• 0

Wat wil jouw hart?

Heb jij dat ook dat je een verlangen hebt naar meer? Daarmee bedoel je niet meer materialisme, maar meer diepgang in je leven en je werk. Je eigenlijk meer vanuit je hart zou willen werken. Maar je weet niet hoe je dat werk vindt. Herkenbaar?

Wat is werken vanuit je hart?

Als je de liefde voelt stromen. Het je niet langer energie kost om te werken. Je plezier hebt in wat je doet en elke dag met een blij gevoel wakker wordt. Dan stroomt de positiviteit vanuit je hart.

Trek je mooie dingen naar je toe. Omdat jij het jezelf waard vindt het allerbeste aan jezelf & de medemens te geven.

Je niet langer alleen voor jezelf werkt. Maar voor het geheel om je heen. Dat allemaal beïnvloedt wordt door jouw positieve energieveld.

Als je echt iets doet vanuit je hart, bereik je veel meer dan je voor mogelijk had gehouden.

Komen je dromen uit, ook al leken ze eerst te groot voor je.

Hartekracht kent geen grenzen.

Ze verlegt wel de grenzen die jij hebt opgebouwd rond jezelf. Ze haalt je uit je comfortzone.

Als je vertrouwt op je hart,durf je veel meer. Je ervaart steun van iets dat groter is dan jijzelf. Ik noem dat het Universum. Geef er het woord aan dat jij wilt.

Werken vanuit je hart is je niet langer laten tegenhouden door belemmeringen.

Het gaat om je gevoel volgen, over wat je wil of mag doen in dit leven. Het gaat om ondoordacht beslissingen. Tenminste zo lijkt het vaak voor de buitenwereld. Die snappen niks van jou en je ideeën.

Daar boven staan vraagt lef van je. Van de andere kant, kun je het zien als pure liefde voor jezelf. Jij wil het beste in jezelf naar boven halen en laten zien aan de wereld.

Je wilt een ander kunnen helpen vanuit die beste versie van jezelf.

Dat kan alleen als jij je hart opent. Je doet waarvoor je hier op aarde bent.

Hoe weet je nu wat jouw levensmissie is?

Je bent al snel geneigd om in dit antwoord buiten jezelf te zoeken. Door het volgen van workshops en het lezen van zelfhulpboeken. Het antwoord zit echter binnen in jou.

De weg daar naar toe vind je door de stilte op te zoeken. Je minder bezig te houden met social media, tv kijken en andere nutteloze bezigheden.

Daar voor in de plaats echt tijd voor jezelf te nemen. Om te mediteren, creatief bezig te gaan of de natuur op te zoeken. In ieder geval om naar binnen te keren.

In die stilte ga je contact maken met je innerlijke stem.

Dit kan je doen door een hand op je hart te leggen. In je hart te ademen. Als je merkt dat je hartslag vertraagd, je ontspannen bent, vraag je jouw hart welke boodschap het voor jou heeft.

Je innerlijke stem zal tot je spreken en je de weg wijzen die je hebt te gaan. Die stem weet wat het beste is voor jou. Dit staat los van opleiding en werkervaring. Los van je ratiostem.

Want je hart volgen, kan je niet met je hoofd verklaren.

Laat hieronder je reactie achter welke weg jouw hart je wijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *