past.

Net als bij YoungCapital kan je bij Randstad rekenen op een betrouwbare betaling. Als je op de eerste van de maand je huur moet betalen, is het wel zo prettig als je zeker weet dat op de laatste dag van de maand gegarandeerd je salaris binnenkomt.

SUSA

Een iets minder bekend uitzendbureau voor jongeren is SUSA. Dit platform maakt echter een unieke belofte naar de studenten die zij aan een baan helpen. Werk je via SUSA? Dan staat je studie op nummer 1 en je baan op nummer 2.

SUSA belooft dat ze bij het inplannen van je werkuren rekening houden met je vakanties en je belangrijke tentamens. Op die manier hoeft je werk niet ten koste te gaan van je studie. Check snel hun website om te zien of er vacatures tussen staan die voor jou interessant zijn!

YouBahn

Heb je geen zin in lange sollicitatieprocessen die je, als je veel geluk hebt, een baan opleveren waar je minimaal een half jaar aan vast zit? Dan moet je de app van YouBahn downloaden! Via deze app vind je snel en makkelijk baantjes en klussen die bij jou passen. Je ziet op de app direct wat voor werk er bij jou in de buurt te doen is en je kan zelf bepalen wanneer je het werk wilt doen.

YouBahn betaalt wekelijks je salaris, op die manier hoef je – als je een beetje slim met je geld omgaat – nooit meer rood te staan. En in de app regel je alle administratieve zaken die bij een bijbaantje komen kijken makkelijk met een paar clicks op je scherm.

Student aan huis

Ben je handig met IT? Word dan Student aan huis bij studentaanhuis.nl! Dit platform is continu op zoek naar studenten die handig zijn met laptops, tablets en smartphones. Mensen die problemen hebben met hun technische apparaten zijn maar wat blij als je bij hen langskomt om hun problemen op te lossen.

Volg jij een wo-, hbo- of mbo-opleiding (minimaal niveau 4) in de richting van IT of informatica? Dan is Student aan huis op zoek naar jou! Check hier snel of jij in jouw studentenstad Student aan huis kunt worden.

Grenzeloos werk

Ben jij klaar met je studie omdat je hem hebt afgerond? Of ben jij héé-le-maal klaar met je studie omdat jij je docenten en klasgenoten niet uit kunt staan? Wat jouw reden ook is om (tijdelijk) te stoppen met studeren, bij Grenzeloos werk vind je snel een nieuw avontuur!

Heb jij altijd al willen wonen in een fijne, Zuid-Europese stad als Lissabon of Athene. En lijkt het je leuk om in de klantenservice te werken? Dan vind je bij Grenzeloos werk jouw nieuwe baan in het buitenland.