fbpx
18 november 2020

Werkbezoekdag: deze netwerkkans op 25 november wil je niet missen

Netwerken is een belangrijk deel van jouw sollicitatieproces. Maar hoe krijg je een voet tussen de deur bij de organisatie waar jij aan de slag wil? De Werkbezoekdag van JobOn, die plaatsvindt op 25 november, biedt je de ideale mogelijkheid.

Werkzoekers die Sollicitatiedokter al een tijdje in de gaten houden weten het als geen ander: netwerken is een belangrijk onderdeel van jouw sollicitatieproces.

Het goed onderhouden van een netwerk is al helemaal belangrijk als je een baan in een andere branche overweegt. Wil jij een voet tussen de deur krijgen in een sector die jou aanspreekt? Voer dan tijdens de Werkbezoekdag van JobOn een netwerkgesprek met een professional uit het veld waarin jij aan de bak wil!

Werkbezoekdag van JobOn

Tijdens de Werkbezoekdag van JobOn bieden honderden professionals een vrijblijvend netwerkgesprek aan zodat jij inzicht kan krijgen in iemands baan, bedrijf of branche. De meeste professionals doen op persoonlijke titel mee en hebben dus meestal geen concrete vacature. De Werkbezoekdag draait kortom om netwerken, netwerken, netwerken!

Het succes van Ad

Dat netwerken tijdens de Werkbezoekdag van JobOn de snelweg naar een nieuwe baan kan zijn, bewees Ad Bos (52) bij één van de vorige edities van de Werkbezoekdag. Ad stapte binnen bij de FNV en kreeg daar niet veel later een baan aangeboden, terwijl dat helemaal niet de insteek van het gesprek was.

Voordat Ad bij de FNV aan het werk kon, werkte hij 20 jaar bij het klantencontactcentrum van een grote zorgverzekeraar. Toen hij zijn baan verloor wilde hij ander werk, maar hij maakte een beroepskeuze die niet bij hem paste. Ad kwam noodgedwongen in de WW. Ad: “Ik heb toen op een rijtje gezet wat ik zocht in een baan. Maar hoe weet ik welk bedrijf bij mij past? De Werkbezoekdag vond ik een perfecte manier om wat bedrijven te leren kennen. Je krijgt écht een gevoel bij een bedrijf. Dat gaat verder dan het logo en de website.”

Doe jij mee?

Doe je mee met de Werkbezoekdag van JobOn? Of wil je meer weten? Check dan snel www.werkbezoekdag.nl. Wil jij je goed voorbereiden op de netwerkgesprekken tijdens de Werkbezoekdag? Dan hebben we goed nieuws! JobOn organiseert pre-events met workshops om het maximale uit deze dag te halen.

feedback