Sollicitatiedokter | Zorgeloos op sollicitatiegesprek (online cursus)Titel van de pagina Zorgeloos op sollicitatiegesprek (online cursus) – Sollicitatiedokter

Zorgeloos op sollicitatiegesprek: zonder zenuwen jezelf krachtig profileren.

Leer hoe je jezelf onweerstaanbaar presenteert, een onuitwisbare indruk maakt en gesprekken omzet in contractaanbiedingen.

best seller 4.78 (21 ratings) 102 studenten
Tijdelijke sale
€97,00 199,99 52% korting
Nog maar enkele dagen voor deze prijs
Direct bestellen 30 geld-terug garantie

Inclusief:

6 uur aan videomateriaal 10 krachtige modules Extra checklists en stappenplannen 12 maanden toegang beschikbaar op alle apparaten Bepaal je eigen tempo

Wat ga ik leren?

Het cruciale ding dat belangrijker is dan je kwalificaties Hoe je ELKE sollicitatievraag professioneel beantwoordt De strategie om zonder spanning het gesprek in te gaan Hoe je jezelf verkoopt zonder dat vieze verkoopgevoel Kortom: hoe je het gesprek omzet in een contract!

Curriculum van deze cursus

1:28:40
Cursus introductie02:50
De start van jouw marktingcampagne26:23
Download: Stappenplan voor jouw persoonlijke marketingcampagne
De magie van de klik07:53
Hoe je jezelf verkoopt zonder dat vieze verkoopgevoel05:01
Hoe je een onuitwisbare indruk maakt in 4 stappen02:13
Stap #1: Jouw vijfpuntsagenda11:17
Stap #2: Verhalen vertellen 06:55
Download: Jouw verhalenbibliotheek
Stap #3: Hoe je elke vraag professioneel beantwoord 17:16
Download: De meestgestelde sollicitatievragen
Stap #4: Profileren als de ideale collega 03:50
De truc om zonder spanning het gesprek in te gaan02:31
De stappen na het sollicitatiegesprek02:15
Download: Email-templates voor de bedankmail

Beschrijving

Zorgeloos op gesprek is de ultieme voorbereiding op je volgende sollicitatiegesprek!

In deze cursus leer je alle ins en outs om je gesprek met succes te doorlopen. Het voeren van goede sollicitatiegesprekken is een vaardigheid. Het is te leren. In deze cursus leer je dit stap-voor-stap aan de hand van concrete voorbeelden. Er wordt uitgebreid ingegaan op alle aspecten: van voorbereiding tot de exacte mails die je stuurt na het gesprek. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

In de bonussectie van de cursus vind je 5 uur aan opnames van coachingssessies. Hierin worden o.a. onderwerpen behandeld als: vragen over een carrièreswitch, over- en ondergekwalificeerd zijn, de elevator pitch en hoe je omgaat met spanning.

De video's en materialen werken op elke desktop, laptop, tablet en smartphone.

Mocht je haast hebben: je kunt, als je er goed voor gaat zitten met een kop koffie, het volledige programma in één avond doorlopen.

Uitgelichte ervaring

"Sollicitatiedokter brengt met deze video's op een ontspannen manier een duidelijk stappenplan voor een goede voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Het helpt je goed voor te bereiden en zo zelfverzekerder en doelgericht te zijn maar vooral origineel en misschien zelfs wel opvallend.

De video's zijn gestructureerd opgezet en overzichtelijk waardoor alle stappen logisch te volgen of uit te voeren zijn. Ze gaan vooral de hoger opgeleide sollicitant helpen aan een baan."

Carin - Productmanager in de zorg

Meer ervaringen

“Ik kijk al jaren op Sollicitatiedokter voor tips. De duidelijke video’s in dit programma hebben me enorm geholpen bij het voorbereiden. Het resultaat is dat deze vijftigplusser nu een nieuwe baan heeft bij een topwerkgever, ongeveer 20% meer verdient en bijna twee keer zoveel vakantiedagen krijgt.”

Hendrik - Manager

“Ik wilde een carrièreswitch maken dus ik wist dat ik veel moeilijke vragen zou gaan krijgen. Daar wilde ik me zo goed mogelijk op voorbereiden dus ben ik aan de slag gegaan met zowel dit programma als 'onderhandel een geweldig salaris'.

De twee dingen die mij het meest geholpen hebben, zijn de vier stappen om een onuitwisbare indruk te maken en het verschil in voorbereiding tussen het eerste en tweede gesprek. Vooral dat laatste heeft me echt geholpen omdat ik hier nog nooit bij stilgestaan had.

Uiteindelijk gingen de gesprekken heel goed en ben ik er, naast een mooie bonusregeling en auto van de zaak (wat ze nog nooit gedaan hadden), er zelfs iets op vooruit gegaan qua salaris."

Kjeld - COO van een uitzendorganisatie

“Wat mij het meest geholpen heeft, is het begrijpen hoe ik om kan gaan met moeilijke vragen. Dat is iets waar ik van tevoren erg zenuwachtig over was. Door het programma kijk ik op een heel andere manier naar het gesprek en is mijn voorbereiding ook heel anders.

Het belangrijkste resultaat voor mij is dat, naast dat ik nu 2x een contractaanbod heb gekregen, ik niet meer zo gespannen het gesprek in ga'.

Laura - Pedagoog

“Het is een mooie online training die je in je eigen tempo kunt volgen. De training bestaat uit een korte introductie en 11 modules. De ene module is erg uitgebreid, de andere wat korter, maar wat mij betreft zijn ze precies goed. De modules zijn duidelijk en voorzien van praktische sheets. In de modules worden ook concrete voorbeelden gebruikt. Dit sprak me erg aan. Het is voor iedereen goed te volgen. De training zit vol bruikbare tips. De modules zijn ingesproken door Sollicitatiedokter en hij heeft een duidelijke, rustige en fijne stem.

Wat ik vooral geleerd heb in deze training is dat het van belang om je te onderscheiden van andere kandidaten. In deze training wordt hier uitvoerig op ingegaan. Net zoals op het beantwoorden van lastige vragen. Vooral als het een aantal jaren geleden is dat je gesolliciteerd hebt dan raad ik aan om dit programma te volgen."

Ingrid - Administratief medewerker

Tijdelijke sale
€97,00 199,99 52% korting
Nog maar enkele dagen voor deze prijs Direct bestellen 30 dagen geld-terug garantie

Inclusief:

6 uur aan videomateriaal 10 krachtige modules Extra checklists en stappenplannen 12 maanden toegang Beschikbaar op alle apparaten Q&A met instructeur Bepaal je eigen tempo
Tijdelijke sale
€97,00 199,99 52% korting
Nog maar enkele dagen voor deze prijs
Direct bestellen 30 geld-terug garantie