Leer de ‘magische formule’ voor het schrijven van effectieve sollicitatiebrieven!

Deze succesvolle methode is inmiddels al beproefd door meer dan 2000 werkzoekenden en loopbaancoaches.

het sollicitatiebriefhandboek

Na het lezen van dit (digitale) boek weet je:

 • Hoe je jezelf kunt verkopen zonder op te scheppen
 • De ‘magische sollicitatiebriefformule’ uitgelegd in 10 vuistregels
 • Hoe je de ultieme sollicitatie-effectiviteitsbooster toepast
 • De indeling van de moderne sollicitatiebrief- en -e-mail
 • Alles wat je moet weten over de openingszin
 • Hoe je een goede introductie schrijft
 • Hoe je een goede open sollicitatiebrief schrijft
 • Hoe je vacatures analyseert en hier je brief op aanpast
 • En nog veel, veel meer!
Auteur is bekend van:
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
frustratie

Brieven schrijven is rotwerk.

Niemand schrijft sollicitatiebrieven voor zijn lol, zelfs de experts niet.

Het is een tijdrovende klus die vaak gepaard gaat met de nodige frustratie. Een klus waar we het liefst zo snel mogelijk vanaf zijn. Geloof me, ik weet precies hoe het voelt. Ook ik heb met mijn handen in het haar gezeten, volledig gefrustreerd. Het is gewoon een ellendig werkje.

Klinkt dit herkenbaar?

Ik zal je wat vertellen: het is niet jouw schuld dat je het zo moeilijk vindt.

Het is heel bizar...

Waarschijnlijk ben je hier beland omdat je niet goed weet hoe je jezelf moet verkopen op papier. En dat is logisch. Het is niet alsof je dit wordt geleerd tijdens een opleiding; er wordt gewoon maar van je verwacht dat je een goede brief kunt schrijven tegen de tijd dat je je diploma’s hebt behaald.

Ik heb hetzelfde meegemaakt. Heel bizar.

Ik wilde niets liever dan iets of iemand die me heel concreet vertelde en liet zien aan de hand van voorbeelden hoe je een aantrekkelijke brief schrijft; hoe je brieven schrijft die zorgen voor meer uitnodigingen.

Helaas voor mij bestond zoiets niet. De enige optie die ik had, was zelf experimenteren. Inmiddels zijn we zes jaar verder en heb ik honderden kleine experimenten uitgevoerd zodat jij niet in dezelfde situatie hoeft te zitten als ik.

Dit is het boek dat ik vroeger zo graag zelf had willen hebben.

Een bewezen effectieve methode (die brieven schrijven stukken minder vervelend maakt!)

In de afgelopen zes jaar heb ik uitgebreid kunnen testen welke sollicitatiemethodes goed werken en welke niet. In het sollicitatiebriefhandboek vind je de formule die ik door de jaren heen heb ontwikkeld om effectieve brief te schrijven.

Deze methode is inmiddels al beproefd door meer dan 2000 werkzoekenden en loopbaancoaches in Nederland.

Wat je gaat leren...

H1:Wat maakt een goede brief goed? Ik verklap je niet alleen de formule, maar vertel je ook waarom deze werkt.

H2:De 'magische formule' voor het schrijven van effectieve sollicitatiebrieven.

H3:Een stap-voor-stap-uitleg van de indeling van een moderne sollicitatiebrief (en e-mail).

H4:Hoe schrijf je een open sollicitatiebrief en wat is het verschil met de standaardbrief? Je vindt het hier.

H5:Tien voorbeelden van zowel goede als slechte sollicitatiebrieven en een uitgebreide uitleg waarom.

H6:Tien voorbeelden van sollicitatiebrieven geschreven op basis van een vacatureanalyse en bijbehorende uitleg.

het sollicitatiebriefhandboek

Wat anderen zeggen over het boek...

image description

"WOW dank je voor je heldere en direct toepasbare boeken! Eindelijk boeken waar je wat aan hebt in plaats van die wollige warrige standaardboeken die iedereen denkt te kunnen schrijven. Ik heb ze in een keer achter elkaar uitgelezen en kon niet stoppen. Kortom een MUST voor iedereen die van baan wil veranderen of zoekende is!"

Oscar Baars, Business developer

image description

Dit boek is een absolute aanrader en z'n geld meer dan waard! Het handboek heeft mij echt over de drempel geholpen om sollicitatiebrieven te schrijven. Daarvoor wist ik niet waar ik moest beginnen en hoe ik het moest doen.

Het boek heeft me vooral geholpen om te schrijven vanuit een goede mindset: de behoefte van de werkgever om zijn probleem opgelost te krijgen. Maar ook de tips op het gebied van het prioriteren van de functie-eisen, het voorkomen van cliché's en hoe je je kwaliteiten op een goede manier kunt beschrijven waren voor mij eye-openers.

Sinds de aanschaf van het boek word ik eigenlijk op iedere functie, waarop ik goed match, uitgenodigd voor een gesprek. Helaas heeft dit nog niet geleid tot een nieuwe baan, maar ik vertrouw er nu op dat dit slechts een kwestie van tijd is.

Fred Dokter, Projectmanager en business consultant

image description

Ik zou het boek zeker aanraden. Ik had moeite met de opbouw van een sollicitatiebrief, maar door dit boek goed door te nemen, heb ik zat handvatten gekregen om de brief duidelijk op te stellen. Ook wat voor vragen ik kon stellen tijdens een telefoongesprek. Daar worden genoeg voorbeelden genoemd. Kortom, ik kan iedereen dit boek zeker aanbevelen, die net zoals ik, al 19 jaar niet gesolliciteerd heeft, maar ook schoolverlaters. Het boek is ook in begrijpelijke taal geschreven, en voorzien van duidelijke adviezen en tips. Dit boek is zijn geld dubbel en dwars waard!

Ron Methorst, Supply chain manager

image description

“Tja, dan 'moet' je weer solliciteren. Hoe begin je, wat wel en wat niet schrijven, van de hoge toren blazen om op te vallen of juist dicht bij jezelf blijven? Treffende en/of pakkende tekst. Geen ellenlang verhaal, 'straight to the point' zijn/blijven. Allemaal vragen zonder antwoord. In ieder geval positief opvallen tussen al die andere sollicitaties. Dat mag duidelijk zijn!

Hoe handig en bruikbaar is dan Perry's sollicitatiebriefhandboek. Voorbeelden hoe het niet moet. Nog mooier, voorbeelden hoe het kan. Je wordt op een deskundige manier gemotiveerd en gecoacht, wellicht aangespoord om een geheel eigen sollicitatiebrief te presenteren. Een aanrader, ook voor 50+.

Annegrit Schuurmans, Secretarieel medewerker

image description

"Is jouw doel van een sollicitatiebrief om de volgende keer eindelijk uitgenodigd te worden én meteen de tools in handen te hebben om gedegen gesprekken te voeren over jouw geschiktheid? Binnen twee uur weet je alles en kun je aan de slag.

Sollicitatiedokter Perry Kroes, deelt werkgeversgeheimen, laat zien waar je moet beginnen en hoe je dat aantrekkelijk en beknopt opschrijft. Hij laat valkuilen zien van mensen met veel werkervaring en biedt directe aanwijzingen en oplossingen. Voor focus, kort en assertief schrijven is het boek een ideale oefening. Zelfs ik als loopbaanprofessional, krijg meteen zin om nog betere brieven te gaan schrijven!"

Sandra Luidens, Loopbaanprofessional

image description

"Voordat ik dit boek had gelezen, had ik tijdens het schrijven van mijn sollicitatiebrieven continu vragen of ik het wel goed deed, wat moet er nu eigenlijk in, op welke manier, met welke woorden, hoe schrijf ik de openingszin, hoe de afsluiting, etc etc. Je herkent dit vast wel. Tijdens het lezen van dit boek kreeg ik direct een zeer duidelijk beeld van het belang van een goede brief (en cv) en waar het nu eigenlijk om draait. En aan het eind van het boek wist ik hoe het schrijven van een goede sollicitatiebrief nou eigenlijk moet!

Een zeer toegankelijk, verhelderd en praktisch boek met veel voorbeeld sollicitatiebrieven (van zowel goede en slechte) waarin stap-voor-stap e.e.a. wordt uitgelegd: hoe, wat en waarom je bepaalde dingen moet beschrijven. Maar ook: waarom je bepaalde dingen juist niet moet of hoeft te doen! Een heel duidelijk overzicht van de do’s en don’ts in je sollicitatiebrief. Een aanrader voor iedereen die aan het solliciteren is en het even niet meer weet. Alle twijfels en vragen zijn verleden tijd."

Claudia Harmsen, Marketing & Communicatiemedewerker

image description

"Geeft je een duidelijk beeld van hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft. Wat zet je wel in een brief maar vooral ook wat niet. Heel verhelderend, zeker als je een lange tijd geen sollicitatiebrieven geschreven hebt. Voor mij een dikke aanrader voor iedereen."

Paul Bogerman, Senior Service Coördinator

image description

"Als ervaren jobcoach heb ik toch nog enkele nieuwe invalshoeken en tips kunnen lezen. De voorbeelden die je geeft maken echt duidelijk wat je bedoelt. Ik waardeer vooral het starten vanuit een goede vacature-analyse, het kijken door de bril van de werkgever en het aanbrengen van een hiërarchie in de eisen van de recruiter. Ik heb reeds heel wat literatuur doorgenomen in verband met sollicitatiebrieven maar het is de eerste keer dat ik een duidelijke en uitgebreide handleiding als deze gelezen heb!"

Gisèle Briers, Loopbaanprofessional

image description

"Dit handboek behandelt alle facetten van het schrijven van de brief; van het belletje naar de werkgever vooraf, tot aan een gepaste afsluiting van de brief zelf. Voorbeelden zijn ruimschoots aanwezig waardoor de tips goed toepasbaar zijn. Hoewel de voorbeeldbrieven voornamelijk functies in de zakelijke dienstverlening betreffen, zijn deze prima te gebruiken voor brieven in andere sectoren. De tips uit het boek zijn voor mensen van verschillende kennisniveaus nuttig en goed toe te passen. Er zijn veel tips op het internet te vinden, echter onderscheidt dit handboek zich doordat het een totaalbeeld geeft en net even dieper op de stof ingaat. Kortom; een uitstekend handboek waardoor je zelf zelfverzekerd die brief kunt opstellen en die baan kan binnenslepen!"

Martijn Blokhuis, Arbeidsmarktadviseur bij UWV Werkbedrijf

Extra tools en hulpmiddelen.

Naast het boek zijn er nog diverse extra tools en hulpmiddelen beschikbaar om je sollicitaties een extra boost te geven.

Het boek

Het sollicitatiebriefhandboek telt 98 pagina’s en bevat al mijn beste tips, trucs en methodes om een geweldige brieven te schrijven. Het boek wordt digitaal uitgegeven (PDF-document) en werkt op elke desktop, laptop, tablet, smartphone en e-reader en kan natuurlijk ook worden geprint. Hierdoor kan je direct na betaling aan de slag!

Het audioboek

Ben je niet zo van het lezen maar wil je wel graag de tips, trucs en informatie van het boek? Dan is het audioboek voor jou de ideale uitkomst. De MP3 is uiteraard op elk apparaat te beluisteren.

De MEGABUNDEL

Met deze bundel heb je gegarandeerd nooit meer last van gebrek aan inspiratie!

De MEGABUNDEL bevat maar liefst 110 extra voorbeeldbrieven voor allerlei situaties. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. In de MEGABUNDEL vind je o.a. 11 open sollicitatiebrieven, 5 interne sollicitatiebrieven en zelfs 10 Engelse 'cover letters'. Er zitten brieven in voor supermarktmedewerkers, managementassistentes, projectmanagers, IT-managers en directeuren! Het mooiste is dat zelfs als een brief niet is geschreven voor jouw wensfunctie, je delen van de tekst alsnog kunt gebruiken als inspiratie voor je eigen brief. Ideaal dus!

Mijn dubbele 100% geld-terug-garantie

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik ontzettend transparant ben en alleen 100% tevreden klanten wil. Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet. Daarom geef ik op mijn producten en services altijd een dubbele 100% geld-terug-garantie. Dat is bij de producten op deze pagina niet anders.

Je hoeft dus niet nu al te beslissen. Ik geef je graag 30 dagen de tijd om het boek en alle extra’s te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen even een mailtje te sturen naar het e-mailadres dat aangegeven staat in het boek.

Daarnaast bied ik je nog een extra zekerheidje: heb je de tips uit dit boek toegepast, maar ben je na 25 sollicitaties nog steeds niet uitgenodigd? Geen probleem. Neem contact met mij op, stuur je sollicitaties door en ik stort het aankoopbedrag zonder problemen terug op je rekening.

Ja! Ik wil volledig risicovrij kennismaken met de magie van het sollicitatiebriefhandboek!

Budget

De goedkoopste optie maar nog steeds zeer waardevol! Brieven schrijven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bestel voor 37,-

P.S. Deze prijs wordt zeer binnenkort weer verhoogd naar €49! Je kunt nu nog profiteren van dit gereduceerde tarief.

Premium

Het sollicitatiebriefboek, het audioboek en de MEGABUNDEL + de 100% geld-terug-garantie natuurlijk.

Bestel voor slechts 47,-

P.S. Deze prijs wordt zeer binnenkort weer verhoogd naar €59! Je kunt nu nog profiteren van dit gereduceerde tarief.

Nog niet volledig overtuigd? Lees over de ervaringen van deze sollicitanten en coaches...

Karin Stokman

Het boek is een duidelijke, gestructureerde en erg praktische handleiding die inzicht geeft hoe je met simpele middelen je brief enorm kunt verbeteren. De vele voorbeelden helpen dit inzicht te vergroten. Het heeft mij in elk geval geholpen een veel betere brief te schrijven en sindsdien ben ik ook al 2x voor een gesprek uitgenodigd! Ik kan het iedereen aanraden die moeite heeft ergens uitgenodigd te worden en ZEKER aan degenen die lang uit het sollicitatieproces zijn geweest (zoals ikzelf).

Karin Stokman, Manager Customer Service

Henriëtte Wiersma

"Ik heb de afgelopen maanden een aantal workshops gevolgd over ´solliciteren´ nadat ik na 30 jaar mijn baan kwijt ben geraakt door een reorganisatie. Deskundige loopbaancoaches overspoelden me met informatie, goedbedoeld maar niet voldoende voor mij. Het schrijven van een goede sollicitatiebrief was en bleef voor mij een tijdrovende klus, ik kreeg er geen energie van en eigenlijk was ik nooit echt tevreden met het eindresultaat. Het sollicitatiebriefhandboek voorziet pas echt in mijn behoeftes. De schrijver belooft geen woord teveel. Praktische tips met voldoende voorbeelden in begrijpelijke taal. Ik geloof oprecht dat ik met dit boek een tool voor succes in handen heb. Waar ik eerst regelmatig inspiratieloos was als ik sollicitatiebrieven moest schrijven, begin ik er nu zelfs plezier in te krijgen!"

Henriëtte Wiersma, Dialoogmanager

image description

"Als het alweer even geleden is of als je nog nooit een sollicitatiebrief hebt geschreven, moet het hiermee toch zeker lukken. Je kunt zien dat deze Sollicitatiedokter al heel veel patiënten heeft behandeld. En het kan haast niet anders of er zijn velen mede dankzij de helende woorden van Perry vooruit geholpen en beter geworden.

In het schrijven van de juiste motivatiebrief of, geheel terecht in zijn handboek opgenomen, de sollicitatie-e-mail. Met 10(+1) vuistregels geeft hij een krachtige basis en met duidelijke handvatten voor de brief opbouw een sjabloon voor de opbouw. Met 10 voorbeeldbrieven uit de praktijk zie je hoe hij eerdere werkzoekenden van nuttige en praktische feedback heeft voorzien maar ook hoe hij de brug slaat tussen de profielbeschrijving en de effectieve motivatiebrief. Het leest allemaal lekker weg maar ook als je inspiratie zoekt voor je eigen brieven kun je genoeg vinden om je writersblock te overwinnen. Perry: petje af."

Maarten ter Bekke, Informatieanalist

Ione Engelen

Ik heb dit boek gekocht omdat ik zoveel vragen had. Je hoort en leest in het algemeen dat je het zus en zo moet doen en wat wel en niet (meer) kan. Maar elke keer weer bleef ik met de vraag achter; hoe dan??? Dit boek heeft al mijn vragen beantwoord. Heel fijn, en juist dat wat ik bij alle andere informatiebronnen miste, zijn de heel duidelijke voorbeelden die in dit boek staan beschreven. Ook bevat het boek hele realistische voorbeelden van hoe het niet moet, herkenbaar hoe je het zelf deed, en heel duidelijk en zelfs voelbaar wat het verschil is in de voorbeelden hoe het wel moet.

Ik ben heel blij dat ik Perry Kroes en zijn boek heb ontdekt! Ik heb het boek nog maar kort geleden aangeschaft en in twee dagen het hele boek doorgenomen. De dag daarna een sollicitatiebrief geschreven en voor het eerst had ik (in twee jaar solliciteren) het gevoel dat ik een prima en stevige brief had geschreven. Geen twijfelgevoel, maar bam, het staat er. Ik raad het iedereen aan omdat dit boek werkelijke steun geeft. ”

Ione Engelen, Doktersassistente

image description

Het sollicitatiebriefhandboek geeft in een “nutshell” weer waar het eigenlijk om draait bij het schrijven van een sollicitatiebrief. Al zijn het allemaal tips die voor de hand liggen, is er toch sprake van een “oh ja” gevoel; het is allemaal logisch, maar toch loop je een grote kans dat je zelf ook in een bepaalde valkuil trapt. Met name de tip dat een werkgever eigenlijk een medewerker zoekt, die hem het meeste profijt zal genereren, is iets waarin de sollicitant zich moet verplaatsen. Vaak wordt er vanuit een sollicitatie meer gedacht wat ik allemaal kan zonder na te denken “wat wil de werkgever nu eigenlijk”? De verschillen tussen de sollicitatiebrief en cv en hun verband worden duidelijk uitgelegd. Het doorlezen van het boek heeft me meer inzicht gegeven hoe een brief te schrijven en op welke wijze ik mijn sterke punten zoveel mogelijk naar voren kan brengen.

Edwin Blokland, Vice-president internal audit

image description

"De kracht van dit e-book is dat het erg praktisch en kernachtig verwoord is maar desondanks geen detail onbenoemd laat. Het is visueel aantrekkelijk en prettig om te lezen op de I-pad of als geprint exemplaar. Daarnaast helpen de grote hoeveelheid voorbeeldbrieven, voorzien van duidelijke uitleg, je zeker over de drempel heen. Ook jij kan hiermee een goede motivatiebrief schrijven!"

Maud Savonije-Litjens, Officemanager

image description

"Zoeken op internet op 'sollicitatiebrief schrijven' levert zoveel informatie op, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het sollicitatiebriefhandboek van Perry Kroes (Sollicitatiedokter) is dan ook een verademende ontdekking: een heel uitgebreid en compleet e-book waarin alle aspecten betreffende het schrijven van een goede en aansprekende sollicitatiebrief aan de orde komen. Alle vragen en twijfels die ik van cliënten uit mijn eigen praktijk te horen krijg, worden hierin beantwoord. Door de vele voorbeelden en de nabesprekingen over hoe het niet moet en hoe je het zou kunnen doen, krijg je veel inspiratie om je eigen sollicitatiebrief te schrijven. Een hele goed hoofdstuk betreft de vacature-analyse. Uit ervaring weet ik dat cliënten de waarde van dat onderdeel vaak onderschatten. Dit handboek laat goed zien hoe de vacaturetekst uiteindelijk bepaalt hoe jouw sollicitatiebrief eruit komt te zien.

Selma Kruiniger, Loopbaancoach

image description

Na uren zoeken op het internet en zoveel verschillende en tegengestelde tips gelezen te hebben, wist ik niet meer wat te doen en geloven. Ik heb dan besloten om me vast te pinnen op 1 iemand en kwam zo bij dit boek terecht. Het leest vlot en staat vol met leuke tips. Ik heb nog geen resultaat van mijn brief. Ik kan dit boek van harte aanraden aan diegene die ook niet meer weten wie te geloven en wat te schrijven.

Kelly Melis, Verpleegkundige

"Als grafisch vormgever heb ik geen probleem met het presenteren van mijn cv. Alleen bij het schrijven van mijn sollicitatiebrieven liep ik vaak vast omdat ik de juiste woorden niet kon vinden. Dit boek, met zijn tips en voorbeeldbrieven, heeft me enorm daarbij geholpen. Het boek heeft een rustige uitstraling met duidelijke opbouw. De nummer #1 tip vind ik dat je niet vanuit je eigen wens moet schrijven (‘ik zoek een nieuwe uitdaging’) maar je moet verplaatsen in de recruiter (‘dit heb ik te bieden’). Sinds ik die manier van schrijven gebruik, heb ik al een aantal interessante gesprekken gehad. En ook tijdens een gesprek zijn de tips uit het boek een goede steun. Ik zou het boek zeker aanraden aan iedereen die met plezier wil solliciteren."

Saskia Renders, Grafisch vormgever

“Ben net begonnen met het lezen van het boek, maar al snel vond ik teksten die ik wel ga verwerken in mijn sollicitaties. Het één en ander viel op door dat ik het al een keer mee gemaakt had, maar nooit bij stil gestaan. Het schrijven van een brief voor mij blijft moeilijk maar met deze handreiking ga ik toch weer het licht zien. Fantastisch dat dit er is. Ben er dan ook heel erg tevreden over.”

Terezia Smit - de Romijn, Verkoopmedewerkster

Sylvia de Vries

"Het sollicitatiehandboek is voor mij een zeer nuttige ondersteuning geweest bij het schrijven van mijn brieven. Het belangrijkste wat ik er van geleerd heb is dat ik nu niet meer schrijf waarom ik de baan wil hebben, maar dat ik me meer richt op waarom ik geschikt ben voor de baan. Lijkt bijna hetzelfde, maar is een belangrijk verschil. Waar ik heel veel steun aan gehad heb is dat er heel veel voorbeelden in staan van hoe je vooral niet moet zeggen dat je ergens goed in bent. En daarnaast heel veel tips hoe je op dat op een andere manier kunt omschrijven, waardoor de boodschap beter en overtuigender binnenkomt. Goed boek dus!"

Sylvia de Vries, Secretarieel/administratief medewerkster

Word jij de volgende die hier zijn goede ervaring met het boek komt delen? :)

Bestel vandaag nog het sollicitatiebriefhandboek en leer de 'magische formule'!

Het boek en de extra's zijn direct na bestelling beschikbaar om te worden gedownload!

Budget

De goedkoopste optie maar nog steeds zeer waardevol! Brieven schrijven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bestel voor 37,-

P.S. Deze prijs wordt zeer binnenkort weer verhoogd naar €49! Je kunt nu nog profiteren van dit gereduceerde tarief.

Premium

Het sollicitatiebriefboek, het audioboek en de MEGABUNDEL + de 100% geld-terug-garantie natuurlijk.

Bestel voor slechts 47,-

P.S. Deze prijs wordt zeer binnenkort weer verhoogd naar €59! Je kunt nu nog profiteren van dit gereduceerde tarief.

Investeer volledig risicoloos in jezelf en in je toekomst!

Veelgestelde vragen

Wat als de functie waarop ik solliciteer niet wordt behandeld?

De MEGABUNDEL bevat zo ongelooflijk veel brieven dat er gegarandeerd brieven tussen zitten die raakvlakken hebben met jouw wensfunctie. Maar als je eenmaal het trucje uit het boek kent, kan je een topbrief schrijven ongeacht de specifieke functie.

Moet je voor dit boek hoogopgeleid zijn?

Deze methode werkt ongeacht je opleidingsniveau of de functie waarop je solliciteert. Zo worden in het boek voorbeelden besproken van backoffice-medewerkers en klantenservicemedewerkers tot teamleider productie en een business analist. De MEGABUNDEL bevat daarnaast ook brieven voor functies zoals ZZP'ers, CFO's en directeuren

Is het echt veilig om het boek te bestellen via jouw website?

Absoluut. Het systeem dat ik hiervoor inzet (PayPro) gebruikt een veilige SSL-verbinding om jouw informatie te beschermen. Zelfs ik, de eigenaar van deze website, heb geen toegang tot jouw gegevens. Je zult zien dat als je bij de website uitkomt waar je je bankgegevens moet achterlaten dat deze pagina begint met https, en niet http. Dit laat zien dat je op een beveiligde pagina zit en dat de informatie die je invult niet afgelezen kan worden.

Wat is een digitaal boek en hoe kan ik het lezen?

Een e-book of digitaal boek is een gemakkelijkere en vooral snellere manier om de informatie die je gekocht hebt, binnen te krijgen. In plaats van dat je moet wachten op de post voordat je boek binnen komt, ben je nu in staat om het boek (en de evt. extra’s) direct te downloaden. Een minuut na betaling kan je al aan de slag!

Het boek is te lezen op al je digitale apparaten: computers, laptops, tablets en smartphones. Het boek is zo in elkaar gezet dat je het gemakkelijk zelf kunt printen.

Hoe download ik de bestanden?

Direct na de betaling ontvang je een e-mail met hierin je inloggegevens en een link naar het beveiligde ledengedeelte van de website. Wanneer je hiermee inlogt, kan je direct alle bestanden downloaden.

Wat als het sollicitatiebriefhandboek niet werkt voor mij?

Dan krijg je het boek van mij cadeau. Als je om wat voor reden dan ook geen waarde haalt uit mijn boek, dan vind ik ook dat het je niks zou moeten kosten. Daarom bied ik je het boek aan als een risicovrije beslissing.

Kan ik achteraf upgraden?

Neem hiervoor contact op met info[at]sollicitatiedokter[punt]nl

Waar kan ik het sollicitatiebriefhandboek bestellen?

Het sollicitatiebriefhandboek is alleen te koop op deze website. De snelste manier om te bestellen is via de onderstaande knop